23/9/12

Πολλά τα λόγια μεν αλλά όλα τα ίδια μένουν δε

Του Σπύρου Χατζάρα

Οι συνδικαλιστές του πορτογαλικού Στρατού άκουσαν «τη φωνή της συνειδήσεως των», και κάλεσαν τον πορτογάλο Αντωνάκη, πριν περάσουν στο «παρασύνθημα», να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια διότι περισσότερη ανεργία και περισσότερη ανασφάλεια δεν την αντέχει ο πορτογαλικός λαός.
Στα δικά μας μέρη, ο αρχισυνδικαλιστής των ελλήνων αξιωματικών, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, κάνει «τουίτ» σφυρίζοντας Χάβαναγκίλα.
Τα δελτία των Οκτώ των μπαταχτσήδων εργολάβων, στη θέση των πορτογάλων αξιωματικών έβαλαν τον σοβαρό κ. ΚΙΣ/Κουβελιστάν που αμύνεται με νύχια και με δόντια στις επιθέσεις της τρόικας, μαζί με τον «Βαγγέλα» τον σοσιαλιστή.
Χάρις στην αντίσταση της ρουφιανοΔΗΜΑΡ, που λέει «Όχι» σε μέτρα ισοπεδωτικού χαρακτήρα δεν έκλεισε το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ. Νέα σύσκεψη του τριο belcanto την άλλη βδομάδα. Βέβαια ούτε που τους πέρασε ποτέ από το μυαλό να βρουν αυτά που τους λείπουν, από τα 28 δις που μας στοιχίζει η λαθρομετανάστευση, ούτε θα μπορούσαν σαν ευαίσθητοι και φιλάνθρωποι να επιβάλουν στα αφορολόγητα 12 δις λαθροεμβάσματα, που φεύγουν από την χώρα μας ετησίως, έναν φόρο 20% ,(όπως αποφάσισαν για τους ελευθέρους επαγγελματίες), για να βρουν 2-2,4 δις πρόσθετα έσοδα. Και βέβαια ούτε τους πέρασε από το μυαλό να κόψουν τις συντήξεις «εθνικής αντίστασης», που μοίρασαν το ΠΑΣΟΚ και η αριστερά σε διάφορα λαμόγια προς άγραν ψήφων.
Ο Στουρνάρας, μαζί τον αλ-Γιαούρτι πρόεδρο της ΓΣΕΕ, για να «ελαχιστοποιήσουν το κοινωνικό κόστος» θα κάνουν λέει απεργία. Μάλιστα. Απεργία 24ωρη. Για ένα ακόμα εφάπαξ πράσινο μεροκάματο για την τρόικα και τα αφεντικά. Όλη η Ελλάδα μια φωνή την Τετάρτη κατά κατακτητών, λέει ο αλ-Γιαούρτι, λες και έγινε ποτέ τίποτα με τις φωνές , τις απεργίες και τις μολότοφ. Παράλληλα, ξαναβγήκαν στην γύρα και οι αριστεροί «Γκόλντμαν πατριώτες» , οι ρουφιανέξ-φαλακρέξ ακτιβιστές, αφού έκαναν ότι μπορούσαν στις εκλογές για την πολυδιάσπαση της λαϊκής ψήφου, τη σύγχυση και το μπέρδεμα, και καλούν σε (αριστερή) αντίσταση κατά της ΕΟΖ.
Αντίσταση, φωνές, και αγώνες, προς εξαπάτηση των αφελών. Αμα ήσαν μάγκες και επαναστάτες θα έλεγαν πολύ απλά και ήρεμα: Πάρτε τα λεφτά σας από τις μπατιροτράπεζες τράπεζες, μην πληρώνετε τις «δόσεις» της φορολογίας της τρόικας, και μην πληρώνετε τα χαράτσια της ΔΕΗ. Αυτή είναι επανάσταση του φορολογούμενου. Χωρίς αριστερές μπούρδες, φωνές, κουκουλοφόρους ρουφιάνους και μολότωφ. Γιατί φωνές και μολότοφ και διαδηλώσεις πλήρωναν και οι αλ-ρουφιάνοι της USAID, που τους πέταξε έξω από τη Ρωσία ο Βλάντιμιρ γιατί είναι μάγκας. Άργησε αλλά το έκανε τελικά.
Ήμουν αυτόπτης μάρτυς της «ανθρωπιστικής δράσης» της USAID, στη Σερβία, όταν μοίραζε μέσα από την αμερικανική πρεσβεία βαλίτσες με 50.000 δολάρια σε μετρητά, για να αγοράζει δημοσιογράφους και διανοούμενους. Τα λεφτά της USAID, μαζί με τις επιδοτήσεις της Ανοιχτής Κοινωνίας του φιλάνθρωπου Σόρος, γέννησαν το πορτοκαλί Otpor. Είχαμε και συνεργασία μαζί τους οι Ευρωπαίοι Σύμβουλοι Τύπου για να μην δίνουμε διπλά λεφτά, εις τους πτωχούς αγωνιστάς της δημοκρατίας.
Η USAID, μοίραζε λεφτά με το τσουβάλι και στο Κόσσοβο, το Σάντζακ, και το Μαυροβούνιο. Ο Πούτιν λοιπόν τους έκανε έξωση και άνοιξε το απόστημα με τους ρουφιάνους φιλάνθρωπους ροζ ανθρωπιστές, χωρίς σύνορα και χωρίς συνείδηση, που ζουν ζωή χαρισάμενη.
Ο Βαγγέλας ο μελλοθάνατος, που υπηρετεί το Μνημόνιο, και τον οποίο θα σφάξει κάποτε ο Βρούτος (Λουέρντι), μην έχοντας τίποτα καλύτερο να κάνει, φώναξε τους Ύπατους ρουφιανέξ-πρακτορέξ, από το Ελληνικό Γραφείο χωρίς σύνορα και χωρίς συνείδηση, και τους δήλωσε ότι το ρουφιανοΠΑΣΟΚ, θα προωθήσει προς ψήφιση το σχέδιο νόμου για την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Την εχθροπάθεια.
Την ισλαμοφοβία την ξέχασε όμως, και θα του βγάλουν κίτρινη κάρτα «από τα κεντρικά». Ο Ρέντ Πάνος από την πλευρά του, για να διευκολύνει την στέγαση των δημοκρατικών Συρίων σουνιτών που μας εξάγει ο Σουλειμάν, βάζει λουκέτο σε 55 στρατόπεδα. Στην Πάφο, Σύριος από άλλο τουριστικό πούλμαν, βίασε (δύο φορές) 13χρονο κορίτσι και καταζητείται. Άντε και στα δικά μας.
Η είδηση πάντως της εβδομάδας είναι ότι η πακιστανική πολιτοφυλακή στη Λάρισα κατήγγειλε στην αστυνομία δυο νεαρούς 18 και 24 ετών που φορούσαν μαύρες μπλούζες, ότι σταμάτησαν2 αλλοδαπούς και τους ζήτησαν τα χαρτιά τους για να δουν αν είναι νόμιμα στην χώρα, και μετά τους χτύπησαν και τους πήραν 150 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο! Η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία για αντιποίηση Αρχής, απρόκλητες σωματικές βλάβες και ληστεία σε βάρος των Πακιστανών , παρόλο που οι Ελληνες υπέβαλλαν μήνυση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος των δυο αλλοδαπών. Το Ελαδιστάν είναι εδώ.
Και ο Χαχαμικάτος με την Ραχήλ,του Τζόνυ Γουόκερ, ανησυχούν για τα φωτοβολταικα στη Ζάκυνθο. Μα είναι να μην ανησυχούν με τόσα που γίνονται;

ΥΓ1. Ο ALEXIS Χαβαναγκίλα εξακολουθεί να σιωπά. Επί τη ευκαιρία: Μήπως ξέρει κανείς που είναι τα Χαχαμικάτα στην Κεφαλονιά; .ΥΓ2. Από τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου κάθε βράδυ στις 24.00, θα στήνουμε στο απόσπασμα τους Παπαγάλους και τα Μπατιροαφεντικά τους.
(δημοσιεύτηκε στον Ελεύθερο Κόσμο 22-09-2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...