25/7/09

Viva la mafia.Νά ποιούς και γατί υποστηρίζει η ¨διεθνής αμνησία"

Το δελτίο των 11 επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά!

Στέλεχος της Μαφίας ήταν επικεφαλής του "δικτύου" ,για τα "ανθρώπινα δικαιώματα" των λαθρομεταναστών που εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής .
Το κύκλωμα προωθούσε παράνομους μετανάστες με πλαστά διαβατήρια, από την Ελλάδα σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τις ΗΠΑ, μέσω του αεροδρομίου «Ελ.Βενιζέλος».
Το κύκλωμα εντοπίστηκε σε συνεργασία με τις γερμανικές, γαλλικές και αμερικανικές αρχές και συνελήφθησαν χθες δεκαέξι άτομα και συγκεκριμένα ένας Ιταλός, που φέρεται ως στέλεχος της οργάνωσης (ο άνθρωπος της Μαφίας), τέσσερις Αφγανοί, έξι Πολωνοί και πέντε Ιρανοί.
Οι οκτώ από τους συλληφθέντες είναι μέλη του κυκλώματος, ενώ οι άλλοι οκτώ είναι πέντε ανήλικοι και τρεις ακόμη μετανάστες, που είχαν πλαστά διαβατήρια.
Οι δυο από τους συλληφθέντες διακινητές αναζητούνταν από τις αστυνομίες της Γερμανίας και των ΗΠΑ.
Επίσης, αναζητούνται άλλα δυο μέλη του κυκλώματος, για τα οποία έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.
Οι διακινητές λαθρομεταναστών, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Ταξίαρχος Βασίλης Κορδαλής, "εντόπιζαν τους ενδιαφερόμενους αλλοδαπούς, τους οποίους προμήθευαν με πλαστά διαβατήρια. Στη συνέχεια, μετανάστες με άδεια παραμονής, έβγαζαν εισιτήρια δήθεν για λογαριασμό τους και μετέβαιναν στο αεροδρόμιο, όπου λάμβαναν κανονικά κάρτα επιβίβασης.
Τις κάρτες επιβίβασης παραλάμβαναν οι παράνομοι μετανάστες με τα πλαστά διαβατήρια, τα οποία είχαν στοιχεία των αλλοδαπών που έβγαζαν τα εισιτήρια και έφευγαν κανονικά, για τη χώρα που επιθυμούσαν. Στο αεροδρόμιο τους πήγαιναν μέλη του κυκλώματος με ΙΧ αυτοκίνητα.
Για τη διευκόλυνση αυτή κάθε παράνομος μετανάστης πλήρωνε 1.500 έως 2.000 ευρώ.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πολυτελές αυτοκίνητο, δέκα πλαστά διαβατήρια, ένα βιβλιάριο καταθέσεων, φωτογραφίες, 5.000 ευρώ και εννέα κινητά τηλέφωνα".
Το βράδυ της 21ης Ιουλίου , συνελήφθησαν από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, στη Γλυφάδα και στα Σεπόλια , επτά (7) αλλοδαποί, ηλικίας από 41, 33, 33, 32, 29, 22 και 18 ετών, υπήκοοι Μπαγκλαντές,για πλαστογραφία και παραβάσεις του νόμου «περί Αλλοδαπών».
Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση (χωρίς Ιταλό;) και κατασκεύαζαν πλαστές σφραγίδες , που χρησιμοποιούσαν για να εκδίδουν πλαστά Διαβατήρια. (και πιοός τους έδινε τα διαβατήρια;)Στη συνέχεια εφοδίαζαν με αυτά ομοεθνείς τους, που παρέμεναν παράνομα στη χώρα μας, προκειμένου ορισμένοι από αυτούς να μετακινηθούν σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος πλαστών σφραγίδων, εντυπωμάτων και εγγράφων αλλοδαπών.

Τώρα γίνεται πιο σαφής η ταυτότητα του «χορηγού» των επιθέσεων κατά της Ελλάδας ,για τους «μεσοβέζικους» χειρισμούς της κυβέρνησης, στο θέμα των μεταναστών.

Πριν από λίγες ημέρες η «σοβαρή » Frankfurter Αllgemeine Ζeitung, έθετε το ρητορικό ερώτημα «Δεν είναι πια μέλος της ΕΕ η Ελλάδα;» με αφορμή μια νομική «χαραμάδα» που έχει ανοίξει στη Συμφωνία «Δουβλίνο ΙΙ, που προβλέπει την παραμονή των αιτούντων άσυλο, στη χώρα, όπου έχει ζητηθεί.
Αφορμή για το δημοσίευμα ήταν δικαίωση ενός Ιρανού λαθρομετανάστη από τη γερμανική Δικαιοσύνη. Ο μετανάστης είχε πάει στη Γερμανία παράνομα μέσω της Ελλάδας και τη βοήθεια της Μαφίας, και όταν συνελήφθη οι γερμανικές αρχές εξέδωσαν απόφαση επαναπροώθησης στη χώρα μας, όπως άλλωστε ορίζει και το «Δουβλίνο ΙΙ».
Ωστόσο, ο Ιρανός προσέφυγε κατά της απόφασης απέλασης στη γερμανική Δικαιοσύνη, η οποία τον δικαίωσε, διατάσσοντας την έκδοση απόφασης για παροχή ασύλου από τις γερμανικές αρχές.
Στο σκεπτικό του το Διοικητικό Δικαστήριο της Φραγκφούρτης ήταν ιδιαίτερα καυστικό για τη χώρα μας αποφαινόμενο ότι «δεν ισχύουν πλέον τα ευρωπαϊκά στάνταρ σε αυτή τη χώρα-μέλος της ΕΕ (δηλαδή την Ελλάδα)», καθώς «δεν εξετάζονται οι αιτήσεις χορήγησης ασύλου σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, η ιατρική περίθαλψη δεν είναι επαρκής και δεν ικανοποιούνται ούτε καν οι βασικές ανθρώπινες ανάγκες».
Αυτά υποστήριξε η νομική υπεράσπιση του λαθρομετανάστη, που χρησιμοποίησε μαρτυρίες των ΜΚΟ «ο καλός δουλέμπορας».
Η μαφία προσφέρει διεθνές σέρβις!
Η τζάμπα «ιατρική περίθαλψη δεν είναι επαρκής». (Προφανώς οι δουλέμποροι διαφημίζουν περίθαλψη στην πρώτη θέση).
Για το κόστος περίθαλψης των λαθρομεταναστών που σηκώνει το εθνικό σύστημα υγείας και τα 11 δισ. ευρώ το χρωστάμε τα νοσοκομεία η γερμανική εφημερίδα δεν έγραψε
.
Χθες το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, δύο μικρά φορτηγά που μετέφεραν εννέα και εφτά λαθρομετανάστες αντιστοίχως, ενεπλάκησαν σε τροχαία ατυχήματα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν όλοι, και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, χωρίς να κινδυνεύει η υγεία κανενός.
16 ακόμα τζαμπατζήδες, επιβάρυναν τον προϋπολογισμό, των Ταμείων του Έλληνα φορολογούμενου. Για την περίθαλψη τους δεν θα πληρώσει η μαφία που τους φέρνει, ούτε η χώρα προέλευσης, ούτε η Ε.Ε., ούτε οι «φιλάνθρωποι» τραπεζίτες, ούτε η Frankfurter Αllgemeine Ζeitung. Ούτε καν η «Διεθνής Αμνησία». Αλλά ο φορολογούμενος Έλληνας πολίτης, και τα ελλείμματα του προϋπολογισμού.

Λίγες ημέρες μετά την εκκένωση του παλαιού Εφετείου Αθηνών από τους μετανάστες, που είχαν βρει εκεί καταφύγιο το τελευταίο διάστημα, η Διεθνής Αμνηστία παρεμβαίνει για να τονίσει ότι το διεθνές δίκαιο απαγορεύει τις αναγκαστικές εξώσεις.
Με αφορμή την «έξωση» των λαθρομεταναστών από το κτίριο του παλαιού Εφετείου στην Ομόνοια, η Διεθνής Αμνηστία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Κανείς δεν πρέπει να υποβάλλεται σε έξωση χωρίς κατάλληλη ειδοποίηση, χωρίς προηγούμενη διαβούλευση , χωρίς τη δέουσα νόμιμη διαδικασία που να περιλαμβάνει πρόσβαση σε ένδικα μέσα αποκατάστασης και χωρίς την παροχή κατάλληλης εναλλακτικής στέγης». ( Δηλαδή οι καταληψίες λαθρομετανάστες θα έπρεπε να κάνουν «ανακοπή στην εξωση; Τρελαθήκαμε εντελώς; Και η «κατάλληλη εναλλακτική στέγη» είναι τα σπίτια που θέλει να τους χτίσει με τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου ο Γιώργος Σαλαμααλέκουμ;)
Η Διεθνής Αμνηστία συνεχίζει: «Οι αναγκαστικές εξώσεις παραβιάζουν μια σειρά διεθνών και περιφερειακών συνθηκών και θεσμικών κειμένων για τα ανθρώπινα δικαιώματα που προστατεύουν το δικαίωμα σε κατάλληλη στέγαση, ιδίως το Διεθνές Σύμφωνο για τα Οικονομικά, Κοινωνικά και Πολιτισμικά Δικαιώματα, στο οποίο μετέχει η Ελλάδα».
Τώρα τους λες ή δεν τους λες βρε άντε στον πράσινο διάολο!!!


Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ!

19-07-2009.
Ωρα 01.50 συνελήφθησαν στο Φαρμακονήσι Λέρου, από αστυνομικούς του Α.Τ Λέρου εικοσιένα (21) λαθρομετανάστες και ένας (1) διακινητής υπήκοος Τουρκίας.Σκάφος μεταφοράς και μηχανή αυτού κατασχέθηκαν . Την ίδια ημέρα και ώρα 06.50 συνελήφθησαν στο Φαρμακονήσι Λέρου, από αστυνομικούς του Α.Τ Λέρου δεκαοχτώ (18) λαθρομετανάστες και ένας (1) διακινητής υπήκοος Παλαιστίνης.Κατασχέθηκε ένα (1) σκάφος μεταφοράς .Ωρα 09.00 συνελήφθησαν στην περιοχή Κουτσούμπα Σύμης, από αστυνομικούς του Α.Τ Σύμης είκοσι τρεις (23) λαθρομετανάστες.Επίσης συνελήφθη ένας (1) διακινητής υπήκοος Τουρκίας,ο οποίος κρατείται στο Υπολιμεναρχείο Σύμης και ο οποίος μόλις τους είχε αποβιβάσει με πλωτό σκάφος, το οποίο κατασχέθηκε.

Μια μηχανοκίνητη λέμβος με 65 παράνομους μετανάστες εντοπίστηκε την 20η Ιουλίου, το πρωί στη θαλάσσια περιοχή Άκρα Μήθυμνας της Λέσβου, από πλωτό περιπολικό του Λιμεναρχείου. Οι λαθρομετανάστες μαζί με τον 24χρονο Τούρκο διακινητή τους, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του πλωτού περιπολικού κατέστρεψαν τη λέμβο τους. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν, είχαν ξεκινήσει από τα απέναντι τουρκικά παράλια.
Την 21-7-2009 και ώρα 11.00, στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας, αστυνομικοί του Β΄ Τ.Σ.Φ. Φιλιατών συνέλαβαν έναν (1) αλλοδαπό,ο οποίος μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του,μία (1) αλλοδαπή που στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, με τελικό προορισμό την Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ και ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΙΣΟΣ ΓΕΛΟΙΕ αφού σε έπεισαν ότι όλο το πρόβλημα της μετανάστευσης οφείλεται στους Τούρκους δουλέμπορους.

Τα επικίνδυνα αυτά ψέματα τα λένε πληρωμένοι πράκτορες, Χρυσαυγήτες και άλλα γελοία και εγκληματικά φασιστικά υποκείμενα από αυτά που επανειλημμένα έχουν προδώσει την χώρα τους.

ΞΥΠΝΑ ΒΛΑΚΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΣ και ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΙΣΟΣ ΓΕΛΟΙΕ αφού σε έπεισαν ότι όλο το πρόβλημα της μετανάστευσης οφείλεται στους Τούρκους δουλέμπορους.

Τα επικίνδυνα αυτά ψέματα τα λένε πληρωμένοι πράκτορες, Χρυσαυγήτες και άλλα γελοία και εγκληματικά φασιστικά υποκείμενα από αυτά που επανειλημμένα έχουν προδώσει την χώρα τους.

ΞΥΠΝΑ ΒΛΑΚΑ !!!

Σπύρος Χατζάρας είπε...

To σχόλιο του ..αγανακτισμένου (κατ’ επάγγελμα), δεν χρειάζεται απάντηση. Τα γεγονότα ομιλούν από μόνα τους.Από το σύνολο των στοιχείων μόνο τον Τούρκο δουλέμπορα «συγκράτησε» ο ανώνυμος, διότι αυτή είναι η γραμμή.

Σπύρος Χατζάρας
ΥΓ. Φαντάζομαι ότι με θεωρεί βλάκα διότι δεν «λαμβάνω επίδομα».

olympiada είπε...

Εννοεί ότι είστε βλάκας επειδή δεν παίρνετε επίδομα από την Εργένεκον όπως αυτός. Σύμφωνα με τον καπιταλιστικό κώδικα αξιών ίσως και να είμαστε αφού έτσι θα λύναμε το βιοποριστικό μας πρόβλημα. Το ίδιο βλάκες είμαστε που δεν πήγαμε στα περιβόητα πάρτι του Χριστοφοράκου κλπ κλπ

Ανώνυμος είπε...

Kύριε Χατζάρα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το ιστολόγιο και για την τηλεοπτική σας εκπομπή.

Συνεχίστε να τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα...

διηνεκης είπε...

Ανωνυμος θολοκουλτουριαρης και επαγγελματιας ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ υβριστης της αληθειας και τιμητης του ψευδους