20/9/12

Γεωγραφία- Τουρισμός

-Ρε παιδιά τα Χαχαμικάτα που είναι στην Κεφαλονιά;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΠ

τί είπε η προεδράρα;

το ευρώ είναι κρεματόριο;

έγινε σύριζα το λάος αφού το σύριζα έγινε λάος

Ανώνυμος είπε...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63714153

αφου διαβασετε την ειδησουλα,σκεφθειτε ποσο μαλακες και ψυχοπαθεις,περαν απο επαγγελματιες εχθροι μας και των συμφεροντων μας, οι της αρμοστειας ελληνοφωνοι, πρεπει να ειναι οσοι νομιζουν οτι με ποινικους νομους και απειλες θα μας υποχρεωσουν(!) να δεχθουμε με το ζορι τους ξενους εισβολεις κεχαγιαδες μεσα στο χωμα μας και στο σπιτι μας και να αρνηθουμε την ρατσα μας !

και οτι θα παψουμε επομενως να ειμαστε ρατσιστες δηλαδη θα παψουμε να ενδιαφερομαστε για τα δικα μας συμφεροντα και το σπιτι μας και θα σταυρωθουμε για τα συμφεροντα των ξενων ρατσων!!

που ξερετε μεθαυριο οι παραφρονες αυτοι ισως νομοθετησουν και την εκδιωξη μας απο τη γη μας και την αναγκαστικη παραχωρησι της στους ξενους...

ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΙ ΕΙΣΘΕ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ AΠΟ ΔΕΙΛΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟ ΕΠΟΙΚΙΣΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛOΙΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ.

γιατι οι ξενοι δεν μας διδουν πρωτα π.χ την μεκκα με εναν αντιρατσιστικο νομο να την εποικισουμε και εμεις?

τα υπολοιπα θα τα γραψει η ιστορια ισως στους δρομους και ισως ποιος ξευρει,στις αποθηκες του στρατου....

οσο για τον οηε,εμεις κυριοι των αλλων εθνων δεν θελομε ουτε μπορουμε να κατακτηθουμε απο αλλοφυλους,παρτε τους εσεις στα δικα σας εθνη αφου εισθε χουβαρνταδες ,ο οηε και η αρμοδιοτητα του ειναι να δωσει χρηματα να μπουν σε προσωρινους καταυλισμους στα συνορα μας και μολις ηρεμησει η χωρα τους να επιστρεψουν εκει.

καμμια αρμοστεια δεν εχει δικαιωμα επεμβασεως σε ξενη χωρα κυριαρχη να επιβαλλει αναγκαστικο εποικισμο της,κατανοητον?

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...