14/8/20

Ο Ερντογάν στηρίζει τον φίλο και σύμμαχο ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ με νύχια και με δόντια

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απάντησε σε όλους εμάς που ζητήσαμε την βύθιση του «Ορούκ Ρείς» και προειδοποίησε τους «φιλήσυχους ηττοπαθείς» , με «υψηλό τίμημα» σε περίπτωση επίθεσης κατά του τουρκικού πλοίου. 
 Ο Ερντογάν στηρίζει την ΝΑΤοική χορογραφία και τον ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ, και για να επιβεβαιώσει τις ανοησίες των παρατρεχάμενων του ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ περί δήθεν επίθεσης της Φρεγάτας , ανέφερε σε ομιλία του σε μέλη του κυβερνώντος κόμματος ότι το «Ορούκ Ρέις» δέχθηκε επίθεση και ότι η Τουρκία αντέδρασε ανάλογα. 
«Τους είπαμε, μην τολμήσετε να επιτεθείτε στο Ορούκ Ρέις μας» Oruch Reiss μας." «Θα πληρώσετε υψηλό τίμημα αν επιτεθείτε στο σκάφος μας».Τους το είπαμε. Και σήμερα έλαβαν την πρώτη τους απάντηση», είπε ο Ερντογάν στηρίοζνταςε τον ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ που «ψιλοτρεκλίζει»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση για εσένα Σπύρο

Γιατί εγώ ως θεοσεβούμενος λευκός ετεροφυλόφιλος ΑΝΤΡΑΣ που πιστέυει στο έθνος την πατρίδα και τον στρατό θα πρέπει να ταχθώ υπέρ ενός νεοταξικού λαθρο-ευρω-γκέυ προτεκτοράτου;

Ο μόνος λόγος θα ήταν η ομογλωσσία με ένα μέρους του πληθυσμού το οποίο κατά πλειοψηφία δηλώνει "Έλληνας είσαι και φαίνεσαι", γενετικά μιας και είμαι Μικρασιάτης είμαι πιο κοντά με τους πληθυσμούς της δυτικής Τουρκίας.