5/9/12

Πόθεν είσαι ALEXIS ;

Η αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα

Απευθύναμε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ορισμένα απλά «προκαταρτικά» ερωτήματα, για να μάθουμε από πού είναι. Ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τη βασική υποχρέωση κάθε πολιτικού αρχηγού, σε μια Δημοκρατία, να ζει σε «γυάλινο σπίτι» και να υπάρχει «διαφάνεια», σε ότι τον αφορά. Ρωτήσαμε:
- Έχει βαπτιστεί ο ALEXIS; (Αν ναι πότε πού και από ποιόν;) Ο μπαμπάς Παύλος έχει βαπτιστεί; (Αν ναι πότε πού και από ποιόν;) Σε ποιο νεκροταφείο της Άρτας είναι θαμμένος ο παππούς Τσίπρας) και η γιαγιά του. Το όνομα της οικογένειας ήταν πάντα αυτό ή έχει αλλάξει ; Το οικογενειακό επώνυμο της μητέρας του ποιο είναι; Περνούν «οι μέρες και ο καιρός», και «άκρα του τάφου σιωπή», από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αρνούνται δηλαδή να απαντήσουν;
Τώρα ο κ. Γιώργος Μεταξάς κάνει φοβερές καταγγελίες κατά της οικογένειας ΤΣΙΠΡΑΣ- «Σκαπανέας», και παρακαλεί τον Αλέξη Τσίπρα να του κάνει μήνυση. διότι θα χαρεί πολύ να δώσει τα έγγραφα στοιχεία που έχει, στο δικαστήριο και στην δημοσιότητα, και τα οποία συνδέουν τους (ΤΣΙΠΡΑ- «Σκαπανέας») ,με την Μοσάντ, και με τη μεταφορά λαθρομεταναστών.
Θα του κάνουν μήνυση;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπρας είναι αλβανοτσάμης!