19/5/10

Τώρα πιά έπεσε η μάσκα των καλοσυνάτων κυβερνώντων οι οποίοι κάθε μέρα αποδεικνύονται σε εθνικές οχιές. Πολεμήστε τους

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Επιτροπή Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θέμάτων αισθάνεται την ιερή και εθνική αγανάκτηση και καταγγέλλει ενώπιον του Ελληνικού Λαού το σημερινό ιστορικό ανοσιούργημα που διέπραξαν σε βάρος του έθνους των Ελλήνων και της αιματοβαμμένης ιστορίας του, οι πολιτικοί και εθνικοί λακέδες του συμμοριακού συστήματος της αρπαχτής .

Είναι αδιανόητο και τερατώδες το γεγονός ότι σήμερα 19 Μαίου ημέρα ιστορικής και εθνικής μνήμης της γεννοκτονίας των αδελφών μας Ποντίων από τους Τούρκους βαρβάρους, το χυδαίο σύστημα βρίσκει την ευκαιρία να δράσει ύπουλα εναντίον του ελληνισμού όπου γης .
Το σύστημα των νενέκων και των εφιαλτών, το υπόλογο εκπαιδευτικό σύστημα που παίζει το ρόλο θεραπαινίδας της υπόλογης εξουσίας έμπηξε το μαχαίρι στην καρδιά του ελληνισμού και της ιστορίας του.

Σήμερα, που η ιστορική μνήμη μας καλεί να σκύψουμε με ευλάβεια στα εκατομμύρια θύματα της τουρκικής βαρβαρότητας τόλμησε το ατόλμητο : Στις πανελλήνιες εξετάσεις στο μάθημα της λογοτεχνίας, έδωσε στην μαθητιώσα και ακαδημαϊκή νεολαία ένα θέμα το οποίο θα πρέπει να σηκώσει από τα μνήματα της ιστορίας μας όχι μόνο τα εκατομμύρια των θυμάτων και ηρώων μας αλλά και να βγάλει στους δρόμους όλους τους σημερινούς Ελληνες πατριώτες, οι οποίοι είναι πια καιρός να καταλάβουν ότι η πατρίδα μας πωλείται στους παγκοσμιοποιητές, στις ξένες αγορές, στους Τούρκους και στους Αμερικάνους.

Με προβοκατόρικο τρόπο χρησιμοποιήθηκε, την συγκεκριμένη ημερονημία, ένα κείμενο του αήμνειστου θεσσαλονικιού συγγραφέα Γιώργου Ιωάννου με τίτλο : «Το σπίτι του Κεμάλ», προσβάλοντας την μνήμη του ως Ελληνα λογοτέχνη και ως πρόσφυγα απο την ανατολική Θράκη.
Το σπίτι του σφαγέα του ελληνισμού δεν έχει, δεν μπορεί να έχει, δεν πρέπει να έχει καμιά απολύτως σχέση ούτε μα την ελληνική ιστορία ούτε μα τον ελληνικό πολιτισμό.
Η Επιτροπή Ενημερώσεως Επι Των Εθνικών Θεμάτων καταγγέλουσα μα αισθήματα οργής την αναίσχυντη αυτή πράξη των δήθεν ελλήνων εκπαιδευτικών
Καλεί :
Τους Ελληνες εντός και εκτός Ελλάδας σε εθνικό συναγερμό
Όλοι δίπλα στα αδέλφια μας τους Ποντίους και στον δίκαιο αγώνα τους
Όλοι στους δρόμους
Όλοι με τη ιαχή : Οι εφιάλτες δεν θα περάσουν
Η Ελλάδα δεν θα πεθάνει

Η σιωπή και η αδράνεια είναι συνενοχή
Τώρα πιά έπεσε η μάσκα των καλοσυνάτων κυβερνώντων οι οποίοι κάθε μέρα αποδεικνύονται σε εθνικές οχιές.
Πολεμήστε τους

Όσοι τους στηρίζουν είναι εθνικά δοσίλογοι


H ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φτιαΞΤΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΒΑΛΤΕ PDF ΚΕΙΜΕΝΑ

ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΥΠΏΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ LEISER ΕΚΤΥΠΟΤΗ

ΜΕ 5ΕΥΡΟ 500ΦΥΛΑ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


ΚΑΘΕ ΛΕΙΣΕΡ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ (αξιασ 80ευρο) ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΤΑΔΩΣΗΣ ΙΔΕΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο είναι ότι στην υπόθεση αυτή ενκρύπτεται ολοφάνερα αυτό που τα συντρόφια αποκαλούν προβοκάτσια!
Ένας τίτλος που εξαγριώνει σε σχέση με την μέρα της μνήμης, αλλά πίσω του ένα κείμενο συναισθηματικής φόρτισης με ανταπόδοση πόνου και προσφυγιάς.
Μαλακά και ξεδιάντροπα, “αφελώς” ταχα, μοιράζονται μνήμες ξετοπισμένων ανθρώπων, χριστιανών και μουσουλμάνων, αφήνοντας πίσω αιτίες και θύτες.
Πρώτα περιμένω να φωναξουν οι “γνωστοι” και μετα, να απορήσουν διαρρυγνύοντας τις …κοντές τους φούστες, οι Δραγωνο-Αθώοι!
-Πού λεει κάτι καλο για τον Κεμάλ το κείμενο βρε μνημοβόροι, ΕλλαδΕπμορες;
Ουστ παλιο φασίστες! Μια αναφορά γίνεται, έτσι για να ορίσουμε …γεωγραφικά τα σύνορα ενός σπιτιού με κεφαλόσκαλο από αφράτο μάρμαρο και μια μουριά στολίδι!

Άσχετο αν στο κείμενο η αναφορά στον Κεμάλ είναι …απαλότερη κι απ το πρωϊνό ξύρισμα. Άσχετο αν ο τίτλος-φάκα, άλλους ποντικούς θέλει να πιάσει.
Και παραπέρα, στ άλλο κείμενο, εκείνο το «απογραφή ζημιών» του ιδίου συγγΡαφέα (μονάδες 20!)
Μη και το ξεχάσουμε την αναφορά.

«Δίπλα στο «Ακρόπολις» και μέχρι την οδό Πλάτωνος Ήταν στη σειρά σπίτια μικρά και παμπάλαια, όπου μέχρι και την Κατοχή κατοικούσανε οικογένειες Εβραίων. Αυτά, με το ξενοδοχείο μαζί, σχημάτιζαν τη βορινή πλευρά της πλατείας, πού σήμερα ονομάζεται «Μακεδονομάχων». Τα Σάββατα γριές Εβραίισες, με τις πατροπαράδοτες ατλαζένιες1 φορεσιές της Καστίλλιας, στεκόντουσαν στίς εξώπορτες μέ σταυρωμένα τά χέρια, γιά νάπεράσει ησυχα καί αναμάρτητα η αγία αργία2. Τά σπίτια αυτά, αν δέν είχαν προλάβει νά τά κατεδαφίσουν οι εργολάβοι, θά τά κατεδάφιζαν τώρα οπωσδήποτε οι στρατιωτικές μπουλντόζες, σέ συνεργασία, βέβαια, μέ τούς πολιτικούς μηχανικούς καί τούς άλλους σπουδαίους, πού δέν ξέρω τί νά πω, αλλά σάν πολύ εύκολα, προκειμένου γιά παλαιά σπίτια, σημειώνουν τήν ένδειξη «κατεδαφιστέον». Θαρρείς καί τό θεωρούν ολοι τους ευκαιρία νά εξωραΐσουν τήν πόλη κατά τά γούστα τους καί τά πρότυπά τους, απαλλάσσοντάς την από τίς ενοχλητικές αυτές παλιατσαρίες3, πού πλαισιώνουν, καί πολύ ταιριαχτά μάλιστα, τά βυζαντινά μνημεια καί τούς χώρους της παλαιάς ζωής.»

Μετά τα προχθεσινά θέματα της Ιστορίας όπου τα 2 από αυτά τα έβαλε το… ΚΙΣ,
σαν να έπρεπε με τις «ορθές» απαντήσεις τους σ΄ αυτά, να “περάσουν” τα παιδιά εξετάσεις στο ..Ταλμοουδ, ήρθε και η σημερινή εξέταση να προστεθεί στις ιδιότυπες αυτές πραγματικότητες!
Εχουν πλάκα οι υπηρέτες των δύο αφεντάδων! Μόνο που βλέπω σύρραξη στις τάξεις τους!
Δεν τόμαθαν ότι τα σπάσαν οι Συμμαχοι; Η μήπωως δεν τα σπάσαν:
Θα δείξει… Οπως θα δείξει πώς τα παιδιά μας θα «περάσουν» τις Ιστορίες που απαιτούν να τους μάθουν οι δραγωνομουζέλαινες με τις ΡεπουσοΦραγκαδάκηδες της ζωής μας!Αν απαντήσουν “σωστά”, θα έχει πετύχει η γενιτσαροποίηση! αν όχι ίσως για πρώτη φορά, θα γιορτάσουμε με χαρά μεγάλη, μια αποτυχία τους
Antinews. akyros

Ανώνυμος είπε...

Οι ψευδό-προφήτες
Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος
είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.
Να καταστρέψεις τα βιβλία του,
την κουλτούρα του, την ιστορία του.
Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία,
να κατασκευάσει μια νέα παιδεία,
να επινοήσει μια νέα ιστορία.
Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός
για να αρχίσει αυτό το έθνος
να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.
Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του
θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».
Μίλαν Κούντερα
(Το βιβλίο του γέλιου και της λήθης)

ΟΤΑΝ η καμπύλη της ιστορικής εξέλιξης ανεβαίνει, η πολιτική σκέψη γίνεται οξύτερη. Όταν όμως η καμπύλη τραβάει προς τα κάτω, η ανοησία κυριαρχεί πάνω στην πολιτική σκέψη.

Στην ανοδική πορεία της ιστορίας η ΜΝΗΜΗ ζωντανεύει, απογειώνεται, φουντώνει. Στην καθοδική συρρικνώνεται, αφυδατώνεται, δολοφονείται, χάνεται…

Στην ανοδική πορεία της ιστορίας ζούμε, (μαζί με την πυροδότηση της αγωνιστικής μνήμης, της σκέψης και των αισθημάτων) και τις πλημμυρίδες των ελπιδοφόρων, αγωνιστικών κινημάτων: Τις εξάρσεις των δυνατών πλευρών των λαών, τις εξάρσεις της συλλογικότητας και της αλληλεγγύης, τις μεγάλες και ηρωικές εκλάμψεις της εθνικής, κοινωνικής και πολιτικής συνείδησης…

Στην Κάθοδο, στις αμπώτιδες της ιστορίας, τα πάντα χάνονται. Εδώ κυριαρχεί η βλακεία, ο νοσηρός ατομικισμός, η διάλυση και η αποσύνθεση, η πτώση των αξιών, το είδωλο του νάρκισσου, όλων των ειδών τα νοσήματα της παρακμής και των διαστροφών…

Σε τέτοιες μεταβατικές και μαύρες σελίδες της ιστορίας ξεφυτρώνουν ποικίλοι και πολύχρωμοι ψευδό-προφήτες, βγαίνουν οι βρικόλακες από τους τάφους τους, οι στρατιές αρουραίων από τους υπονόμους τους…

Η ΑΔΙΕΞΟΔΗ κοινωνική και πολιτική απελπισία τρέφει όλα τα είδη των πολιτικών ψυχώσεων και διαστροφών, όλα τα είδη και τα χρώματα των πολιτικών τυχοδιωκτών, αριβιστών και προβοκατόρων: Τους πολύχρωμους ψευδό-προφήτες…

Ανώνυμος είπε...

Καλά κύριε Χατζάρα έχω μείνει άγαλμα απο τις αποκαλύψεις αυτών που αγωνίζονται για την Ελλάδα (και τον Πάπα της Ρώμης).
Ο Πεταλωτής σας είχε διορίσει απο τη δεκαετία του..."90 που βρίσκεστε σε αυτή τη θέση;
Το είχατε κρύψει ποτέ; Ολοφάνερο ήταν.
Τώρα ανακάλυψαν το Ίντερνετ;Έκαναν αποκάλυψη κάτι που ήταν φανερού και διάφανου; Εσείς και μερικά εκατομμύρια υπάλληλοι!(Απλά οι άλλοι δεν είχαν διωχθεί απο την ΕΡΤ και το Μητσοτάκη!)
Όταν "διαφήμιζαν" την εκδήλωση της Επιτροπής επι των Εθνικών Θεμάτων" στο President ήταν και αυτοί υπάλληλοι του Πεταλωτή;
1)Θα μας απαντήσουν για τον...Πάπα;
2)Θα μας πουν για τα gay καρναβάλια και τους τσολιάδες τίποτα;
3)Θα μας πουν(όπως οι ίδιοι έγραφαν) γιατί έλεγε ο Καλεντερίδης ότι έλεγε; Ο Καλεντερίδης δεν είναι πατριώτης; Δεν είναι γνώστης; Είναι πιο πατριώτες αυτοί απο τον Καλεντερίδη;
Για σχετιζόμενες σελίδες,αρραβώνες και τα λοιπά ούτως ή αλλως μέσα πέσατε...

Ανώνυμος είπε...

Χέρι χέρι το Indymedia του Soros και ο Στόχος...
Αποκάλυψαν (φανερά) πράγματα που τα είχε "πρωτοανακαλύψει" το Indymedia. Σοκ και Δέος.
ΥΓ1: Το αίμα νερό δεν γίνεται. Διαδοχή αρχικά και συνεργασία με -όγλου όπως παλιά στην Οθωμανική Αυτοκρατορία...

Ανώνυμος είπε...

Οι ληστές του δρόμου.....

Οι ληστές του δρόμου κυρίως λαθρομετανάστες έχουν στραφεί
στις χρυσές καδένες και στους σταυρούς που φοράνε συνήθως
οι γυναίκες.
Δεν διστάζουν να τις πετάνε κάτω και να τις τραυματίζουν σοβαρά
αν οι αλυσσίδες είναι χοντρές και δύσκολα κόβονται.
Στη συνέχεια πουλάνε τα κλοπιμαία για ένα κομμάτι
ψωμί σε "ειδικούς" περιφερόμενους κλεπταποδόχους
γύρω από την Ομόνοια ....στην Αγίου Φιλίππου κ.λ.π.

http://pisostapalia.blogspot.com/2010/05/blog-post_19.html