4/4/09

Συγχρονισμένες και περίπλοκες ιστορίες, με 14 Νεκρούς.


Ο Βιετναμέζος Ταλιμπάν Jiverly Voong, του Πακιστάν, στην Νέα Υόρκη αυτοκτόνησε, ενώ στο Στρασβούργο, στο επίκεντρο της Συνόδου, για τα 60 χρόνια του ΝΑΤΟ , βρίσκεται το θέμα του Αφγανιστάν, και οι ισχνές στρατιωτικές συνεισφορές των Ευρωπαίων «συμμάχων», που καθιστούν την «επιχείρηση Αφγανιστάν» μια θλιβερή αμερικανική δέσμευση, και ο Ομπάμα προειδοποίησε ότι «το τρομοκρατικό δίκτυο της Αλ Κάιντα αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για την Ευρώπη απ' ότι για τις Ηνωμένες Πολιτείες».
Επομένως ,παγκοσμιοποίηση, πολυεθνικοί Ταλιμπάν, Tavistock Institute και... στο βάθος Ροκφέλλερ.
Ο Αμερικανός Ανθύπατος κ. Σπέκχαρντ μας είπε, ότι η κρίση στο Αφγανιστάν
« ήδη επηρεάζει την Ελλάδα, καθώς 25.000 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες μόνο από το Αφγανιστάν ήρθαν στην Ελλάδα πέρυσι».
Είναι απολύτως λογικό ,που «οι Ταλιμπάν του Πακιστάν» ήταν πίσω από το νέο μακελειό στις ΗΠΑ, αφού ο ηγέτης τους , Μπαϊτουλάχ Μεχσούντ δήλωσε, από «καρτοκινητό», στο Ρόιτερ ,«Αποδέχομαι την ευθύνη. Ήταν οι άνθρωποί μου. Τους έδωσα εντολές σε απάντηση για τις επιθέσεις των αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών».
Ο Βιετναμέζος Ταλιμπάν, ζούσε στην νότια Καλιφόρνια, έχασε τη δουλειά του,σαν ντιλιβεράς στη Kikka Sushi , μετά από 7 χρόνια, τον Ιούλιο του 2007, και πήγε στην Νέα Υόρκη.
Ο αγώνας της Rand Corporation πάντως συνεχίζεται.

Σπύρος Χατζάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...