5/9/12

Τα χρέη των ΜΜΕ η ΜΟΜΑ και ο ΛΑ.Ο.Σ

Ο Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ κ. Ν. Σαλαβράκος κατέθεσε προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή επείγουσα γραπτή ερώτηση για τις αυξανόμενες υπέρογκες οφειλές των Ελληνικών επιχειρήσεων Μ.Μ.Ε. προς το Δημόσιο, και ζητάει να πληροφορηθεί:
-Σε ποιο ύψος προσδιορίζει το Ελληνικό δημόσιο και η Τρόϊκα τα χρέη των επιχειρήσεων Μ.Μ.Ε.;
-Τι σχέδιο προτίθεται να υποβάλλει η Τρόϊκα στην Ελληνική Κυβέρνηση για την άμεση ρευστοποίηση των οφειλών προς το Δημόσιο και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς των άνω επιχειρήσεων και άλλων, που λειτουργούν κυρίως ως εργολάβοι του Δημοσίου και είναι προφανώς «ημέτεροι» των εκάστοτε Κυβερνήσεων στην Ελλάδα; ***

Με αφορμή την δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου, για τη Μ.Ο.Μ.Α, από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
-«Δύο κόμματα (ΝΔ-ΑΝ.ΕΛ), δέκα χρόνια μετά, προσχώρησαν στη θέση Καρατζαφέρη για την επανασύσταση της Μ.Ο.Μ.Α.Πάλι καλά που ήταν μόνο δέκα χρόνια».

***Παρατήρηση Σπ.Χατζάρα: Επειδή η ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, είναι θέμα με το οποίο ασχολείται η Επιτροπή , καλόν θα είναι να συμπηρώσει το ερώτημα του ο κ. Σαλαβράκος, για να μάθει σε ποιο ύψος προσδιορίζει η Τράπεζα της Ελλάδος και η Τρόϊκα τα χρέη των επιχειρήσεων Μ.Μ.Ε. και των ιδιοκτητών τους προς τις ελληνικές Τράπεζες, και για το εάν και κατά πόσον τα δάνεια αυτά εξυπηρετούνται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Σι Τζινπίνγκ πρότεινε στον φαλακροκαγκελάριο να πάψεινα κάνει τον καμπόσο

  Ο Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η Κίνα είναι υπέρ της σύγκλησης διεθνούς ειρηνευτικής διάσκεψης για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης, στην ...