29/8/21

Κόκκινη Κάρτα

 

Στιγμές πρωτόγνωρες ζούμε στην παγκοσμίως ιστορικά υποβαθμισμένη μας χώρα. Γράφω απο μια χώρα του πρώην κομμουνιστικού μπλόκ. 
Μια χώρα απολύτως φιλική προς τους έλληνες, μια χώρα με τάξη, ομορφιά, ευγενικούς κατοίκους, όχι παράνοια...για την χώρα μου, που μέσα απο ασχήμια , λεηλασία, πνευματικά περιττώματα, κομματοκρατικούς, κλεπτοκρατικούς και συμμορίτικους κομμουνιστικούς μηχανισμούς, έχει να αντιμετωπίσει, πέραν της διαχεόμενης ασχήμιας και την οπισθοδρόμηση σε εποχές εξόντωσης του ορθού λόγου όπως αυτή του Γαλιλαίου....
 Αναφέρομαοι φυσικά στην επίθεση που δέχθηκε ο επιστημονικός , αλλά και απλός λόγος της κοινής λογικής στο πρόσωπο του καθηγητή Δ. Κούβελα. 
Ο καθηγητής εξέφρασε την επιστημονική του άποψη με την αυκαιρία του συμβάντος υγείας στον όχι και τόσο συμπαθη κ. Χαρδαλιά ο οποίος είναι γνωστός για το προκλητικό του ύφος , και είχε την μορφή προτροπής που στόχο έχει την προφύλαξη της κοινωνίας, με την συμπλήρωση κίτρινης καρτέλας σχετικής με τον εμβολιασμό του κ. Χαρδαλιά.
 Αν ανατρέξει κανείς στο τι είναι η Κίτρινη Καρτέλα, θα διαπιστώσει ότι δεν απαιτείται παρα μόνον η υποψία σύνδεσης του φαρμάκου, στην συγκεκριμένη περίπτωση του εμβολίου , με το συμβάν και δύναται να την συμπληρώσει και ο ιατρός και ο παθών. Ο καθηγητής κ. Κούβελας αυτή τη στιγμή, εκλήθη στην δικαιοσύνη.....
 Μπορεί να μην σύμβεί τίποτα, ωστόσο το να καλέι ο εισαγγελέας τον καθηγητή για να ελεγθεί για την αποψή του, μας γυρνά σε άλλες εποχές, εποχές που στην χώρα απο την οποία γράφω, τις έχουν αφήσει πίσω τους. 
Ο ¨δεν είμαι δεξιός¨ Κυριάκος...μάλλον μας δηλώνει εμμέσως οτι είναι και κομμουνιστής. 
Είναι προφανές ότι το εξουσιαστικό αφήγημα του πνευματικά κίναιδου Κλάους Σβάμπ, που εφαρμόζει ο κ. Μητσοτάκης απαιτεί τον εξοβελισμό, όχι της αντίθετης άποψης , αλλά και την εξόντωση του ανθρώπου που έχει αυτήν την άποψη και το φίμωμα της επιστήμης ακόμα και όταν αυτή κινείται εντός των ορθών πλαισίων.
 Η εκ του (πολιτικά) επίθεση στον καθηγητή κ. Κούβελα, εκδηλώθηκε αρχικά με την μορφή αθίας επιθέσεως απο την πλευρά των επιστημονικών νάνων που λιπαίνουν τις (πολιτικά ) θέσεις του ορθού, της εν λόγω εξουσιαστικής σέχτας της ΝΔ. Προειδοποιήθηκε ο κ, Κούβελας...του το είπαν κάποια τρυφερά και προφανώς και φιλότεχνα πρόσωπα του πανεπιστημιακού κατεστημένου, ότι κάνει κακό στον εαυτό του. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. 
 Τον κ.Κούβελα δεν τον έχω γνωρίσει. 
Δεν έχω συνυπάρξει μαζί του, θα μου ήταν αδιάφορος αν δεν είχε εκδηλώσει ένα πρωτοφανές σθένος στην υπεράσπιση του δικαιώματός του να λέει ελεύθερα την γνώμη του. Αυτό και ενόχλησε τους θεράποντες του (πολιτικά) ορθού, τους λάτρες των θεωριών του Ορθού. 
Όλο αυτό που μόνον καλή κατάληξη θα έχει, διότι θα δημιουργήσει την εύλογον αντίδραση των λογικά σκεπτομένων ανθρώπων, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το που βαδίζει πλέον η χώρα όταν βρίσκεται υπο τον έλεγχο ανθρώπων στείρων πνευματικά, με βιογραφικά όμως και συνδέσεις με κλίκες και διεθνείς ιδεολογικές σέχτες. 
Ο κ. Κούβελας είναι η αρχή....δεν άντεξαν και εκδήλωσαν την λατρεία τους για τις θεωρόιες του (πολιτικά) Ορθού και μάλιστα με την εξουσιαστική τους υπεροψία. Τελειώνοντας, θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου, ως ιατρός που στηρίζεται πρωτίστως στην παρατήρηση, να συμβουλεύσω και να παροτρύνω, όχι μόνον τον κ. Χαρδαλιά , αλλά και τον εισαγγελέα που κάλεσε τον Δημήτρη Κούβελα.....αν έχει εμβολιαστεί, με την πρώτη αίσθηση αδιαθεσίας, να συμπληρώσει κίτρινο καρτελάκι για τον εμβολιασμό του. 
Προς το παρόν κίτρινη καρτέλα και μάλιστα μεγάλη, συμπληρώνει η σιωπηλή πλειοψηφία της χώρας για τους θεσμούς...
Προσέξτε μόνο μην γίνει ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.

ΖΩΗΣ ΜΠΕΧΛΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εάν κανείς έχει εκεί έξω αμφιβολίες ότι ζούμε έναν οδυνηρό ολοκληρωτισμό, τότε να διαβάσει την παρακάτω επιστολήν-σοκ…

Στην παρακάτω επιστολήν, ο ίδιος ο Κοσμήτωρ της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Ι. Δαρδαβέσης, επιχειρεί να υπαγορεύσει εις τον Δρ. Δημήτρη Κουβέλα τι «πρέπει» και τι «δεν πρέπει» να λέει την ώρα που πραγματοποιεί δημόσιες δηλώσεις και την έκαμε κοινοποίησιν εις τον Πρύτανην!

Του είπε επίσης του Κουβέλα να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία από το Ισραήλ για να ισχυροποιήσει τα επιχειρήματά του ότι οι παρενέργειες δεν είναι τόσο κακές όσο φαίνονται. Π.χ., λέγει επι λέξει…
Σε έρευνα στο Ισραήλ επι 678.454 εμβολιασθέντων για COVID-19 διαπιστώθηκαν μόνο τρεις…
Σίγουρα αυτά είναι ψέμματα που λέγει. Στις ΗΠΑ, η ίδια η Pfizer έβγαλε επείγουσα warning order (προειδοποιητική εντολή) για καρδιοπάθειες (μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα)!!!

Αλλά ΠΡΙΝ όμως από αυτό για το Ισραήλ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ το εξής…ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ που παραδέχεται ο Δαρδαβέσης που είναι…ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ…

Δεν συνιστώ να σταματήσεις να αναφέρεσαι σε παρενέργειες του εμβολίου, που υπάρχουν, όπως υπάρχουν σε με προειδοποιητική εντολή.

Εδω για την επιστολη
http://greeknewsondemand.com/2021/08/29/%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%ae%cf%84%cf%89%cf%81-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1-%cf%80-%ce%b8-%cf%85%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%b5%cf%8d%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf/

Καταστράφηκε ακόμα ενα Αμερικανικό "Αβραάμ" στην ζώνη της ειδικής επιχείρησης στην ανατολική όχθη του Δνείπερου

  Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, σήμερα το πρωί , στο μέτωπο της Αντέεβκα, «οι στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδ...