20/5/10

Είμαι κακά γιατρέ....

Η Καγκελάριος Μέρκελ μαζί με τους άλλους δολοφόνους της Ευρώπης (π.χ Γιώργος Α. Παπανδρέου) των Λαών κόπτεται υπέρ του Ευρώ συνδεοντάς το με την μοίρα της "Ευρωπαϊκής Ιδέας".

Ισχυρίζεται , ότι αν επιβιώσει το Λογιστήριο Δυστυχίας "η Ευρώπη" , αν επιβιώσει το καταφύγιο Απάνθρωπων Πολυεθνικών Συμφερόντων "η Ευρώπη", όλα αυτά θα βοηθήσουν στην "Ευρωπαϊκή Ιδέα".

Ισχυρίζεται , ότι αν συνεχίζουν οι Λαοί της συνεχίσουν να μην συμμετέχουν και να οδηγούν την όποια Ιδέα, αλλά οι διάφορες αποτυχημένες Ευρωπαϊκές Ελίτ, αυτό θα διατηρήσει
στην ζωή, ιστορικά, την Ευρωπαϊκή Ιδέα.


Αυτή η "Ευρωπαϊκή Ιδέα" είναι ζωτικής σημασίας να πεθάνει , μαζί με κάθε της παιδί (Ευρώ....Ε.Ε) διότι ποτέ δεν εξέφρασε τους Λαούς της Ηπείρου. Προήλθε από διάφορες Ελίτ, άλλοτε πνευματικές , άλλοτε οικονομικές που ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΟ.


Καμμία Ελίτ δεν πρόκειται ποτέ να βελτιώσει την Ζωή των Ανθρώπων διότι η πρώτη πράξη που θα έπρεπε να κάνει θα ήταν να αυτοκαταργηθεί ή να καταργηθεί, ως απειλή για την βάση της Ανθρώπινης Προόδου , η οποία είναι η Ισότητα.


Η Διάλυσή της Ε.Ε,η καταστροφή του Ευρώ είναι μία ευκαιρία για τους Λαούς της Ηπείρου να πάρουν αυτοί την Μοίρα στα χέρια τους. Απλώς μία ευκαιρία


Ο τερματισμός των Κοινοβουλευτικών Φασισμών και η επικράτηση της Άμεσης Δημοκρατίας είναι το ένα απολύτως αναγκαίο ταυτόχρονο βήμα με το παραπάνω.


Μόνο τότε θα υπάρξει μία ελπίδα, κάποια στιγμή οι Λαοί της Ηπείρου , να πλησιάσουν τις 3 λέξεις που γεννήθηκαν τις ημέρες της Σύγκλησης των Τάξεων..


Και πέρα από αυτά...


Αν εμείς οι Άνθρωποι θέλουμε κάτι καλλίτερο τουλάχιστον για όσους υπάρξουν μετά από εμάς, τότε αυτό το Σύστημα που εδώ και 50 (;) αιώνες τρέφεται από τον πρωτόγονο χαρακτήρα μας συντηρώντας τον, πρέπει να συντριβεί. Απέκτησε τα χαρακτηριστικά του, κάποια στιγμή μέσα στην Ιστορία μας και εν συνεχεία μας επιβλήθηκε...ενσωματώνοντας και διατηρώντας όλα εκείνα τα πρωτόγονα χαρακτηριστικά μας. Αργότερα ήρθε η απαραίτητη μεταμφίεσή των.

Εκ της δομής του Συστήματος μόνο αν παρατηρήσουμε τους τρόπους του ιού του AIDS μπορούμε να διδαχθούμε. Οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια , π.χ. σύγκρουσης θα δυναμώσει το Σύστημα το οποίο πάντοτε θα παράγει αντισώματα σε ότι το απειλεί και εν τέλει, θα το δυναμώσει.

Ο Μοναδικός τρόπος για να καταρρεύσει αυτή η Πρωτόγονη Τάξη Πραγμάτων , που μας καθηλώνει εξελικτικά εδώ και 50 αιώνες (;) ή από τότε που οι Νόμοι της Φύσης ήταν ανυπόφοροι και φύγαμε από την "Εδεμ", είναι οι ίδιες βασικές ζωτικές λειτουργίες της. Μόνο όταν αυτό που συντηρεί, στραφεί εναντίον της....

Ο Πρωτόγονος Χαρακτήρας μας...και αυτό είναι μία προσωπική μάχη του καθενός μας.
Κάθε άλλος -ισμός ή "ιός" δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα, όπως δεν κατάφερε ποτέ τίποτα.Στα θεμελιώδη είμαστε εδώ και χιλιετίες στα ίδια. Κυρίως Ζώα...
Ζώο και ίσως λίγο Άνθρωπος.

Υ.Γ.
Σκοτώστε όσους θεωρείτε εχθρούς της Ανθρωπότητας στο μυαλό σας. Υπάρχει κανείς που να ισχυριστεί ότι επομένημέρα δεν θα είναι ίδια με την προηγουμένη;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΕΦΡΗ,ΠΡΟΔΟΤΗ,ΙΣΚΑΡΙΩΤΗ