10/1/13

Η αναγνωσιμότητα του Δελτίου 11

Προχθές το «Δελτίο 11» πλησίασε το ρεκόρ επισκέψεων. Είχαμε 2361 προβολές. . Χθες 2235.Καλά πάει, για ένα μπλόγκ που το συντηρώ μόνος μου.
Οι τρείς πιο αγαπητές αναρτήσεις των τελευταίων ημερών ήταν…
1.Εδώ ο καλός σαλαφικός πολυπολιτισμός http://deltio11.blogspot.gr/2013/01/blog-post_503.html   (8 Ιαν 2013) 
 2. Μιας λίστας Λαγκάρντ μύριοι έπονται http://deltio11.blogspot.gr/2012/12/blog-post_29.html   (29 Δεκ 2012)
3. Το καλύτερο σαπούνι γίνεται από το κομμούνι (8 Ιαν 2013)  http://deltio11.blogspot.gr/2013/01/blog-post_2348.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΚ ! ΩΡΑ 9.47 ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΤ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ. ΡΟΥΜΠΑΚΙΩΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙΑΖΕΤΑΙ

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΧΝΟΥΔΩΤΟΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΝ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΝ ΤΗΣ ΝΕΤ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ !

ΟΥΔΕ ΚΑΙ Ο ΖΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΞ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΒΑΘΕΑ ΚΥΜΑΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΙΝΑ ΓΕΜΙΣΗ ΝΕΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΩΣ ΤΣΟΥΝΑΜΙΟΝ.

ΕΝΩ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑΤΙΔΙΟΝ ΤΗΣ ΘΕΟΣΤΡΑΒΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΗΣ ΚΑΡΑΣ ΑΥΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΕΚΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΙΝΑ ΣΚΟΤΩΝΗ ΟΥΤΟ ΜΕ ΜΠΡΑΣΕΛΕΔΑΚΙ .

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ

Oι... αντικρατισται της πλακας χρησιμοποιουν τζαμπα φως νερο και επικοινωνιες του κρατους αλλα ουδολως τους ενοχλει συνεπεις με τα προσωπικα τους φαντασματα .σαμπως ειναι σε θεση να ξεχωρισουν ανικρατισμο απο οργανωμενο εγκλημα και παρασιτικο συμμοριτισμο.

ουδεις κλεινει το ρευμα στα παρασιτα αυτα του χαιδεμενου παρακρατους που υποδυονται τους αντικρατιστες και εμεζουν μισος κατα της χωρας που τους γεννησε αλλα χρησιμοποιουν κρατικα κτιρια ρευμα και νερο που τα συντηρουν φασιστες και η χωρα που μισουν εκ του ασφαλους ... η τσεπη των αστων και των φασιστων δεν τους ενοχλει να την προσκυνανε.

αντικρατισται η κηφηνες χαιδεμενοι που εμαθαν να ζουν μονον απο το κρατος και τους φασιστες τα οποια και ταυτοχρονα μισουν επειδη ζουν μονον απο το ελεος αυτων?

κλασικοι γλειφτες πανω στα σαλια που φτυνουν.

την ιδια ωρα αυτοι βριζουν τους ελληνας φασιστες που τους ταιζουν πληρωνοντας π.χ ρευμα σε ακατοικητα ερειπια για να τους υβριζουν και τους κυνηγαει το κρατος με φορους για να κοροιδευουν την κοινωνια οι αχαριστες συνωμοσιες της κοπριας των μαλακισμενων αιωνιων φοιτηταριων που μπαινουν στις σχολες με 4 και πεντε βαθμο για να εχουν δουλεια τα σουβλατζιδικα της τραχανοπλαγιας και ψηφους ο φαυλος πολιτικαντης της στανης η βουλη...των αντικρατιστων της μαμακας τους που τους συντηρει μεχρι να αναλαβουν οι τραπεζες και το κρατος που ομως μισουν ταυτοχρονως τα παρασιτα αυτα ...

και δεν σηκωνονται να φυγουν σε αλλη χωρα αφου τοσο σιχαινονται τους ελληνας και το συνολο,αλλα διεκδικουν ...κρατικη εθνικη γη.οι..αντικρατισται της μαμας τους.

ανεργοι ξεφτιλες μια ζωη απο τα 15 εως τα 40 χρονια τους με την συνταξη της μανας και τα ναρκωτικα,αιωνιοι ξεφτιλες φοιτητες της θεωριας,ξεφτιλες της ζωης που τους κωλογλειφουν λαμογια μα-μακηδες και μα-λακηδες , ανικανοι να φτιαξουν οτιδηποτε παριστανουν τους αντικρατιστες και ζουν αποκλειστικα απο το κρατος και τον υποκοσμο και τους ελληνες φασιστες φοροδοτες που τους λυπουνται για τα αδιεξοδα της ματαιης ζωης τους.


Ενω την ιδια ωρα μισουν την (ατομικη) ιδιοκτησια και ολακερη πατριδα τους η γη λεν,διεκδικουν ομως με παθος παρακρατικου παρασιτου συγκεκριμενη γη και μαλιστα κρατικη που ανακαταλαμβανουν και την πονουν περισσοτερο και απο αστο ιδιοκτητη ατομικης γης.

κλασικοι τυποι συμμοριτικου παρασιτισμου ολοιδιοι οι συμμοριες κατσαπλιαδων και κουρσαρων της ιστοριας.

οι ...αντικρατισται παρασιτα γιατι δεν πανε να καταλαβουν ολη τη γη λοιπον αντι την αθηνα ,ας πανε στο βορειο πολο στο κατμαντου τον λευκο οικο τα χωραφια της τανζανιας κλπ.

πατριδα τους ολη η γη και δεν εχουν κανει ουδε βημα εξω απο την αθηνα αντε την ελλαδα αντε μεχρι ιταλια ...

εξω οι ελληνες (φασιστες) απο την κρατικη ιδιοκτησια με φως νερο πληρωμενα και στα χερια τους...των αντικρατιστων.

τιποτενια ανθρωπαρια εχθροι του ελληνος και του προκομμενου ανθρωπου που ανεθρεψαν κομπλεξικες οικογενειες κακομαθημενων μαναδων και μισανθρωπων πατερων