7/9/12

Συνθήματα και πολιτική

Το σύνθημα «ΛΑΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ», είναι δικό μου, και έχει ένα πολύ συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο.
Τώρα οι συνδικαλιστές των «ένστολών» αντικατέστησαν το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με το ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, γιατί τους εξυπηρετεί ο ρυθμός αλλά τους λείπει το πολιτικό περιεχόμενο. -Τι κάνουν ο ΛΑΟΣ ο ΣΤΡΑΤΟΣ και η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;
Ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ; Βλέπουν Σουλεϊμάν ; Κλαίνε και παρακαλάνε;
Ποιόν χτυπάει η γροθιά;
Για αυτό θυμίζω ορισμένα πιο παλιά συνθήματα σε δική μου προσαρμογή που μπορεί να φανούν χρήσιμα
- ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ
-ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ-ΕΡΓΑΤΕΣ-ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
-ΦΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΥΟ-ΝΟΥ-ΤΟΥ
-ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Στα μέτωπα της Ουκρανίας. Τα ξημερώματα , οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας επιτέθηκαν σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας στις περιοχές Σούμι, Κανατοπ,Σόστκα. Κρβι Ριχ Ντιεπροπετροφσκ, Χαρκοβο, Πάβλογκραντ και τη βιομηχανική ζώνη της Ζαπορίζια. Μάχες κοντά στο Χάρκοβο και το Κράσνι Λιμάν, στην Κωνσταντίνοβκα. Τα ρωσικά στρατεύματα προέλασαν προς τη Ντομπροπίλια και συνεχίζουν την επιτυχημένη επίθεσή τους, κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου στην περιοχή Νοβοαλεξανντρόβκα στο μέτωπο του Σλαβιάνσκ , όπου απελευθερώθηκε, το χωριό Οζέρνογιε. Στα νότια, υπάρχει ρωσική επίθεση στο χωριό Ράι Αλεξανντρόβκα. Από αυτό μέχρι τα περίχωρα του Σλαβιάνσκ, θα απομείνουν 13 χιλιόμετρα. Οι σφοδρές μάχες συνεχίζονται στην περιοχή του οικισμού Κρίβιε Λούκ Τα προελαύνοντα ρωσικά στρατεύματα είχαν την ευκαιρία να αποκόψουν τον αυτοκινητόδρομο Κράσνι Λίμαν-Σλαβιάνσκ.