4/9/22

Πάει και ο υποχρεωτικά πλήρως ασφαλής Ταξιάρχος Αθανάσιος Βουρδισλής.Δεν τον έφαγαν οι Τούρκοι

 

Αισθάνθηκε τη νύχτα αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης όπου και κατέληξε . Ηταν 52 ετών. Διευθυντής ΠΒ του ΔΣΣ .Οι πρώτες  πληροφορίες κάνουν λόγο για αιφνίδιο θάνατο που οφείλεται σε ανακοπή.


-ΠΑΕΙ ΚΑΙ  ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ . ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ .Στο Αγκίστρι: Άνδρας ξεψύχησε στην θάλασσα δίπλα στην γυναίκα του .Την τελευταία του πνοή άφησε ένας άνδρας το μεσημέρι της Παρασκευής στην κεντρική παραλία στο Αγκίστρι. Πήγε μαζί με την γυναίκα του για μπάνιο, όταν λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι έχασε τις αισθήσεις του ενώ η σύζυγος καλούσε σε βοήθεια. 
- ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 48ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΒΕΡΟΓΚΟΣ ΑΠΟ ΦΑΡΣΑΛΑ . ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΛΑΧΑΝΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ. 
- ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 61ΧΡΟΝΗ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΧΟΥΧΑ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ. ΤΗΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ .
-ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 58ΧΡΟΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΜΑΣΙ ΛΑΡΙΣΑΣ! ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΛΑΧΑΝΟ Η ΣΕΚΤΑ ΤΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην τον ετρωγαν οι Τουρκοι. Θα εβγαινε συνταξη σε 3 χρονια.

Ανώνυμος είπε...

ο πεθαμένος είναι ο πιο ασφαλής απ'όλους, δεν ανησυχεί για τίποτα και παραμένει αιωνίως σε αυτήν την κατάσταση, άρα το εμβόλιο δουλεύει, θανάτω θάνατο πατήσας, έχει μεταφυσικές ιδιότητες.....