27/8/21

Ο Διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο της Χίου, Αχιλλέας Μιχαλιάδης, ένας επιστήμονας που τιμά τον όρκο του και την ιατρική αλλά και την ανθρωπιά γιατρός που τιμά την ιαρική επιστήμη τ εν

 

Ο Αχιλλέας Μιχαλιάδης Διευθυντής , μίας μονάδας που καθημερινά εξυπηρετεί δεκάδες ανθρώπους και τώρα του στερούν  τον μισθό του , δήλωσε στον Τύπο και την Υπηρεσία ότι  αρνείται τον εμβολιασμό.
«Ο λόγος είναι ότι δεν γνωρίζω τις παρενέργειες του εμβολίου. Ούτε καν οι εταιρίες που τα παράγουν δεν τις ξέρουν. Και είναι λογικό γιατί το εμβόλιο χρησιμοποιείται εδώ και 1,5 χρόνο άρα είναι αδύνατο να γνωρίζουμε τις μεσομακροπρόθεσμες παρενέργειες. Είμαι κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου για ανθρωπιστικούς λόγους γιατί προσβάλει βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα.
 Η κρατική προπαγάνδα συνεχίζει να θεωρεί τους ανεμβολίαστους ως φορείς. Αυτό δεν είναι αληθές γιατί και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν. 
Οι υγειονομικοί τηρούμε όλα τα μέτρα και για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους ασθενείς μας», τόνισε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο πρώην Υπαρχηγος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ.Αδριανος Γκουρμπατσης έστειλε επιστολή στον κουλη αναφέροντας τις αντιρρήσεις και διαφωνίες του με τους κυβερνητικούς χειρισμούς στα ζητήματα των πυρκαγιών, της υγειονομικής κρίσης κ.τ.λ.! Και ζητά την διαγραφή του από την ΝΔ,την οποία υπηρετεί από τα 18 του χρόνια όπως λέει. Όμως λίγο αργά τα σκέφτηκε αυτά ο κ. Γκουρμπατσης διότι τόσα χρόνια, δεκαετίες ολόκληρες, υπήρξε κομματοσκυλο της Νέας Μασονοκρατιας από την οποία άλλωστε ευεργετηθηκε αφού μπήκε στην σχολή Αξιωματικών της Π.Υ.! Αφού γνωρίσουν και οι πέτρες ότι τα παλαιότερα χρόνια χρειαζόταν πολιτικό "μέσον" για να μπει κανείς στην Αστυνομία, Πυροσβεστική κ.τ.λ.! Αν λοιπόν ο "πρώην υπηρέτης" του Αθέατου συστήματος της κομματοκρατιας στην Ελλάδα πράγματι μετάνιωσε για τις επιλογές του, το καλύτερο θα ήταν να ενώσει την φωνή του και τις δυνάμεις του με τους διαμαρτυρομενους στο Σύνταγμα την Κυριακή 29 Αυγούστου και ασφαλώς να ενταχθεί στο Κίνημα 2021 ώστε να αγωνιστεί με τον κ.Ζωη Μπεχλη και όλους τους τίμιους και ελεύθερους Ελληνες! Όλα τα υπόλοιπα είναι... "επικοινωνιακες ασυναρτησίες"!