28/6/24

Ο Γιαννακόπουλος τόπε και τόκανε. Η ΒΙΑΝΕΞ με στόχο τη συμβολή στη μείωση της υπογεννητικότητας αλλά και την ευρύτερη συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία, ανακοίνωσε την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών που κατοικούν μόνιμα στις ακριτικές περιοχές της Ελλάδας με τη γέννηση του τρίτου και πλέον παιδιού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γιόρτασε τα 100 χρόνια της Οικογένειάς του στο Φάρμακο. Το φαρμακείο των Γιαννακόπουλων άνοιξε το 1924 στην οδό Πειραιώς,
Στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 ετών ιστορίας της οικογένειας Γιαννακόπουλου στο χώρο του φαρμάκου, πραγματοποιήθηκε  εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ.

 Στην εκκίνηση του δεύτερου αιώνα παρουσίας του στον κλάδο του φαρμάκου, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ, με κύκλο εργασιών που εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα 500 εκ. ευρώ το 2024 και με δραστηριοποίηση σε περισσότερες από 100 χώρες, μέσα από στρατηγικούς σχεδιασμούς, όραμα και πίστη, συνεχώς Αναπτύσσεται, Επεκτείνεται, Ισχυροποιείται και Συνεχίζει!
Στο πλαίσιο του εορτασμού και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκαν δύο ξεχωριστές πρωτοβουλίες, οι οποίες αφορούν σε μία μεγάλη ενέργεια κοινωνικής ευθύνης που θα προβεί ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος, σηματοδοτώντας έτσι την ελληνική τους ταυτότητα και ενδυναμώνοντας τον θεσμό της οικογένειας.
 Συγκεκριμένα, με στόχο τη συμβολή στη μείωση της υπογεννητικότητας αλλά και την ευρύτερη συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία, προχωρούν στην οικονομική ενίσχυση των οικογενειών που κατοικούν μόνιμα στις ακριτικές περιοχές της Ελλάδας με τη γέννηση του τρίτου και πλέον παιδιού. 
Παράλληλα, σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς, ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ θα διανέμει κατά το σχολικό έτος 2024-2025, σε όλους τους μαθητές της πρώτης τάξης των δημοτικών σχολείων της χώρας, ελληνικές σημαίες, ενδυναμώνοντας με αυτόν τον τρόπο, το αίσθημα της υπερηφάνειας για την πατρίδα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο του ! Και Παναθηναϊκός και Έλληνας σωστός !

Ανώνυμος είπε...

Θετικό και μπράβο του, δεν μπορώ όμως να παραβλέψω ότι στις 8 Μαίου 2024 έλεγε ότι «θα στηρίξει κάθε Έλληνα πατέρα και κάθε Ελληνίδα μητέρα» και στις 27 Ιουνίου 2024 αυτό περιορίστηκε στις ακριτικές περιοχές και από το 3ο παιδί και πάνω…

https://m.youtube.com/watch?v=StOyKAJBDGA

Η 1η Ιουλίου στην Ιστορία

Η 1η Ιουλίου είναι η 183η ημέρα του δίσεκτου έτους 2025. Απέμειναν 183 μέρες ως την 31η Δεκεμβρίου.   552 .  Κατά τον Γοτθικό Πόλεμο, έγινε ...