11/1/13

Η ΟΠΛΑ έκανε το βράδυ τρομοκρατικές επιθέσεις σε πολυκατοικίες που μένουν δημοσιογράφοι

Τα παιδιά της ΟΠΛΑ ήξεραν οδό και αριθμό. Στις 17 Φεβρουαρίου του 2011 ο τροτσκιστής συριζοδημοσιογράφος Αντουάν Νταβανέλ τότε ΓΓ της ΕΣΗΕΑ, και ο συριζοπράσινος Σταμάτης Νικολόπουλος τότε ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, έβαλαν μέσα στην ΕΣΗΕΑ το άγημα των SSA (Syriza Sturm Abteilung), που έκαναν «ειρηνική κατάληψη» με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και οργάνωναν συζητήσεις για την Κουνεβα.
Στην κατάληψη κλάπηκαν με ευθύνη του Νταβανέλου, οι κατάλογοι με όλα τα προσωπικά στοιχεία (διευθύνσεις τηλέφωνα κλπ) όλων των δημοσιογράφων μελών της Ένωσης.
Τώρα τι έχουν άραγε να πούν; Θα αναζητηθούν άραγε ευθύνες από τον Τρίμη και την συριζοπαράτξη στην ΕΣΗΕΑ ;
Σε άλλη «κατάληψη» της ΕΣΗΕΑ είχε κλαπεί η επίσημη σφραγίδα της ΕΣΗΕΑ, με την οποία σφραγίζονταν οι επίσημες ανακοινώσεις και οι πραγματικές ταυτότητες των συντακτών.

  Ετσι στις διαδηλώσεις όλοι οι κουκουλοφλώροι δείχνουν δημοσιογραφικές ταυτότητες και φωνάζουν ότι είναι ... δημοσιογράφοι, και για αυτό πολλές φορές η αστυνομία συλλαμβάνει και πραγματικούς δημοσιογράφους.

Αυτό που γίνεται πλέον ξεκάθαρο είναι η σύνδεση μεταξύ των δήθεν "συμβολικών" ενεργειών των αντιεξουσιαστών όπως καταλήψεις κτηρίων και οργανισμών με τις τρομοκρατικές ενέργειες του ίδιου χώρου, και ο συνδυασμοός νομιμής και παράνομης πολιτικής δράσης. Ο μπαμπάς Βούτσης βουλευτής και ο γιός ληστής τραπεζών.

Για την ιστορία τώρα οι εμπρηστικές επιθέσεις με γκαζάκια έγιναν: Στις 03:40 στο Κολωνάκι στην είσοδο πολυκατοικίας όπου διέμενε ο Γιώργος Οικονομέας και τώρα διαμένουν τα παιδιά του. Στις 04:10 στην Αγ. Παρασκευή στην πολυκατοικία που διαμένει ο Αντώνης Λιάρος. Στις 04:15 στη Πεντέλη στόχος έγινε η είσοδος πολυκατοικίας που διαμένουν ο διευθυντής του ΑΠΕ Αντώνης Σκυλάκος που είναι κομμουνιστής και η δημοσιογράφος του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΑ Μπαλτατζή. Την ίδια ώρα στο Μαρούσι έβαλαν γκαζάκια γ στην είσοδο του σπιτιού του Χρήστου Κώνστα. Τελευταίος στόχος έγινε ο δημοσιογράφος του ALPHA Πέτρος Καρσιώτης στον Άλιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...