11/1/13

Η αλήθεια δεν έχει χορηγό

Η αναγνωσιμότητα του Δελτίου 11

Προχθές 2235.Χθες 2178. Στη δεύτερη θέση των πιο αγαπητών αναρτήσεων των τελευταίων ημερών πέρασε η Είπεν και ελάλησε το αφεντικό. Προς Θεού όχι την Γκαζπρόμ. http://deltio11.blogspot.gr/2013/01/blog-post_6525.html  
Εκτός από την Ελλάδα μας ακούν και μας διαβάζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τη Γερμανία τη Γαλλία, τη Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο, τον Καναδά, και λεχουμε από έναν αναγνώστη/ακροατή στην Ινδία, το Λουξεμβούργο, τη Σαουντική Αραβία, την Εσθονία, τη Γεωργία και τη Σερβία.
 Αναγνώστες παραπέμπουν στο δελτιο11, το https://www.google.gr  το http://bestblogsgr.blogspot.gr  και το http://www.twingly.com  και τα http://taxalia.blogspot.com , http://greeknation.blogspot.gr  http://kommatoskylo.blogspot.gr  , http://aienaristeyein.com   και http://anti-ntp.net  , που τους ευχαριστώ για τις αναδημοσιεύσεις.

Σπύρος Χατζάρας

3 σχόλια:

Γιώργος είπε...

Και στη Λευκορωσία φίλε Σπύρο!!!

Γιώργος είπε...

Και στη Λευκορωσία φίλε Σπύρο!!!

Γιώργος είπε...

Και στη Λευκορωσία φίλε Σπύρο!!!

102 χρόνια από την Μικρασιατική προδοσία και την Εθνική Καταστροφή. Ο Γουναρης δήλωνε ότι δεν θα εγκαταλείψει την Μικρά Ασία , ενώ οι Γουναρικοί Βουλευτές τον εγκατέλειπαν, και η δύναμη του στην Βουλή ειχε μειωθεί σε 155.

  Η κυβέρνση Γούναρη είχε ακόμα  17 ημέρες ζωής. Οι Έλληνες στην Σμύρνη και την Μικρά Ασία είχαν ακόμα 140 ημέρες ζωής Τα "εκτός των τε...