7/9/12

Ρε δώσε τους και άλλο Σουλειμάν…..

ΖΙΤΟ Ι ΕΛΙΝΙΚΙ ΚΟΠΡΙΤΟΚΡΑΤΙΑ
Του Σπύρου Χατζάρα

Οι τηλερεπόρτερ που κάλυψαν το έγκλημα της Ηλείας , δεν μας είπαν, πιο τουρκικό σήριαλ έβλεπε η «παπαδιά», αν ψήφισε, αν έκανε αποχή, ή αν ανήκε στους «δεν ξέρω δεν απαντώ». Αλλά εκείνη είχε τα δικά της προβλήματα. Το σίγουρο είναι ότι ψήφισαν προοδευτικά, οι 79 κοπρίτες χαραμοφάιδες καθηγητές, λέκτορες, ερευνητές, γλωσσολόγοι, που πληρώνουμε για να μας λένε ότι τα αλβανικά είναι αρχαία γλώσσα*** ενώ εμείς , οι Έλληνες, πρέπει να μιλάμε και να γράφουμε βουλγάρικα.
Μάλιστα πληρώνουμε 79 κοπρίτες , σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ιωάννινα, Κρήτη, Αιγαίο, Δ. Μακεδονία. Μέχρι και στα ΤΕΙ Καλαμάτας πληρώνουμε γλωσσολόγο.
Πληρώνουμε και τη Λένα την πουτάνα, με 60,000 ευρώ, μαζί με τον ΦΠΑ.
Μα είναι δυνατόν αναρωτήθηκα 60.000 για μια πουτάνα; Και όμως ναι! Επειδή είναι «γυναίκα –σύμβολο» της σύγχρονης Τέχνης, και της αρέσουν οι μαύροι, τόσο πάει το τιμολόγιο.
Συγκριτικά λίγα είναι .Αφού πληρώσαμε 30.000 ευρώ για την «χρυσή χέστρα» του Γιάννη του αριστερούλη προοδευτικούλη ΣΥΡΙΖΟΠρύτανη, που πολεμάει τον «ταξικό εχθρό», από τα μέσα, και υπογράφει δαπάνες 180.322,57 ευρώ, για «διάφορες δραστηριότητες». (κατά του εχθρού).
Από τα μέσα, πολεμάει τον «ταξικό εχθρό», και η Φωτεινούλα η αριστερή, πού «μέσα από τους αγώνες στο πλάι του αγωνιζόμενου λαού», καταξιώθηκε στον πανεπιστημιακό στίβο , (ούσα εξαιρετική επιστήμων όπως λέγεται), και ως καθηγήτρια της Ιατρικής διορίσθηκε υφυπουργός Υγείας, όπως και πολλοί άλλοι καθηγητές που διέλυσαν τη χώρα.
Η Φωτεινούλα η αριστερή, για να μην την πουν γραφειοκράτισσα, έδωσε αμέσως με ανάθεση, 365.000 ευρώ, σε κάτι φίλους του συζύγου της Χαράλαμπου από την Roche, που της έκαναν μια εξυπηρέτηση. Θα μου πείτε, καλά δίνεις 60.000 σε μια πουτάνα, 30.000 για μια χέστρα, και θα λυπηθείς τις 365.000 για τον ιό του Νείλου; Όχι φυσικά! Εδώ δεν λυπηθήκαμε τα 500 ψωροευρώ για τα ναύλα του αγνώστου πατρός υιού , που τον έπαιρνε βόλτα μαζί της η Τίνα, η οικολόγος, με τις συστάσεις από τη Συναγωγή, και το iphone που χάρισε, (με δικά μας λεφτά) , ο αναπληρωτής πρόεδρος καθηγητής Ιωάννης, στην ηθοποιό Ναταλία.
Ο ΣΥΡΙΖΟΠρύτανης Γιάννης , η αριστερή Φωτεινούλα, ο Χαράλαμπος, και οι 79 γλωσσολόγοι μήνας μπει μήνας βγει, θα εισπράττουν από το μειωμένο ειδικό μισθολόγιο και θα είναι πάντοτε ψηλά στη λίστα της γκλαμουριάς. Για την Τίνα μην ανησυχείτε. Έχει τον τρόπο της. Τη Λένα να λυπάστε, που από τα 60 χιλιάρικα θα πέσει στις βίζιτες των 100 ευρώ, και την «παπαδιά», που δεν θα βλέπει τον Σουλειμάν στη φυλακή και θα τη φάει η κοινωνική κατακραυγή.
Για αυτό λέω: ΖΙΤΟ Ι ΕΛΙΝΙΚΙ ΚΟΠΡΙΤΟΚΡΑΤΙΑ!

***Η Αλβανική γλώσσα έχει 656 λέξεις που οι γλωσσολόγοι τις κατατάσσουν σε κάποια χαμένη αρχαία γλώσσα που δεν άφησε γραπτά κατάλοιπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όταν ο δημοσιογράφος ήταν άσχετος ο Μπάσκετ. Η δημοσιογραφία του 1949

    Η Είδηση είναι  του 1949, από το «ΕΜΠΡΟΣ». Το ματς Γαλλία-Λίβανος έγινε στις 17 Μάϊου 1949. Ο μεταφραστής, του εξωτερικού δελτίου δε...