3/4/09

2ο Συνέδριο Δημοκρατικής Αναγέννησης

Στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 4 Απριλίου, στο Θέατρο Πολιτών Περιστερίου,ξεκινούν οι διήμερες εργασίες του 2ου Συνέδριου της Δημοκρατικής Αναγέννησης, ενώ θα συνεχιστούν στον ίδιο χώρο την Κυριακή 5 Απριλίου στις 11 το πρωί. Με στόχο το κάλεσμα για πανστρατιά των φίλων, μελών και στελεχών τουΚόμματος ενόψει των Ευροεκλογών, το 2ο Συνέδριο θα αποτελέσει στην ουσία τηνεπίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα του Κόμματος.

Για την διευκόλυνση των Συνέδρων και Φίλων του Κόμματος υπενθυμίζεται ότι ηπρόσβαση στο Θέατρο Πολιτών του Δήμου Περιστερίου, μπορεί να γίνει με τουςε ξής τρόπους:

1. Με το Μετρό: Στάση Σεπόλια και από εκεί με το λεωφορείο 732στάση Κωνσταντινουπόλεος. 2. Από τον Αγιο Αντώνιο Περιστερίου, με τολεωφορείο 700. 3. Με Ι.Χ. αυτοκίνητο: Από τη Λιοσίων στην Δυρραχίου, μετά την γέφυρα της Εθνικής Οδού, φτάνοντας στο πρώτο φανάρι αμέσως δεξιά. Το Θέατρο Πολιτών βρίσκεται πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ζωή του Ρόμπερτ Φίτσο δεν απειλείται πλέον

  Ο Αντιπρόεδρος και υπουργός Άμυνας της Σλοβακίας,  Ρόμπερτ Κάλινιακ δήλωσε ότι   «οι φόβοι για τη ζωή του Φίτσο», που νοσηλεύεται σε νοσοκ...