1/1/13

Η Χρυσή τομή. Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος

Η Χρυσή Αυγή δεν παρέστη σήμερα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του πρόεδρου της κατ’ επίφαση «δημοκρατίας» και αρνείται όπως ανακοίνωσε οποιαδήποτε «κοινωνική συναναστροφή» με αυτούς που ευθύνονται για τον διεθνή διασυρμό της χώρας και την ισοπέδωση του ελληνικού λαού».
Ωστόσο, ο Κάρολος , είναι σεσημασμένος πλαστογράφος από το 1989, και έχει δύο τουρκάλες εγγονές, επειδή η κόρη του είναι παντρεμένη με Τούρκο. Για τους δύο αυτούς λόγους, το ατιμωτικό αδίκημα της πλαστογραγίας και τη συγγένεια με Τούρκο δεν μπορεί να είναι πρόεδρος καμιάς δημοκρατίας. Είτε πραγματικής είτε «κατ’ επίφαση».
Η ρήξη με το καθεστώς της Ολιγαρχικής Κλεπτοκρατίας δεν μπορεί να είναι και Ναι και Όχι.
Ο " Τουρκαλβανός Κάρολος"  πρέπει να παραιτηθεί και να φύγει.
Αυτή είναι η αξίωση κάθε Πατριώτη.
Τα άλλα είναι μισές δουλειές.

Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τον Κάρολο Παπούλια 01/01/2013

Χολή και μίσος κατά της Χρυσής Αυγής έσταξε και σήμερα ο πρόεδρος της κατ’ επίφαση "δημοκρατίας". Χρησιμοποίησε μάλιστα υπονοούμενα του στυλ: “Φαινόμενα φασιστικής έμπνευσης δεν ταιριάζουν στον ελληνικό λαό” και “χρέος της πολιτείας είναι να μην αφήνει κενά για κήρυκες μιας νέας τάξης πραγμάτων”. Tο μόνο που έχουμε να απαντήσουμε είναι ότι για τη σημερινή λεηλασία της χώρας από τους ξένους τοκογλύφους και τους εγχώριους πλουτοκράτες δε φταίει ο… φασισμός, αλλά οι προδότες και οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες. Στην “ευγενή τάξη” των τελευταίων ανήκει και ο νυν πρόεδρος της κατ’ επίφαση δημοκρατίας. Λέμε “κατ’ επίφαση δημοκρατία”, διότι κάθε άλλο παρά δημοκρατικό είναι η νομοθετική εξουσία να νομοθετεί υπέρ της οικονομικής καταστροφής των χαμηλών κοινωνικά στρωμάτων και παράλληλα να προστατεύει ως κόρη οφθαλμού τα δικά της τεράστια κέρδη και προνόμια (αποζημιώσεις βουλευτών, υπουργών, προέδρου δημοκρατίας, αλλά και χρηματοδοτήσεις κομμάτων, αφορολόγητο βουλευτών κλπ). Για τους παραπάνω λόγους η Χρυσή Αυγή δεν παρέστη σήμερα στην τελετή του κ. Παπούλια και αρνείται οποιαδήποτε “κοινωνική συναναστροφή” με αυτούς που ευθύνονται για τον διεθνή διασυρμό της χώρας και την ισοπέδωση του ελληνικού λαού”.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αλλά υπάρχουν και Εβραίοι που «δεν συμμετέχουν σε αυτή τη Παγκόσμια Συνομωσία.

Ο Ζάκ Αταλί είναι μέλος ενός απόλυτα μυστικού και «κλειστού» εβραϊκου tank think- «δεξαμενή σκέψης»- το JPPPI(Jewish People Policy Planning Institute), στο οποίο συμμετέχουν είκοσι διακεκριμένοι Εβραίοι. Συνεδριάζουν σε μυστική τοποθεσία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Λέγεται μάλιστα οτι το μέρος που συνεδριάζουν, είναι πιο απόρρητο απο τα μέρη συνεδριάσεων και της CIA και της NSA. Το αντικείμενο των συζητήσεων είναι μόνο ένα: Ποιές είναι οι πιο σημαντικές απειλές για τον εβραϊκό λαό για το 21ο αιώνα και τι μέτρα πρέπει να παρθούν προκαταβολικά. Είναι προνοητικοί,όχι σαν τους Έλληνες πολιτικούς.



Ο Ζάκ Αταλί έχει γράψει περίπου 40 βιβλία. Μεσα στα βιβλία του, περιγράφει το πως οι κατέχοντες το χρήμα κατάφεραν να εξουσιάσουν, την «δύναμη», την πολιτική. Θεωρεί οτι οι κατέχοντες το χρήμα είναι η μέγιστη δύναμη της ανθρωπότητας.

Οι κατέχοντες το χρήμα βρίσκονται στο παρασκήνιο και καθοδηγούν τις εξελίξεις. Σε κάθε εποχή φροντίζουν να χρησιμοποιούν έναν λαό προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους. Οταν η δύναμη αυτού του λαού εξαντληθεί και αφου εκπληρώσει τα προδιαγεγραμμένα σχέδιά τους, ο λαός αυτός πρέπει να «θυσιασθεί» σαν αποδιοπομπαίος τράγος.
Αυτό παραπέμπει στο Χαζάρικο και Φαρισαϊκό παρελθόν τους.

Πιστεύει λοιπόν ο Ζάκ Αταλί οτι οι ΗΠΑ έχουν εκπληρώσει το στόχο που έθεσαν οι Αργυραμοιβοί. Τα επόμενα 20 χρόνια θα χάσουν την πρωτοκαθεδρεία στην ανθρωπότητα. Και για να εξευμενιστούν οι «αόρατες» οντότητες που ελέγχουν την μοίρα της ανθρωπότητας, πρέπει οι «εκτελεστές» του σχεδίου να θυσιασθούν με τελετουργικό τρόπο.

«Σύμφωνα με τον Αταλί αν δεν θυσιασθούν, αυτοί που εφάρμοσαν τα σχέδια, τότε ένα απίστευτο κύμα παγκόσμιας δυσαρέσκειας θα συμπαρασύρει και τους εμπνευστές του σχεδίου, οι οποίοι κρύβονται στο παρασκήνιο.»

Αυτή η τελευταία παράγραφος τα λέει όλα.

Ενα κεφαλαιώδες ζήτημα που ασχολούνται τα μέλη της JPPPI, είναι το πως θα εξασφαλίσουν οτι δεν θα στοχοποιηθεί ολόκληρος ο λαός τους.

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2009/03/blog-post_24.html

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...