17/6/24

17 Ιουνίου. Η 5η επέτειος του ΑΓΟΥΣ των Πρεσπών. Οι Προδοτόπουλοι και οι Εφιαλτάκηδες, αναγνώρισαν την Ύπαρξη Μακεδονικού Λαού και Μακεδονικής Γλώσσας

 Στις 17 Ιουνίου 2018, υπογράφηκε στο χωριό Ψαράδες 
 της Μικρής Πρέσπας,  (όπου βρισκόταν η έδρα  της Κυβέρνησης του Βουνού), η προδοτική συμφωνία «για το ονοματολογικό» από το σύντροφο Νίκολα Κοτζιόφ, και τον σύντροφο από τη ΣΝΟΦ Νίκολα Ντιμιτρόφ και τον ιουδαίο ειδικό απεσταλμένο του Κράτους Δικαίου Μάθιου Νίμιτς.
36  ημέρες μετά, για να σκεπάσουν την Προδοσία , οι Προδοτόπουλοι έβαλαν την φωτιά που έκαψε τους 102 Αθώους στο Μάτι

Η προδοτική Συμφωνία των ΕΑΜοβούλγαρων     με την ΣΝΟΦ που υπογράφηκε στους Ψαράδες για εμάς  έχει την ίδια αξία με το χρησιμοποιημένο Κωλόχαρτο.

Με την Συμφωνία των Ψαράδων αναγνωρίστηκαν από την τότε      ελληνική κυβέρνηση,   και το Προδοτικό Τόξο ο "μακεδονικός  λαός"       και η "μακεδονική γλώσσα". 

 Δικαιώθηκε δηλαδή  η 5η Ολομέλεια της ηγεσίας του ΚΚΕ,                              που έγινε στο ίδιο μέρος, το 1949. 
 
Η συμφωνία των Ψαράδων υπογράφηκε στις  17 Ιουνίου, επειδή στις 17 Ιουνίου  1946, στην ελληνική βουλή, (μετά από επεισοδιακή           συνεδρίαση),  υιοθετήθηκε με 138 ψήφους υπέρ, 24 κατά και 181         αποχές το Γ' Ψήφισμα, «Περί Εκτάκτων Μέτρων», που προέβλεπε                   την ποινή  του θανάτου, για τους οπαδούς και τους πράκτορες του      «μακεδονισμού». 
Η ημερομηνία υπογραφής της προδοτικής συμφωνίας των Ψαράδων επιλέχθηκε από τους Αμερικανούς για να συμβολίζει τη δικαίωση           των «Αγώνα» των  Μακεδόνων.
Οι (Ιουδαίοι) σύντροφοι Ζόραν Ζάεφ και Αλιέκσι Τσιπρέφσκι       πανηγύριζαν στους Ψαράδες για την Ιστορική Δικαίωση της 5ηςΟλομέλειας που   έγινε στο ίδιο χωριό πριν από 69 χρόνια. 
Ο αλκοολικός ιουδαίος πανηγύριζε και αυτός, δίπλα τους.                  

Η προδοτική Συμφωνία των ΕΑΜοβούλγαρων με την ΣΝΟΦ , δεν       τέθηκε ποτέ σε δημοψήφισμα. 
Όμως υπέρ των Κομμάτων του Προδοτικού, Ομοφυλοφιλικού και Κλεπτοκρατικού  Τόξου ψήφισαν στις εκλογές του 2023 περίπου 3.400.000 από τα 9.800.000 των εγγεγραμμένων που έχουν δικαίωμα ψήφου  και στις πρόσφατές ευρω-εκλογές 2.650.000. 
Δηλαδή 34,7%  και 27%.
Επομένως είναι μόνο Κωλόχαρτο. 
 Και δεν έχει καμιά «αυξημένη ισχύ» επειδή την προσυπέγραψε και ο μεθύστακας ιουδαίος «μεσολαβητής» . 

 Η προσεχής ΕΘΝΙΚΗ πλειοψηφία στην Ελληνική Βουλή 
 που θα εκφράζει την ελληνική Κυριαρχία και όχι την αργυρώνητη Ψωροαλίτ και την Στοά του Λονδίνου, οφείλει να συντάξει και να καταθέσει μήνυση  στα Διεθνή Δικαστήρια   κατά των Σεβερνομακεντόνσκι για το Παιδομάζωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: