14/9/22

Τα εμβόλια διασπείρουν τις μεταλλάξεις του αμερικανού στρατιώτη ΚΟΒΙΝΤ.

ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ Pfizer


 ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ! 

ΠΟΣΟΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ 230.000 ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΙΣ 82 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ, ΕΙΧΑΝ  ΚΑΝΕΙ 1ΔΟΣΗ; ΠΟΣΟΙ 2 ΔΟΣΕΙΣ ; ΠΟΣΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ; ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ 4;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βασιλευς Κάρολος στην Ελλάδα το ερχομενο καλοκαίρι
----------------------

Η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν επισκέφθηκε ποτέ την Ελλάδα μετά τη στέψη της.

Αντιπαθούσε σφόδρα την Ελλάδα για τον άξεστο τρόπο που είχε φερθεί το πολιτικό συστημα στο θεσμό της Βασιλείας καθώς και στον σύζυγό της Πρίγκιπα Φίλιππο που είχε Ελληνική καταγωγή.
(Γεννήθηκε στο Μον Ρεπό της Κέρκυρας).

Σε τελείως αντίθετη διάθεση είναι ο νεος βασιλευς Κάρολος ο οποίος έχει επισκεφθεί πολλές φορές την Ελλάδα περισσότερο ιδιωτικά (για διακοπές ή για επίσκεψη στο Άγιον Όρος) αλλά κάποιες φορές και δημόσια.

Όπως λεγεται σε υψηλούς επιχειρηματικούς και πολιτικούς κύκλους των Αθηνων , ο νέος Βασιλευς της Μεγάλης Βρετανίας έχει αποφασίσει να επισκεφθεί την Ελλάδα και μάλιστα σύντομα συγκαταλέγοντας τη χώρα ανάμεσα στους πρώτους προορισμούς του.

Η επίσκεψη θα γίνει στις αρχές του καλοκαιριού του 2023. Ένα κομμάτι θα είναι επίσημο ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει και ιδιωτική κρουαζιέρα.


Είναι άλλωστε γνωστή η καλή σχέση που διατηρεί ο Καρολος με τις τρεις οικογένειες της χώρας με διεθνή εμβέλεια:

Την οικογένεια Λάτση, την οικογένεια Αγγελοπούλου και την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Τον Μάϊο του 2018 η Μαριάννα Λάτση μαζί με την μητέρα της Εριέττα, ο Θεόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου αλλά και το ζεύγος Βαρδή και Μαριάννας Βαρδινογιάννη ήταν ανάμεσα στους ελάχιστους προσκεκλημένους στη δεξίωση που είχε δοθεί προς τιμή του Κάρολου και της Καμίλα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Αγαπη Μονο είπε...

@ Τετ Σεπ 14, 08:41:00 π.μ.

Λες ναχει ψοφησει μεχρι τοτε απ' ιην ...ευλογια των πιθηκων, καθ' οτι πασχει απ το συνδρομο Κουτσουμπα;

Δεν Ξεχνώ. Μια ακόμη Κλεφτολουμπινέ Κωλο-Οικογένεια με Προδοτική δράση. Οι Τρικούπηδες. «Συνεργάτες» της Αγγλίας (και των Τούρκων) για 250 χρόνια

  Από τους Τρικούπηδες   προήλθε       και ο Εφιάλτης της Μικράς Ασίας, Νικόλαος Τρικούπης                          που "έδρασε"  ...