26/8/21

Είσαι Έλληνας. Πίνεις την προδοσία με το γάλα


Το Έθνος των Ελλήνων, ο Ελληνικός λαός, ο τόπος μας μαζί με τους ήρωες του , έχει και τους Εφιάλτες του. 
Ο Εφιάλτης, ο Νοταράς, η Κερκόπορτα, ο Δημήτριος Οικονόμου, ο Πήλιος Γούσιας, ο Μαυροκορδάτος, ο Αναστάσιος Πολυζωίδης, ο Σπυρίδων Τρικούπης, ο Ρουφιανόγιάννης, ο Μιαούλης, ο Λεφτεράκης Μπενιζέλος, ο Αριστείδης Στεργιάδης, ο Νικόλαος Τρικούπης, ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥ, ο ΠΑΠΑΓΟΣ, όλα τα Κομμούνια, ο Γκιζίκης, ο Ιωαννίδης, ο Αραπάκης, ο Παπανικολάου, ο Μπονάνος,  ο Κουφός, ο Αβρούρι, το Αβάπτιστο της Μάργκαρετ, ο πράκτωρ του ΔΝΤ με τις πειραγμένες στατιστικές, ο Τσιπρέφσκι και ο Cia Κοτζιοφ με την ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που υπέγραψαν στους Ψαράδες της Μικρής Πρέσπας, και που την υλοποιούν ο Εφιαλτάκης, ο Χασάν Βορίδης, και ο ΑΔΗΣ,   έκαναν την πάντα ίδια δουλειά. 
ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Πάντα οι Προδότες. Πάντα οι Εφιάλτες. Στις 26 Αυγούστου 1071, η Καταστροφή στο Μάντζικερτ. Οι Σελτζούκοι μετά από την προδοσία των Ιωσήφ Ταρχανειώτη και του Ανδρόνικου Δούκα νίκησαν τον βυζαντινό στρατό και έπιασαν αιχμάλωτο τον Ρωμανό Δ’ Διογένη, που ήταν τραυματισμένος στο στήθος και στο χέρι.

-Ιωσήφ Ταρχανειώτης και  Ανδρόνικος Δούκας. 
Είθε να παραδωθεί το όνομα τους  εις αιώνιον ανάθεμα.

Στις 7 το βράδυ της 26ης Αυγούστου/8ης Σεπτεμβρίου 1922. ο Αρμοστής και άγγλος πράκτορας, Αριστείδης Στεργιάδης, επιβιβάστηκε στη Σμύρνη στο αγγλικό θωρηκτό «Iron Duke», («Σιδερένιος Δούκας») που τον μετέφερε στην Κωνσταντινούπολη. Η αποστολή του είχε λήξη με επιτυχία. 


Αριστείδης Στεργιάδης.Είθε να παραδωθεί το όνομα του  εις αιώνιον ανάθεμα.

3 σχόλια:

Thales είπε...

«Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει των ανοησιών του, ακόμα και των φιλοδοξιών του. Όμως δεν μπορεί να επιζήσει της εσωτερικής εθνικής προδοσίας.

Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο φοβερός, γιατί είναι γνωστός και ανεμίζει τη σημαία του.

Ο προδότης όμως μετακινείται ελεύθερα μεταξύ όλων που βρίσκονται πίσω από τις πύλες, ψίθυρίζοντας τις ύπουλες διαδόσεις του σε όλα τα σοκάκια, για να φτάσουν μέχρι και στους υψηλούς προθαλάμους της ίδιας της κυβέρνησης.

Γιατί ο προδότης δεν μοιάζει με προδότη. Μιλάει με προφορά ίδια με τα θύματα του, μοιάζει μαζί τους στο πρόσωπο και στις φορεσιές, και απευθύνεται στην ποταπότητα που κρύβεται βαθειά στις καρδιές όλων των ανθρώπων.

Καταστρέφει τη ψυχή του έθνους, εργάζεται μυστικά άγνωστος στο σκοτάδι για να υπονομεύσει τους στύλους της πόλης. Μολύνει το σώμα της πολιτικής ώστε να μην αντιστέκεται πλέον.

Λιγότερο πρέπει να φοβούμαστε ένα δολοφόνο.

Marcus Tullius Cicero, 43BC

Γ.Κ είπε...

Τα λες πολυ καλα μονο μια μικρη ενσταση αν μου επιτρεπεις...το αβαπτιστο δεν εγινε προθυπουργος κληρονομωντας τη Μαργκαρετ αλλα κληρονομωντας τον μεγα ψευτη κ πρακτορα πατερα του...Καλη συνεχεια στον αγωνα που κανεις.Εισαι στην πραγματικοτιτα η φωνη της ελπιδας για τους Ελληνες που διωκονται απο παντου.

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΤΑ ΕΜΕΝΑΝ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΚΑΡΕΜΠΙΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΑΛΙ , ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΥΨΩΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ...ΣΑΛΟΥΤΕ.

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...