9/7/09

Η «επενδυτική συμμορία» αγκαλιά με τους αλήτες και τους δολοφόνους

Το ερώτημα τελικά μετά τις αποκαλύψεις των υποκλοπών της ΕΥΠ, είναι ποιος δεν μιλούσε με τον Βλαστό και την εταιρία δολοφόνων.

Ωστόσο «καρφί» μέσα από την ΕΛ.ΑΣ ή την ΕΥΠ έδωσε στον Π.Βλαστό, στις 29 Ιουνίου ,την πληροφορία ότι η ΚΥΠ παρακολουθεί τα τηλέφωνα,με αποτέλεσμα να επισπευσθούν οι συλλήψεις για τις 3 Ιουλίου.Η παρακολούθηση ήταν άκρως απόρρητη και είναι αδιανόητο να μάθει ο κρατούμενος ότι τον ηχογραφούν.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Νικόλαος Δένδιας έθεσε σε διαθεσιμότητα το διευθυντή των Αγροτικών Φυλακών Αγιάς Χανίων. Απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του με τη γυναίκα του φερόμενου ως εγκέφαλου της σπείρας Παναγιώτη Βλαστού επιβεβαίωσαν υπόνοιες για ύποπτες συναλλαγές με βαρυποινίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη γυναίκα του Βλαστού, ανακοινώνει συνθηματικά τη μεταγωγή του συζύγου της στη φυλακή της Αγιάς, κατόπιν συνεννοήσεων με πρόσωπα, εμπλέκοντας, μάλιστα και τη σύζυγο του αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης αντέδρασε αμέσως και αφού παραδέχθηκε ότι η σύζυγός του γνώριζε τον κ. Κυριακάκη, τόνισε ότι δεν υπάρχει καμιά σχέση με την εταιρεία δολοφόνων. «Σχετικά µε τα διαλαµβανόµενα στην από 27-05-2009 συνομιλία μεταξύ Μιχάλη Κυριακάκη, Δ/ντη φυλακών Αγιάς Χανίων και ΧΗΡΑΣ Ιωάννας του Σπυρίδωνα διευκρινίζεται ότι πράγµατι ο Μιχάλης Κυριακάκης µετέφερε την παράκλησή του στη σύζυγό µου, που εργάζεται ως μετακλητή υπάλληλος στο Γραφείο μου, να διερευνηθεί η δυνατότητα τοποθέτησης τελειόφοιτου σπουδαστή της Σχολής Μηχανικών Αεροσκαφών (ΣΜΑ) στα Χανιά. Οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια ερµηνείας δεν έχει σχέση µε την πραγµατικότητα»,δήλωσε ο κ. Μαρκογιαννάκης.
Εμπλοκή στην υπόθεση έχει εμμέσως και ο υφυπουργός Υγείας, Μ. Σαλμάς καθώς η διευθύντρια του γραφείου του, κ. Μ. Σωτηρίου (πρώην δήμαρχος Αμφιλοχίας και μέλος τους ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ το 2004) φέρεται να είχε φιλικές σχέσεις με τον Γ. Τρομπούκη, παρότι ήταν σεσημασμένος και είχε εκτίσει στο παρελθόν ποινή φυλάκισης για παράνομη μετακίνηση λαθρομεταναστών (δουλεμπορία).
Η Υποψήφια δήμαρχος με τη ΝΔ, κ. Σωτηρίου, πήρε στο δημοτικό ψηφοδέλτιο της τον Τρομπούκη . Ο γιός της είχε επαγγελματικές σχέσεις με τον Τρομπούκη.Ο Δ.Πελέκης πριν 11 χρόνια πάντρεψε τον γιό της.Το 2004 ήταν στην 18η θέση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ.Μέχρι προχθές ηταν διευθυντρια του υφυπουργού Υγείας Μ.Σαλμά.Η κα Σωτηρίου ήταν και μέλος του συλλόγου "Καλλιπάτειρα" (μέχρι το 2002). !!

Ο Τρομπούκης φέρεται επίσης να έχει κάνει τις χωματουργικές εργασίες για την βίλα του υφυπουργού κ.Σαλμά στο Πανόραμα Παλλήνης. Επίσης ο κ. Σαλμάς έχει διορίσει διοικητή στο ΚΑΦΚΑ Μεσολογγίου τον γαμπρό τουΤρομπούκη, λογιστή κ. Δημήτρη Αρβαλή, που κρατά τα βιβλία του κ. Τρομπούκη.


O Γιώργος Τρομπούκης αναφερόμενος στο...μεγαλείο του εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα και αφού του πλέκει το εγκώμιο ότι ...ρίχνει κυβερνήσεις και τον φοβούνται τα ΜΜΕ λέει στον Π.Βλαστό:


Τρομπούκης: "Ο άλλος αυτός ο Τριανταφυλλόπουλος βαράει τσιμπ... μπροστά του γιατί ο Καλογρίτσας έχει εφημερίδα, έχει σταθμούς και όλοι οι δημοσιογράφοι έχουν κάνει στο σχολείο Καλογρίτσα.Δεν είναι κάποιος ανώνυμος ο Καλογρίτσας. Στέκονται πολιτικοί, στέκεται όλος ο κόσμος προσοχή μπροστά του.
Βλαστός: Το ξέρω..."
Ο εργολάβος Χρ.Καλογρίτσας κουμπάρος του κ.Καμμένου, ήταν ο «αριστερός» εκδότης της «Πρώτης» και «σιτιστής» του κ,Ανδρουλάκη,πρίν τον αναλάβει ο κ.Κόκκαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...