31/8/21

Για το πράσινο διαβατήριο του Κούλη που έγινε πιστοποιητικό Κινωικών Φρονημάτων

Άρχισε πέρσι με την δικαιολογία covid αμέσως μετά τη συνεργασία Κούλη google gate και τις περίφημες 10 θέσεις εργασίας στην Ελλάδα!!! 
Τότε έβαλαν το PLF ( passenger location form) αυτό και η αρχή του ελέγχου των πάντων μετά απο αυτο βγήκε το Κούλη και άρχισε να λέει στους ευρωπαίους δήθεν για το πράσινο διαβατήριο και οι πρώτοι που το έκαναν ηταν οι ισραηλινοί. 
Το θέμα είναι το PLF και μετά το διαβατήριο.Ολοι  λένε για το διαβατήριο και οχι για το PLF.Κανείς δεν παραξενεεύται για πιο λόγο θα πρέπει να ενημερώνεις, (είτε είσαι Έλληνας είτε ξένος είτε φεύγεις από την  Ελλάδα είτε έρχεσαι).
Εδώ και 14 μήνες το goverment, ποιος είσαι που μένεις που κατοικείς ΑΦΜ που πας και που θα μείνεις και όταν κάνεις την αίτηση μετά σου εύχεται εγκριση απο gov.gr που ειναι το γνωστό τετραγωνάκι με τα σχήματα στο mail για να μπορέσεις να ταξιδέψεις αλλιώς δεν μπορείς και ας εχεις μπολιαστεί.
 Αν περάσουν μεσάνυκτα Ελλάδος και κάνεις την αίτηση που ολα αυτά γίνονται στα αγγλικά δεν σε αφήνει να ταξιδέψεις την ίδια μέρα .
Το παθαμε εμείς με την περιβόητη agean στο amsterdam και καμιά 20 ελληνες που ήταν της eurovision και ειχαν αργήσει να το συμπληρώσουν ασχετα οτι είχαμε PCR αρνητικό η κάποιοι ειχαν κάνει το μπόλι. 
Αυτό γίνεται μόνο για να πας η να ερθεις στην Ελλάδα το κάνουν μόνο ελληνες οταν φεύγουν δεν το ζητά η Ολανδία αλλά το ζητά απο ολους οταν ερχονται ελλάδα. 
Το θέμα λοιπόν είναι η μεγάλη μπίζνα μαζί με τα εμβόλια και της γκουγκλ θέλουν τον πλήρη ελεγχο των πάντων.!!! 
Αφού μας εξοντώσουν αυτοί που θα μείνουν θα ελέγχωνται για τα πάντα και θα ζουν λίγο μεχρι να πάρουν τη σύνταξη που δεν θα παίρνουν ποτέ...  
Μ. Β .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα ο αμερικανος γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενεντεζ δήλωσε ότι όλοι οι τουρκοι πρέπει να φύγουν από την Κύπρο. Μας λες σε παρακαλώ τι εστι Μενεντεζ;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...