5/7/11

Την Εποχή του Νεοδωσιλογισμού

Η σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού αυτού του τόπου


του Θανάση Αντωνόπουλου

Η Ιστορία του Νεοελληνικού Κράτους γέμει περιπτώσεων -που αποτελούν τη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού αυτού του τόπου- κατά τις οποίες το συμφέρον του Κοινωνικού Συνόλου υπήχθη στις σκοπιμότητες εξυπηρέτησης αλλοτρίων και εξωγενών καταστάσεων. Εκ μέρους όχι του Λαού, αλλά της καθεστηκυίας τάξης, της άλλως πως ονομαζόμενης ελίτ…


Ο Αγώνας της Ανεξαρτησίας επιστέφθηκε με την επικυριαρχία της Ξενοκρατίας υπό τη μορφή της Δυναστείας των Βίτελσμπαχ και στη συνέχεια εκείνης, της μακροβιότερης, των Γλίξμπουργκ, εγγυητών της Ξένης Κηδεμονίας, τις οποίες ο Απλός Λαός πλήρωσε με «δάκρυα και αίμα»…


Τον «Αιώνα των Επαναστάσεων», τον 20ό, και σε μια διαδρομή 153 χρόνων από την Εθνική Αποκατάσταση, με ανατάσεις και καταπτώσεις, επιτέλους ο Ελληνικός Λαός πίστεψε ότι τοποθέτησε στο «χρονοντούλαπο της Ιστορίας» την Ξένη Κηδεμονία. Αλλά ήδη η Ξενοκρατία είχε φροντίσει να υποκαταστήσει τις εστεμμένες δυναστείες ή, κατά τον Γεώργιο Βλάχο, τον περιώνυμο ΓΑΒ, τους «εστεμμένους φελλούς», με τις διαβόητες «Φαμίλιες» της Κοινοβουλευτικής Κληρονομικής Μοναρχίας!


Είκοσι τρεις πρωθυπουργοί του Νεοελληνικού Κράτους υπήρξαν γόνοι ή κλώνοι των «Πολιτικών Φαμιλιών», ενώ πέριξ αυτών αναπτύχθηκε ο εσμός των 343 οικογενειών που διαγουμίζουν αυτόν τον τόπο.
Οι τελευταίοι, όπως και οι πρώτοι, πλην ελαχίστων –τιμητικών– εξαιρέσεων, «επένδυσαν» στον Ξένο Παράγοντα και δεν εφείσθησαν ούτε Εμφυλίων Πολέμων προκειμένου να τον εξυπηρετήσουν αλλά και να διαφυλάξουν τα ιδιοτελή συμφέροντά τους…


Κορύφωση, το «φαινόμενο» του Δωσιλογισμού, που παρουσιάσθηκε κατά τη διάρκεια της Κατοχής (1941 - 1944). Οι Κουίσλιγκς (Γ. Τσολάκογλου, Κ. Λογοθετόπουλος και Ιωάννης Ράλλης) πρόβαλλαν το επιχείρημα ότι «συνεργάζονται με τον κατακτητή για το συμφέρον του Ελληνικού Λαού και την προστασία του Κοινωνικού Καθεστώτος»!
Η Ξένη Κηδεμονία φρόντισε να εκκαθαρίσει αιματηρώς την αμφισβήτησή της από τις Λαϊκές Δυνάμεις και ο διαβόητος «Φάδερ» Δημήτριος Μπάλφουρ από το παρεκκλήσιο του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» διόριζε και έπαυε κατά το δοκούν ελληνικές κυβερνήσεις!
Στο «θεάρεστο» αυτό έργο τον αντικατέστησαν από το 1947 ο αμερικανός πρεσβευτής και ο επικεφαλής της Αμερικανικής Οικονομικής Αποστολής σε όλη τη Μετεμφυλιακή Περίοδο, με επίστεψη το επταετές τυραννικό καθεστώς των συνταγματαρχών (1967 - 1974).


Είναι η δεύτερη φάση του «Ελληνικού Δωσιλογισμού», με μικρές διαλαμπές: Κυβέρνηση Πλαστήρα 1951-1952 και το τελευταίο διάστημα της πρώτης περιόδου του Κ. Καραμανλή του Πρεσβύτερου, που όμως η δειλή προσπάθειά του να απεγκλωβισθεί από την Ξένη Κηδεμονία πνίγεται στην κακοποιό δράση του παρακράτους, την άνδρωση του οποίου ανέχθηκε, και βεβαίως καταλήγει αυτοεξόριστος στο Παρίσι.
Το διάλειμμα, Νοέμβριος 1963 - Ιούλιος 1965, διακυβέρνησης της Χώρας από τον πολιτικό σχηματισμό της Ένωσης Κέντρου αποτελεί μια «αστραπή μέσα στη νύχτα» της Ξένης Κηδεμονίας, ενώ εντός των κόλπων του πολυκέφαλου αυτού πολιτικού σχηματισμού παραμονεύει ο «εχθρός εντός των τειχών». Αποφράσσει τη δημοκρατική ανάσα με τη γνωστή Αποστασία σε συνεργασία Ξένης Κηδεμονίας - Ανακτόρων και Στρατοκρατικού Παρακράτους του ΙΔΕΑ.


Η Μεταπολίτευση, χωρίς ριζική αναδιάρθρωση Θεσμών και κατοχύρωση των Δημοκρατικών Διαδικασιών στους κομματικούς σχηματισμούς, διευκολύνει Μεσσιανικές Πολιτικές Καταστάσεις, αναδεικνύει τις «Φαμίλιες» σε θεσμούς (!), εκπορνεύει το Αντιδικτατορικό νεωτεριστικό Πνεύμα και άγει στην «Ελλάδα της ήσσονος προσπάθειας».
Το κομματικό διαβατήριο υπερισχύει της Αξιοκρατίας και οι αγωγοί (Παιδεία, Οικονομία, Επιστημονική Έρευνα, Ατομική Αξιοπρέπεια) αλώνονται από τους Τιποτόφρονες!
Η Ξένη Κηδεμονία επωφελείται αυτής της καταστάσεως και με τρόπο μεθοδικό και υπογείως, με την υπόσκαψη του Εθνικού Κράτους και στο θολό κλίμα της «Παγκοσμιοποίησης», προωθεί τη νέα φάση του Δωσιλογισμού ή Νεοδωσιλογισμού.


Ο Πατριωτισμός κατασυκοφαντείται, οι πολιτιστικές αξίες αυτού του τόπου περιγελώνται, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εμπλέκονται στα δίχτυα του τυχοδιωκτικού μεταπρατικού κεφαλαίου των κρατικών προμηθευτών και των «Εθνικών εργολάβων», η Παιδεία σε όλες τις βαθμίδες της απεθνοποιείται, η πολύφερνος νυν υπουργός Παιδείας προτείνει να αντικατασταθεί η Ελληνική Γλώσσα από την Αγγλική (!), η άμιλλα στον εκπαιδευτικό χώρο αντικαθίσταται από τη νοοτροπία της «ήσσονος προσπάθειας», τα εκπαιδευτικά αξιώματα (καθηγητές ΑΕΙ κ.λπ.) διακανονίζονται, παρ' αξία, στους κομματικούς προθαλάμους.


Η Κοινωνική Πυραμίδα Αξιών, το κοινωνικό φίλτρο μέσω του οποίου δοκιμάζεται η ικανότητα, η αξιοπρέπεια, η εκτίμηση από το περιβάλλον και η αναγωγή των αξίων στις υπέρτατες βαθμίδες της Πολιτείας, αντιστρέφεται. Αντί των ικανών επιπλέουν οι επιτήδειοι, οι κομματικώς αρεστοί.
Στους βασικούς πυλώνες της Κοινωνίας προωθούνται όσοι έχουν δώσει τα διαπιστευτήριά τους στην Ξένη Κηδεμονία. Είναι οι Νεοδωσίλογοι, οι οποίοι αναδεικνύονται σε διαπρύσιους κήρυκες της εκποίησης του Εθνικού Πλούτου στο Ξένο κεφάλαιο και σε αμείλικτους εχθρούς του Κράτους Κοινωνικής Πρόνοιας.


Η Κληρονομική Κοινοβουλευτική Μοναρχία, «χωρίς αισχύνη, χωρίς αιδώ», κατά τον οραματιστή Ποιητή, ανάγει σε «Πατριωτισμό» την αποβιομηχάνιση της χώρας, εκποιεί τους άξονες δημιουργίας του Εθνικού Πλούτου και κύπτει τον αυχένα στην Ξένη Κηδεμονία. Είναι τα «Ανθρωπάκια» του Νεοδωσιλογισμού που απεικονίζει τόσο εναργώς στα έργα του ο Προφήτης καλλιτέχνης Γιάννης Γαΐτης…
Ο «Εχθρός Λαός» πνίγεται στα καρκινογόνα αέρια μιας αστυνομίας που από προστάτης του Πολίτη μεταπλάθεται και χρησιμοποιείται ως Πραιτωριανός της Εξουσίας, ενώ από τα άνω διαζώματα του Κοινοβουλίου ένιοι «πατέρες της Πατρίδας» χειροκροτούν το αιματοβαμμένο θέαμα της Πλατείας Συντάγματος.


Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς από τα έργα και τις ημέρες του Νεοδωσιλογισμού;
Οι νοσηροί εγκέφαλοί τους φθάνουν μέχρι του σημείου στο λυκαυγές του 21ου αιώνα να προτείνουν την επαναφορά του καθεστώτος των ιδιωτών ενοικιαστών φόρων, που μας παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές περιόδους του 15ου και του 16ου αιώνα, την περίοδο της Οθωμανοκρατίας και των Κοτζαμπάσηδων!


Στις δύστηνες αυτές στιγμές για τους Νεοέλληνες αποτελούν παραμυθία οι λόγοι του Ανωνύμου Έλληνος της «Ελληνικής Νομαρχίας»:
«Ε! Πόσον γλυκύ πράγμα είναι να ομιλή τινάς την αλήθειαν! Γλυκύτερον όμως καταπολλά είναι να εκφέρη εις φως αληθείας επωφελείς…».


(Το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
Καταγγέλλω λοιπόν :
το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΛΗΘΗ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΛΥΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΠΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΛΑΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΚΟΥΣΙΩΣ...

Υπερθέρμανσις ή κατάψυξις... του Πλανήτη;
Υποβλήθηκε από ΙΑΣΩΝ ΤΙΦΕΥΣ την Κυρ, 07/03/2010 - 11:34.

Στις 2 Μαρτιου 2008 πριν από δυο περίπου χρόνια πέθανε ο καθηγητής Frederick Seitz. Φυσικός επιστήμων πρόεδρος της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ με πληθώρα τιμητικών διακρίσεων, μεταλλίων και επίτιμος διδάκτωρ 32 πανεπιστήμιων σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα είναι βέβαιο ότι οι πιο σημαντικοί επιστήμονες είναι σημαντικά άγνωστοι...

Στην περίπτωσι του Frederick Seitz υπάρχει ένας ακόμη λόγος.

Από τις αρχες του 1998 ο Frederick Seitz υπήρξε ο θεμελιωτής και συμμετείχε μέχρι τέλους του βίου του, στο πρόγραμμα συγκεντρώσεως υπογράφων και επιστημονικών ερευνών που απορρίπτουν επιστημονικώς την λεγομένη υπερ - θέρμανσι του πλανήτη και την θεωρητική υπόθεσι ότι η ανθρώπινη δραστηριότητα που οδηγεί στην παράγωγη των αεριών του θερμοκηπίου βλάπτουν το κλίμα της γης.

Κατά το διάστημα αυτό περισσότεροι από 31.000 επιστήμονες μεταξύ των οποίων 9.000 κάτοχοι διδακτορικού τίτλου Ph.D. σε επιστήμες περιβαλλοντικές και κλιματολογίας δημοσίευσαν άρθρα και υπέγραψαν το σχετικό υπόμνημα κατά το οποίο :
"Δεν υπάρχει αποδεικτική πειστική επιστημονική μαρτυρία ότι η ανθρώπινη εκπομπή διοξειδίου , μεθανίου και αλλων αερίων του θερμοκηπίου προκαλεί ή θα προκαλέσει στο μέλλον καταστροφική θέρμανσι της ατμοσφαίρας της γης και διατάραξι του κλίματος του πλανήτη"

Συμπτωματικώς λίγες ημέρες πριν, δημοσιεύθηκε η εξής είδησι στην Ναυτεμπορική

Σπαζοκεφαλιά για τους επιστήμονες η φετινή κακοκαιρία
"Μπροστά σε μια πρωτοφανή πρόκληση βρίσκονται οι κλιματολόγοι: να βρουν εξήγηση στο φαινόμενο των ακραίων καιρικών φαινομένων, και κυρίως των σφοδρών κυμάτων κακοκαιρίας, που συνεχίζουν να πλήττουν πολλές χώρες του βόρειου ημισφαιρίου.
Μετά τις σφοδρές χιονοπτώσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αρχίσει να αμφισβητούν την εγκυρότητα των προειδοποιήσεων από τους επιστήμονες ότι τα αέρια του θερμοκηπίου προκαλούν υπερθέρμανση του πλανήτη. Η εκστρατεία αυτή δέχθηκε μεγάλο πλήγμα μετά την πρόσφατη αποκάλυψη ότι η αρμόδια επιτροπή του ΟΗΕ είχε διατυπώσει υπερβολικές εκτιμήσεις όσον αφορά στο ρυθμό τήξης των πάγων των Ιμαλάιων"
_______
Επίλογος:
Για όσους δεν θέλουν να αγνοούν..
1. Το υπόμνημα του Frederick Seitz
http://www.petitionproject.org/seitz_letter.php
2. Επιστημονικές έρευνες και αναφορές
http://www.petitionproject.org/gw_article/GWReview_OISM300.pdf
3. Ονόματα και στοιχεία των καθηγητών που υπογράφουν το υπόμνημα
http://www.petitionproject.org/signers_by_state_main.php

http://www.thermopilai.org/content/uperthermansis-e-katapsuxis-tou-planete

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο Παπαϊωάννου είδε θετικά τις δηλώσεις Γιούνκερ

Δημοσίευση 05/07/2011 10:38 Ανανέωση 05/07/2011 10:44




Τι ακριβώς να εννοεί ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου όταν λέει ότι διάβασε το σύνολο της συνέντευξης Γιούνκερ και τη βρίσκει… θετική;

Μήπως ξέχασε να διαβάσει το επίμαχο απόσπασμα που αναφερόταν στην εθνική μας κυριαρχία;

«Σε αυτήν τη χώρα ψάχνουμε τα λόγια τα ψεύτικα, τα μεγάλα».

Όχι κ. Παπαϊωάννου. Δεν χρειάζεται να τα ψάξουμε πολύ…

Διαβάστε περισσότερα στο www.prionokordela.gr

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/64814/mono-o-papaiwannoy-eide-thetika-tis-dhlwseis-gioynker

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΚΔΟΧΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΒΡΙΘΕΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΦΙΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕΩΝ.

ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΤΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΗΣΑΝ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣ ΜΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΜΑΝΔΥΑ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΟΤΕΛΩΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΑΔΟΞΑ.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΒΙΑΙΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΛΙΤΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΙΣ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΠΛΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΑΝΕΤΩΣ...

ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΙΚΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΟΜΑΤΟ ΖΑΧΑΡΙΔΙΑΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Συμμοριες φέρνουν στην Ελλάδα πλαστά χαρτονομίσματα από την Αλβανία



Πλαστά χαρτονομίσματα φέρνουν σπείρες παραχαρακτών από την Αλβανία στην Ελλάδα. Λίγες πιάνονται, οι περισσότερες γεμίζουν τη χώρα μας με ψεύτικα ευρώ.
Οι αστυνομικοί της Δίωξης του Οικονομικού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορυτσάς καθώς και ειδικοί πράκτορες της Εισαγγελίας Τιράνων συνέλαβαν στον οδικό άξoνα Πόγραδετς – Κορυτσάς 3 άτομα που είχαν στις αποσκευές τους πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.
Πρόκειται για τους Χυσνί Σαντίκου, 57 ετών, κάτοικο Κορυτσάς, τον Αρτούρ Ταχίραϊ 45, κάτοικο Λάρισας, καθώς και τον 56χρονο Λαβντερίμ Ρουμάνι, κάτοικο Τιράνων. Τα πλαστά χαρτονομίσματα, που τυπώθηκαν στα Τίρανα, προορίζονταν, όπως έγινε γνωστό από την Αλβανική Αστυνομία, για την Ελλάδα. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα "ΔΕΡΟΠΟΛΗ", "σε πολλές εκθέσεις των ευρωπαϊκών και αμερικανικών διωκτικών αρχών αναφέρεται η Αλβανία και ειδικά οι σπείρες των Κοσσοβάρων και των Αλβανών των Σκοπίων για την διάθεση στην Ευρωπαϊκή αγορά μεγάλων ποσοτήτων πλαστών ευρώ και δολαρίων. Ειδικά κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στην Αλβανία, Απρίλιος – Μάϊος, υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για σήματα ειδικών υπηρεσιών για εισαγωγή στην Αλβανία, με σκοπό την επαναδιάθεση στην Ελλάδα και την Ιταλία, πολύ μεγάλων ποσοτήτων πλαστού ευρωπαϊκού χρήματος".
www.katoci.com

Ανώνυμος είπε...

XΑΣΑΜΕ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ...) ΦΟΡΤΙΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΕΒΡΟ ΑΠΟ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΙΝ ΣΤΟΠ

ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΟΥΔΟΡ EMPOREYMA ΣΤΟΠ!

ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΟΥΔΟΡ ΣΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟΠ!

ΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΟΥΔΟΡ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΠ;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΘΗΝΑ !!!ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΠ!


31 illegal immigrants detained in Edirne province


Thirty-one illegal immigrants were detained in Edirne's Keşan district on Monday after the driver of their minibus attempted to escape patrolling gendarmerie.


Gendarmes requested Kadir Sat, 21, to stop the minibus he was driving down the Küçükdoğanca-Keşan road. However, instead of stopping, Sat sped off, leading to the gendarmes having to chase the minibus, which came to a head when the minibus drove off the road into a field.

The driver of the minibus was arrested and taken to Keşan Kapalı Prison, whilst the illegal immigrants, who had come from Burma, Ecuador, Eritrea, Ethiopia, India, Iraq, Palestine, Somalia and Sri Lanka, were taken to the Passport and Immigration Office.

http://www.todayszaman.com/news-249375-31-illegal-immigrants-detained-in-edirne-province.html

Ανώνυμος είπε...

XΑΣΑΜΕ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ...) ΦΟΡΤΙΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΕΒΡΟ ΑΠΟ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΙΝ ΣΤΟΠ

ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΟΥΔΟΡ EMPOREYMA ΣΤΟΠ!

ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΟΥΔΟΡ ΣΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟΠ!

ΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΟΥAΔΟΡ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΠ;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΘΗΝΑ !!!ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΠ!


31 illegal immigrants detained in Edirne province


Thirty-one illegal immigrants were detained in Edirne's Keşan district on Monday after the driver of their minibus attempted to escape patrolling gendarmerie.


Gendarmes requested Kadir Sat, 21, to stop the minibus he was driving down the Küçükdoğanca-Keşan road. However, instead of stopping, Sat sped off, leading to the gendarmes having to chase the minibus, which came to a head when the minibus drove off the road into a field.

The driver of the minibus was arrested and taken to Keşan Kapalı Prison, whilst the illegal immigrants, who had come from Burma, Ecuador, Eritrea, Ethiopia, India, Iraq, Palestine, Somalia and Sri Lanka, were taken to the Passport and Immigration Office.

http://www.todayszaman.com/news-249375-31-illegal-immigrants-detained-in-edirne-province.html

Ανώνυμος είπε...

Η (LATHRO) ΑΘΗΝΑ ΣΗΜΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΙΚΟΣ ΜΑΧΑΛΑΣ,ΒΓΑΛΜΕΝΟΣ ΘΑΡΡΕΙΣ ΑΠΟ ΓΚΡΑΒΟΥΡΑ ΤΗΣ ΟΣΜΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΑ 1685 ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ. Μάλλον άρχισε ο πόλεμος.
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουλίου 5, 2011

Αυτή είναι η απάντηση του Πάνου Καμμένου για τις ανεκδιήγητες δηλώσεις Γιούνκερ. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Λέει κάτι για CDS και DEXIA, Λουξεμβούργο και κάποιούς που πόνταραν στην χρεωκοπία της Ελλάδας. Τι να εννοεί;

Είναι δυνατόν να κατέχει Έλληνας βουλευτής αυτά τα στοιχεία; Μα το Λουξεμβούργο είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που οι τίμιοι επενδυτές σε CDS έχουν την απόλυτη ανωνυμία. Χάλασαν και αυτοί;

ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΙΟΥΝΚΕΡ
ΛΕΓΟΜΑΙ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΣ DEXIA ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ;
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΙΚΑ CDS
Υ.Γ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

"Η Ξένη Κηδεμονία φρόντισε να εκκαθαρίσει αιματηρώς την αμφισβήτησή της από τις Λαϊκές Δυνάμεις"
και μόνο αυτή η πρόταση φτάνει για να φτύσεις όλο το κείμενο, ωραία η προπαγάνδα αλλά δεν την τρώμε, μπορεί ο Μπαλφούρ να διόριζε κυβερνήσεις (κακώς) αλλά δυστυχώς και οι δεξιοί και οι αριστεροί (ηγεσίες και ονειροπαρμένοι) ελέγχονται πλήρως από τον κάθε Μπαλφούρ με μόνο σκοπό να καπελώνεται οποιαδήποτε αληθινή πατριωτική κίνηση.
Χ.Π.