17/9/12

Το πολιτικό ναυάγιο της Χρυσής Αυγής στον Μελιγαλά

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις , εάν γίνονταν τώρα εθνικές εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα μάζευε γύρω στις 500.000 ψήφους. Περίπου 200.000, θα ψήφιζαν άλλα πατριωτικά κόμματα, ενώ ΚΟΥΙΚ and associates και Σαμαντρέου θα ψήφιζαν άλλοι 300.000 παραστρατημένοι και συμφεροντολόγοι και λάιτ, εθνικιστές.
Από αυτό το ένα εκατομμύριο, πόσοι μαζεύτηκαν στον Μελιγαλά, στην κορυφαία εκδήλωση αντικομουνιστικής Εθνικής μνήμης ; Ούτε 2%.
Μόνο, από τη Λακωνία και τη Μεσσηνία, θα μπορούσαν άνετα να μαζευτούν στον Μελιγαλά 30.000 άνθρωποι, για να δώσουν μια βροντερή ενωτική και μαζική απάντηση στην εχθροπάθεια, στον Τσίπρα, τη Ρεπούση, τον Δένδια, τον Σάλλα και όλο τον εθνοκτόνο τοκογλυφικό συρφετό. Αντί λοιπόν για μια μαζική εθνική πατριωτική εκδήλωση, που θα είχε και πολιτικό μήνυμα, κυριάρχησε ο σεχταρισμός του γκρουπούσκουλου, έκαναν επιτυχημένη παρέλαση ,«τα 40 παλικάρια από τη Λειβαδιά», της Χρυσής Αυγής, που καμάρωναν σαν γύφτικα σκερπάνια, καπέλωσαν τους υπόλοιπους , ΚΑΙ ΑΝΑΧΏΡΗΣΑΝ ΟΙΚΑΔΕ. Πήγαν, είδαν, παρέλασαν.
Το πολιτικό μήνυμα από τα 40 παλικάρια της Χρυσής Αυγής, από τον Μελιγαλά ήταν «μηδέν εις το πηλίκον». Αντίθετα έκανε πάρτι αριστερή προπαγάνδα. Με αυτά τα μυαλά και με αυτά τα επικοινωνιακά καμώματα, ο Μιχαλολιάκος και τα «παλικάρια» του, οδηγούν το εθνικιστικό κίνημα και πάλι στην απομόνωση, όπως φάνηκε από το ναυάγιο στον Μελιγαλά.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Μετά το ναυάγιο της Χρυσής Αυγής στον Μελιγαλά, φάνηκε ότι υπάρχουν και «καναπεδάτοι» εθνικιστές.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Σπυρο
Αμαν πια.

Αντε παρε τον Ζαφειροπουλο αγκαζε και κανε εκλογες! Ο Γιωργος βαφει τα μαλλια του τωρα. Μην τον ενοχλεις!

Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ναυάγησε η Χρυσή Αυγή και επέπλευσε το ΛΑΟΣ; Έλα ρε Σπύρο ήμαρτον, δεν βλέπεις που πάμε; Δεν θα γυρίσει ο πατριώτης ψηφοφόρος στο ΛΑΟΣ, τέλος, από τρέλλα θα το ρίχνει στην Αυγή και όπου βγει.