16/1/13

Περί αδίκων σχολίων μου για την ενημέρωση στο διαδίκτυο

Λοιπόν: Οι αναγνώστες του Δελτίου 11 ήσαν την Πέμπτη 2173, την Παρασκευή 2186, το Σάββατο 1806, την Κυριακή 1937, και χθες Δευτέρα 2147.
Οι ακροατές της εκπομπής στο www.Αxisradio.gr είναι από 750 ως 900, και βάζω μέσα και αυτούς που ακούνε στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, και τον έναν που ακούει από τη «σουντική» Αραβία. Εάν συγκρίνουμε τους αριθμούς αυτούς, (που είναι ανάλογοι με άλλα πατριωτικά μπλόγκ) με τις επισκέψεις σε «Κουρδιστούς», ΤVSEX, «Εισαγγελάτους», «Πιτσιρίκους», Left.gr, Indymendia, καταλαβαίνει κανείς το πάρτι της παραπληροφόρησης της soft power. Θυμίζω και τα ανώνυμα μπλόγκ της γενιάς των «700 ευρώ» και το πάρτι που έγινε στο διαδίκτυο, με τον ΑLEXIS. Δεν είμαι άδικος λοιπόν. Ρεαλιστής είμαι. Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο ξέρεις καλύτερα από τον καθένα, ότι από τη μεταπολίτευση και μετά, η κοινωνική και πολιτική ζωή, οδεύει με το στερεότυπο, "καλή Αριστερά, κακή Δεξιά".
Προδότης και φασίστας ο εθνικός Κυβερνήτης του ΟΧΙ. ΄Ηρωας της Αντίστασης, ο σφαγέας, κίναιδος, κατσαπλιάς Βελουχιώτης.
Το στερεότυπο αυτό καλλιεργήθηκε έντονα από τα ΜΜΕ της διαπλοκής και τους κατά κανόνα αριστερής προέλευσης, σμπίρους δημοσιογράφους τους. Επόμενο είναι ο κόσμος να αποπροσανατολισθεί από τη μονόπλευρη προπαγάνδα και την ψυχολογική πίεση της περιρρέουσας ατμόσφαιρας.
Εξ αδρανείας το φαινόμενο συνεχίζεται και σήμερα, ιδιαίτερα μεταξύ της νεολαίας που υφίσταται την πλύση εγκεφάλου στα Πανεπιστήμια. Το παρήγορο όμως είναι ότι το ξεβράκωμα της Αριστεράς, ιδιαίτερα στα εθνικά και κοινωνικά θέματα, έχει ξεκινήσει, αργά αλλά σταθερά και παράλληλα η ιστορική αποκαθήλωσή της. Σ αυτό έχουν παίξει τεράστιο ρόλο φωνές σαν τη δική σου, που έχουν προστεθεί στις προϋπάρχουσες απομονωμένες παλαιότερες του εθνικού χώρου και με γνώμονα την αλήθεια αρχίζουν να αναστρέφουν την εσφαλμένη εικόνα, που υπήρχε μέχρι πρό τινος.
Χρειάζεται υπομονή. Συνέχισε απτόητος γιατί είσαι πολύτιμος και να είσαι βέβαιος ότι σύντομα η κατάσταση θα είναι πολύ διαφορετική.
Γ.Σ.