8/7/11

Το χθεσινό δελτίο των 11

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αερας κοπανιστος τωρα και στο χα

γιατι η κρισις παντα θα ειναι ευκαιρια για καποιους που ζουν στο δικο τους κοσμο και ΠΟΤΕ δεν τους εγγιζουν κρισεις που φτιαχνουν..





Επίσημη πρώτη για τις δημοπρασίες ρύπων στο Χ.Α.



http://www.capital.gr/capitaltv/player.aspx?id=1028&hd=0

Ανώνυμος είπε...

AΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΝ!



ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ Ν.2572/1998, ΠΕΡΙ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛ και ΕΛΛΑΔΑΣ



8 Ιουλίου 2011

by ΜπαρμπαΝίκος

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑΙ
http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/2011/07/08/olokliro-to-kimeno-tou-n-25721998-peri-apofigis-tis-diplis-forologias-se-ipikoous-israil-ke-elladas/

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ:
Εδώ είναι όλο το μυστικό της φοροαποφυγής των Εβραίων που δραστηριοποιούνται εμπορικά (ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ) στην Ελλάδα. Η κατ’ ευφημισμό «ΣΥΜΒΑΣΗ» δεν είναι αμφοτεροβαρής, αλλά είναι σκανδαλωδώς μονόπλευρα ευνοϊκή για τους Εβραίους που έχουν κάθε λογής εισοδήματα στην Ελλάδα. Στην υπό κατάληψη πλέον Ελλάδα ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (τραπεζίτες, μεγαλοβιομήχανους, μεγαλέμπορους, μεγαλοεφοπλιστές ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, μεγαλοεργολάβοι, μεγαλοκαναλάρχες και εφημεριδοάρχες — για να μη παρεξηγηθώ για ρατσισμό έναντι των ….πτωχών και δύστυχων Εβραίων), ξεγλιστρούν, με το να προτιμούν να φορολογούνται εκτός Ελλάδας, για τα εισοδήματα που αποκτούν στην …Ελλάδα.
Με αυτόν τον τρόπο, το Ισραήλ εξασφαλίζει εισροή κεφαλαίων από το εξωτερικό, φορολογόντας εισοδήματα, που αποκτούν εκτός Ισραήλ οι «Ισραηλινοί» υπήκοοι!!!! Συμβαίνει κάτι αντίστοιχο ή ανάλογο με την Ελλάδα???? Έχει εισροή κεφαλαίων, από φορολόγηση εισοδημάτων, που αποκτούν Έλληνες υπήκοοι στο Ισραήλ????…. ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ?????
Το κόστος για το Ελληνικό δημόσιο είναι τεράστιο, γιατί τα πλουτοκρατικά ρεμάλια ελέγχουν πάνω από το 85% της Ελληνικής οικονομίας σε όλο το φάσμα της. Για να έχει κάποιο αμφίπλευρο αντίκρυσμα μια τέτοια σύμβαση για την Ελλάδα, θα πρέπει να υπάρχει και αντίστοιχος έλεγχος της Ισραηλινής οικονομίας, από καθαρά Ελληνικά συμφέροντα. Όμως τα «Ελληνικά Οικονομικά συμφέροντα» στο Ισραήλ, δεν εκπροσωπούν ούτε το 1% της οικονομίας του και κατά κύριο λόγο είναι ιδρυματικά (Πατριαρχείο κλπ), τα οποία δεν αρκούν για αυτοσυντήρηση και ….ζητιανεύουν από την ξεβράκωτη μαμά Ελλάδα ….οικονομική ενίσχυση, για να καλύπτουν τα έξοδα Διοίκησης και Λειτουργίας τους!!!!
Το «κείμενο» αυτής της «ΣΥΜΒΑΣΗΣ», σε συνδυασμό με τη κατάληψη των θέσεων κλειδιών του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ» κρατικού μηχανισμού (βουλή, υπουργεία, δικαστήρια, αστυνομία, Δ.Ο.Υ. κλπ), από Εβραίους και μασόνους, συνεπικουρούμενους από τα εβραιόφυτα της διαλυμένης Ευρώπης, είναι το μυστικό της φοροαποφυγής και φοροδιαφυγής εβραίων μεγαλοεπιχειρηματιών στην Ελλάδα. Το ίδιο φάσμα διαπλοκής και «ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗΣ» εκμεταλλεύονται και οι μαφιόζοι πρώην «έλληνες» πλουτοκράτες, οι οποίοι, αφού δείξουν για ένα σεβαστό διάστημα την αφοσίωσή τους στο άστρο του Δαβίδ μέσα από τις μασονικές στοές, στη συνέχεια εβραιοποιούνται κανονικότατα και για να δέσει καλύτερα η εβραϊκή κομπόστα, καταφεύγουν ή εξαναγκάζονται σε γάμους με εβραίους και εβραίες.
Δια πάσαν άλλη απορίαν, απευθυνθείτε στον Ύψιστον….

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/2011/07/08/olokliro-to-kimeno-tou-n-25721998-peri-apofigis-tis-diplis-forologias-se-ipikoous-israil-ke-elladas/

Ανώνυμος είπε...

τιθεται λοιπον ζητημα αθεμιτου ανταγωνισμου .

πως μπορει κανεις να ανταγωνιστει επιχειρηματικα "ελληνες " επιχειρηματιες που ειναι πανισχυροι και αφορολογητοι ενας απλος ελλην επιχειρηματιας με νομιμες επιβαρυνσεις?

ειναι παρομοια κατασταση με τον επισης αθεμιτο ανταγωνισμο αλλοδαπων εποικων που παραμενουν αφορολογητοι και ανασφαλιστοι,πως μπορει παλι ο ελλην εργαζομενος να τους ανταγωνιστει με τετοιους ορους στρεβλωσης της αγορας?

Ανώνυμος είπε...

Ολα αυτα σωστα...
Αλλα,εχει η τραπεζα της Ελλαδος δικαιωμα τυπωσης χαρτονομισματος;
Γιατι αν εχει,τοτε προς τι ο πονος;

Ανώνυμος είπε...

Kοινωνικαι εκδηλωσεις

αρχειον φωτογραφιων


Οι φιλογενεστατοι κ.κ Κωνσταντοπουλος και Κακλαμανης εις κοινωνικην εκδηλωσιν μετα του τοτε προεδρου του ΚΙΣ αξιοτιμου κ. Μωυσεως Κωνσταντίνη


http://2.bp.blogspot.com/-pVaxMYzcWVc/Thdq8xVBGjI/AAAAAAAAeMQ/8_vD3CKbzyQ/s1600/8.jpg