3/4/09

Στην 50η μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται ο Θοδωρής Τενέζος.

Καρτέλ και κυβέρνηση τον θέλουν νεκρό.


Οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ,κ.κ. Β.Κεγκέρογλου,Μ.Μπόλαρης,Δ.Βαρβαρίγος και Μ.Καρχιμάκης, έλαβαν χθες την απάντηση του υφυπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Βλάχου, στην ερώτησή τους για την Απεργία Πείνας του Θεόδωρου Τενέζου. Τό κείμενο του υφυπουργου δέν περιέχει ούτε μία λέξη για την Απεργία Πείνας.

Σε επισυναπτόμενο έγγραφο, ο απερχόμενος Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, επαναλαμβάνει τούς ψευδείς ισχυρισμούς του περί μη ύπαρξης καταγγελίας τής εταιρείας του Θ. Τενέζου για το καρτέλ χάλυβα από το 2006 ,για τούς οποίους έχει μηνυθεί στην ποινική δικαιοσύνη.

Μέ βάση τό γεγονός ότι ο Θεόδωρος Τενέζος βρίσκεται ήδη στην 50η ημέρα της Απεργίας Πείνας, ερωτάται γιά μία ακόμη φορά η κυβέρνηση αν προτίθεται να ικανοποιήσει τα 3 βασικά αιτήματα του Απεργού:

1.Έρευνα όλης της καταγγελίας του για το καρτέλ του σιδήρου. Ξεσκέπασμα και τιμωρία των ενόχων βιομηχάνων και χονδρεμπόρων που κατέστρεψαν παράνομα την επιχείρησή του.
2.Την καταγγελία του να δικάσουν όταν ολοκληρωθεί η πλήρης έρευνα ,άλλα μέλη της Επιτροπής Ανταγωνισμού και όχι αυτοί που έχουν μηνυθει στην ποινική δικαιοσύνη.Να υπάρξει δηλαδή δίκαια δίκη.
3.Να προστατεύονται δικαστικά αυτοί που καταγγέλουν τα καρτέλ και ο ιδιος, με την ενεργοποίηση στις περιπτωσεις καταγγελιων για καρτέλ του αρθρ.61 Π.Κ.


Υπενθυμίζονται στην κυβερνηση οι κίνδυνοι ανήκεστης βλάβης της υγείας και απώλειας της ζωής του Θεόδωρου Τενέζου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...