4/9/12

Σήκω Ανδρέα να τους δεις και ….. να τους σιχαθείς

Από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για την 3η Σεπτεμβρίου 2012:
«Όταν την 3η του Σεπτέμβρη του 1974, ο Α. Παπανδρέου,
ο Γ. Γεννηματάς, η Μελίνα κ.λ.π. δημιουργούσαν το ΠΑΣΟΚ, ασφαλώς δεν περίμεναν την κατάντια του μετά από 38 χρόνια. Κάποιοι στη φυλακή, κάποιοι κρυμμένοι, κάποιοι σε άλλα κόμματα …Σήκω Ανδρέα να τους δεις και ….. να τους σιχαθείς»
Ο Yorgo ο αβάπτιστος, ήταν παρών στην 38η επέτειο. Ο Λουέρντι , η Διαμάντω Μπίλντερμπεργκ, και ο Ιουδαίος «Πόντιος», Goldsmith δεν πήγαν. Ήταν όμως ο Αβρούρι και ο Λούσιφερ/Morningstar. Ο Μπεν, παρουσίασε το νέο seveneleven έμβλημα του ΠΑΣΟΚ, με το μαγικό επτά. Επτά οι ακτίνες. Ερχόμαστε από πολύ μακριά και πάμε πολύ μακριά. Tο ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Αντιμέτωπο με τα βάρη του παρελθόντος, τις μεγάλες ευθύνες για τη διαχείριση του παρόντος, αλλά και με την υποχρέωση να φανταστεί και να σχεδιάσει το μέλλον, είπε ο αισιόδοξος Μπεν, του οποίου ο λάκκος είναι ήδη ανοιχτός. Το ΠΑΣΟΚ παρέδωσε την «Αλλαγή» ως λάφυρο στην Τρόικα, είπε ο «Νέος Ανδρέας», στο μνημόσυνο που έκαναν ο ΤΣΥΡΙΖΑ και ο Μενέλαος , για τα 38 χρόνια «του συχωρεμένου». Το νέο κίνημα λαού, η «μεγάλη δημοκρατική παράταξη της αριστεράς» θα κυβερνήσει τον τόπο, μαζί με το Ουράνιο Τόξο και τα καθάρματα του Σόρος, τους Οικολόγους-Κεμαλικούς –Προδοτικούς, το Τουρκικό προξενείο στη Θράκη, τους Πακιστανούς, τους Αλβανούς , και τους άλλους λαθρομετανάστες.
Σήκω Ανδρέα να τους δεις και ….. να τους σιχαθείς

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κε Χατζαρα, ειναι το πολιτικο αναλογο της ΕΠΤΑΦΩΤΟΥ λυχνιας (Μενοραχ)που θυμιζει τη νικη των Μακαββαιων κατα των Ελληνων. Αυτο ηταν το ΠΣΟΚ απο τη γενννησή του αλλωστε (ο Ανδρεας Ιουδαιος ην εξ Ιουδαιας μητρος).

Ανώνυμος είπε...

Ο Λούσιφερ/Morningstar ποιος είναι ?