5/7/11

Ουκ έστιν πλοίο ουκ έστιν οδός για τους προδότες

Οι προδότες του «Μεσοπρόθεσμου», βουλευτές, υπουργοί αλλά και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ καθώς και η Έλσα, (Μητσοτάκη), είναι νόμιμοι στόχοι πολιτικής αποδοκιμασίας


Πληθαίνουν τα φαινόμενα αποδοκιμασίας εις βάρος κυβερνητικών παραγόντων και βουλευτών, καθώς είναι  σαφές σχεδόν σε όλους ότι ο Papaevraiou και η «πράσινη» κομπανία του, υλοποίησαν το σχέδιο των διεθνών τοκογλύφων και της ελληνικής ψωρο-ελίτ, για να κάνουν την κρίση ευκαιρία,και να βάλουν στο χέρι τσάμπα , τον εθνικό πλούτο.


Το «Μνημόνιο» και το «μεσοπρόθεσμο» αποτελούν πράξεις εσχάτης προδοσίας.
Οι «βουλευτές», που τα ψήφισαν, εκείνοι που τα υπέγραψαν και τα εφαρμόζουν,είναι πολιτικά και ποινικά υπόλογοι. Το ποινικό μέρος θα το κρίνει η δικαιοσύνη.Το πολιτικό όμως το κρίνει ο ΛΑΟΣ. Και οι αποδοκιμασίες είναι η δίκαιη δημοκραατική αμοιβή των προδοτών.Οπως ηταν και το «κούρεμα» που εφαρμόστηκε στην Ευρώπη, για τα κορίτσια, που είχαν πρώτα γερμανούς», μετά την απελευθέρωση.
Οι νέες αποδοκιμασίες εκδηλωθηκαν στα Τρίκαλα, όπου πολίτες» διέκοψαν στα Τρίκαλα τηλεοπτική συζήτηση στην οποία συμμετείχε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σούλα Μερεντίτη και την αποδοκίμασαν έντονα, και στο Αίγιο όπου οι εργαζόμενοι στην ΕΒΟ αποδοκίμασαν τον υφυπουργό Εργασίας Γιάννη Κουτσούκο. Μπροστά στο ενδεχόμενο κλιμάκωσης της έντασης ο υφυπουργός Εργασίας συναντήθηκε με εκπροσώπους του σωματείου, άκουσε το βασικό αίτημά τους να μην κλείσει το εργοστάσιο της ΕΒΟ στο Αίγιο και υποσχέθηκε να μεσολαβήσει για συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Λίγη ώρα νωρίτερα οι συγκεντρωμένοι είχαν αποδοκιμάσει και την βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ κ. Μαρία Κυριακοπούλου, κατά την προσέλευσή της στη συνάντηση.


Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στο σύνολό του αποδοκιμάζει τις υγιείς πολιτικές αντιδράσεις και μιλούν για «Επικίνδυνη, (για τη Φαυλοκρατία) γενίκευση των εκτρόπων» και για , «γκοτζαμάνηδες χωρίς τρίκυκλα».


Ουκ έστιν πλοίο ουκ έστιν οδός για τους προδότες.
Το γιούχα, είναι η δική μας, η δημοκρατική προκαταβολική δίκαιη πληρωμή για τις πράξεις τους. Την κρεμάλα, θα την αποφασίσει η (λαϊκή) δικαιοσύνη στον καιρό της, και στις κάλπες. 


Σπύρος Χατζάρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,

Φαίνεται πως ο Πάνος Καμμένος έχει συνδέσει τον Γιούνκερ με αγορά CDS. Αν μπορείτε να βοηθήσετε την κατάσταση, καθώς γίνεται ο κακός χαμός και φαίνεται πως διαθέτετε κάποια τεχνογνωσία επί του θέματος ,δεν θα ήταν άσχημη ιδέα.

http://olympia.gr/2011/07/05/dexia-luxembourg-cds/

Ανώνυμος είπε...

""Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στο σύνολό του αποδοκιμάζει τις υγιείς πολιτικές αντιδράσεις και μιλούν για «Επικίνδυνη, (για τη Φαυλοκρατία) γενίκευση των εκτρόπων» και για , «γκοτζαμάνηδες χωρίς τρίκυκλα»."""


«…Η κρίσις του καθεστώτος της ελευθερίας είναι βαρύτατη... Εις τα περισσότερα χωριά της Ελλάδος , αν όχι εις ολόκληρον την ύπαιθρο υπάρχουν οργανωμένα συνεργεία Λαμπράκηδων (Οργανωσις νεολαιας ΚΚΕ ΕΔΑ) ..Τα συνεργεία αυτά εκφοβίζουν και απειλούν τους κατοίκους..Η ύπαρξις και το κύρος του κράτους έχει εκμηδενισθή..»
( Πρακτικά Συμβουλίου Στέμματος 2ας Σεπτεμβρίου 1965, σελίς 32-90)
Π.Πιπινελης πρωθυπουργός

«.. Ευρισκόμεθα προ μιας τεραστίας επεκτάσεως της οργανώσεως του ανατρεπτικού δικτύου του κομμουνισμού.. Το κομμουνιστικό κόμμα , αφού επέτυχε να διάβρωση το κράτος και να πραγματοποίηση το λαϊκό μέτωπο, ευρίσκεται στα πρόθυρα ό,τι κατά την κομμουνιστική ορολογία καλείται το ‘’ διαλεκτικόν πήδημα’’..δηλαδή την δυναμική αναμέτρησι..»
( Πρακτικά Συμβουλίου Στέμματος 2ας Σεπτεμβρίου 1965, σελίς 32-90)
Γ.Μαύρος Αρχηγός ΕΔΗΚ, στέλεχος της Ενώσεως Κέντρου

«..Το κράτος ευρίσκεται εις κατάστασιν διαλύσεως και αποσυνθέσεως. Η χώρα αναρχείται απ άκρου εις άκρον..Έχουν εξευτελισθεί όλοι οι θεσμοί και αλλοιωθεί οι βάσεις του Πολιτεύματος... Κράτος δεν υπάρχει..Μέσα εις το χάος αυτό , εις το οποίον περιέπεσαν όλοι οι θεσμοί καμμιά πολιτική δεν μπορεί να ασκηθεί..»
( Άρθρο στο Βήμα , 19ης και 20ης Ιουνίου 1966)

Καθημερινή
«…Το λαϊκό μέτωπο στρέφεται κατά της Δημοκρατίας και έχει ήδη επιτύχει σπουδαία αποτελέσματα διαβρώσεως όλων των θεσμών.» (12-Ιανουαριου 1966)

«.. Είναι καιρός να κατανοήσουν οι πολιτικοί μας ότι πρέπει να εξουθενωθεί ο μηχανισμός , ο εικονικώς νόμιμος και σαφώς παράνομος μηχανισμούς του ΚΚΕ ο οποίος είναι σε θέσι να κινή σήμερον εντός του λεκανοπέδιου μια συγκροτημένη δύναμη 40000 ατόμων ανα πάσαν ώραν της ημέρας και της νυκτός..» ( 26 Μαρτίου 1966)

Ανώνυμος είπε...

ο μαρδας δεν θα κανει ξανα δελτιο;