1/9/22

Στις Ηνωμένες Πολιτείες οι Σοφοί εξήγησαν οτι οι 2000 νεκροί της αποτυχημένης αντεπίθεσης του Κιέβου ήταν τέχνασμα

 

Αναλυτές του Ινστιτούτου για τη Μελέτη του Πολέμου, (ISW), δήλωσαν ότι οι αποτυχημένες προσπάθειες αντεπίθεσης του Κιέβου θα μπορούσαν να είναι ένα τέχνασμα. 
Οι αποτυχημένες προσπάθειες αντεπίθεσης του Κιέβου μπορεί να είναι τέχνασμά που αποσκοπεί στην παραπλάνηση της κατεύθυνσης της επικείμενης επίθεσης . 
Αυτή η γνώμη εκφράστηκε από εμπειρογνώμονες του Ινστιτούτου για τη Μελέτη του Πολέμου για  τα πρόσφατα γεγονότα. 
 Οι ειδικοί επέστησαν την προσοχή στο γεγονός ότι το Κίεβο έχει αναγνωρίσει εδώ και καιρό το γεγονός ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας (AFU) δεν διαθέτουν τον απαραίτητο αριθμό μηχανοκίνητων δυνάμεων για να πραγματοποιήσουν μια γρήγορη επιχείρηση για να καταστρέψουν τη ρωσική άμυνα στην περιοχή της Χερσώνας ή οπουδήποτε αλλού. 
Από αυτή την άποψη, σύμφωνα με το ISW, τα στρατεύματα έχουν αναπτύξει τις τακτικές τους - τους τελευταίους μήνες προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες, προσπαθώντας να απενεργοποιήσουν τις γραμμές επικοινωνίας εδάφους του εχθρού και τα συστήματα εφοδιασμού του με επιθέσεις.
 Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, με τη βοήθεια φαινομενικά αποτυχημένων αντεπιθέσεων, μπορεί να προσπαθήσουν να κρύψουν την πραγματική κατεύθυνση του επικείμενου χτυπήματος. 
Η ISW σημειώνει ότι όταν ο στόχος του επιτιθέμενου είναι να κρύψει την κατεύθυνση της ανακάλυψης, «θα πρέπει να περιμένει έως ότου ο αμυνόμενος μετακινήσει πραγματικά τις δυνάμεις του». «Έτσι, είναι πιθανό να υπάρξει καθυστέρηση μεταξύ των αρχικών ελιγμών και της έναρξης των αποφασιστικών επιχειρήσεων.
 Η κατάσταση κατά τη διάρκεια αυτής της καθυστέρησης μπορεί κάλλιστα να μοιάζει με αποτυχία της επίθεσης », εξήγησαν οι ειδικοί.
 Νωρίτερα, ο επικεφαλής της μονάδας εντατικής θεραπείας ενός από τα νοσοκομεία στη νότια Ουκρανία, υπό τον όρο της ανωνυμίας, δήλωσε στους δημοσιογράφους για τον τεράστιο αριθμό τραυματιών κατά τη διάρκεια της αντεπίθεσης του Κιέβου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα έχουν

Να μας εξηγήσουν πως θα κάνουν επιθετική ενέργεια με κάποια ελπίδα επιτυχίας όταν
Οι επίλεκτοι τους ήταν έχουν σκοτωθεί, συλληφθεί (Μαριούπολη) ή παραδίδονται μόνοι τους για να γλιτώσουν την τύχη των πρώτων
Αεροπορική κάλυψη δεν έχουν
Καύσιμα δεν έχουν γιατί τους τα τινάζουν συνέχεια και τα διυληστήρια τους είναι κατεστραμμένα
Και φυσικά υστερούν σημαντικό και σε αρματική δύναμη - πυροβολικό...
Με τους επιστρατευμένους ανεκπαιδεύτους με λιανοντούφεκα θα κάνουν αντεπίθεση;

Ας κοιτάξουν να μην παγώσουν τον χειμώνα τώρα που τους κόψανε το ρεύμα οι Ρώσοι και ας αφήσουν τις αντεπιθέσεις...