2/1/13

Έχει και παράταση η αμερικανική φαρσοκωμωδία

Οι Ρεπουμπλικανοί στη Βουλή των Αντιπροσώπων δεν είπαν ΝΑΙ , δεν είπαν ούτε ΟΧΙ αλλά ότι διαφωνούν και δεν θα πάνε σε ψηφοφορία.
Ο επικεφαλής τους Έρικ Κάντορ δήλωσε ότι αντιτίθεται στη χθεσινή συμφωνία της Γερουσίας, η οποία θα πάψει να ισχύει μετά από 48 ώρες, όταν και θα εκπνεύσει η θητεία των δυο Σωμάτων του Κογκρέσου.
Τελικά η συμφωνία πέρασε και από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, με 257 ψήφους υπέρ και 167 κατά, και όλοι απέφυγα τον «δημοσιονομικο γκρεμό».
Καί ήσαν εκείνοι καλά και εμείς καλύτερα.
Kαι είπεν ο Ομπάμα: "Βήμα για την ενίσχυση της οικονομίας".
And a Happy new year!

ΥΓ. Φανερά νικητής μετά τη συμφωνία, ο Ομπάμα, αφού έσωσε τη χώρα του και τον λαό της από τον αποκαλούμενο δημοσιονομικό γκρεμό, αναχώρησε πριν από λίγη ώρα από το Λευκό Οίκο , για τη Χαβάη για να συνεχίσει τις διακοπές του, τις οποίες διέκοψε την περασμένη Τετάρτη. Πάντως, ο Ομπάμα δήλωσε ότι τώρα θα πρέπει να βρεθεί λύση και για το υψηλό χρέος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι Ρεπουμπλικανοί στη Βουλή των Αντιπροσώπων δεν είπαν ΝΑΙ , δεν είπαν ούτε ΟΧΙ αλλά ότι διαφωνούν και δεν θα πάνε σε ψηφοφορία.
Ο επικεφαλής τους Έρικ Κάντορ κλπ κλπ.

Μαλακιες

Οι Ρεπουμπλικανοι θα πουν οτι τους πει ο "Αμερικανος" εξ Ισραηλ Ερικ Καντορ ο οποιος περιμενει εντολη επι τουν θεματος απ το ΑΙΡΑC δηλ. την παραλληλη κυβερνηση που εχουν στησει οι εβραιοι στις ΗΠΑ.
Η παραλληλη κυνερνηση των εβραιων στην Ελλαδα ειναι το ΚΙΣ.

Τι λες εσυ κ. Scum Μιωνης;