15/1/13

Οι βλάκες στην Στάνη παίρνουν χάπια Αλαφουζόλ για το συνάχι

Και στρέφονται για να μάθουν τα νέα στην σόφτ πάουερ (soft power) των επικοινωνιολόγων

Κανείς δεν μπορεί να σώσει τους ηλίθιους από τον εαυτό τους. Ούτε ο θεός.
Η πρόσφατη έρευνα της VPRC για την εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο», διαπιστώνει ότι το πόπολο κατάλαβε λάθος. Έπιασε το υπονοούμενο για το Mega και τους τηλερουφιάνους του Σουλειμάν , και γύρισε κανάλι στον Σκάαααι, στους τηλερουφιάνους της πρεσβείας και πίνουν για να μεθάνε, πρέζα αλαφουζόλ.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτώμενων, συμφωνεί σε ποσοστό 91%, με την άποψη ότι τα ΜΜΕ «στην Ελλάδα εξυπηρετούν κυρίως τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους» . Απόδειξη της βλακείας του «μεγάλου κοινού» είναι ότι συμφωνεί με το «στην Ελλάδα», που ρωτούσε η VPRC, διότι προφανώς θεωρούν ότι «εις τας Ευρώπας και τας Αμερικάς» δεν είναι έτσι.

Πάντως το μεγαλύτερο μέρος των ηλιθίων, εμπιστεύονται τα συμφέροντα του Αλαφούζου και του Παπαχελά-Πούλιτζερ, από τα συμφέροντα των Μπόμπολα-Ψυχάρη.

Τη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη ως πηγή ενημέρωσης συγκεντρώνει η soft power των επικοινωνιολόγων, το internet, με ποσοστό 39%, όπου όμως οι περισσότεροι «κουρδιστοί» και "Πιτσιρίκοι" ιδιοκτήτες και χορηγοί, είναι είτε ανώνυμοι, είτε ψευδώνυμοι, και όπου οι πελάτες μασάνε ότι ανοησία τους σερβίρουν οι επαγγελματίες.
Η τηλεόραση ακολουθεί με ποσοστό 32%, αλλά οι τηλερουφιάνοι παραμένουν πρωταθλητές στις μεγάλες ηλικίες.
Πολύ χαμηλότερα ποσοστά εμπιστοσύνης εμφανίζουν οι εφημερίδες (9%) και το ραδιόφωνο (8%). Το 11% της κοινής γνώμης, το οποίο δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στα ΜΜΕ.

Στη συνέχεια, και σε μία κλίμακα της VPRC , εγκυρότητας/αντικειμενικότητας των δελτίων ειδήσεων με άριστα το 10, ο ΣΚΑΑΑΑΪ βαθμολογείται με 5,9, η ΝΕΤ με 5,8, ο ALPHA 5,4, ο ΑΝΤ1 με 5,3, ενώ ουραγός της κατάταξης, με 4,2 βαθμούς, εμφανίζεται το δελτίο ειδήσεων της MEGA Όλγας και του Γιαννάκη Π.

ΥΓ.Πού κατοικείς ρε αρχαίο πνεύμα αθάνατο;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τζοντι φοστερ

η αποτελεσματικοτερα παρκετεζα του εβραιολυγουντ



ο ανωμαλος γιος εδωκε δυο σωληνες και μια ανταλλακτικη παρκετεζα δια το σκι εις κωλο-ραντο

liebe ist

σας αγαπω απο οπου μπορω

Ανώνυμος είπε...

Στενό μαρκάλισμα από ανωμαλη

Ο σαμαρας τρωει στρακαστρουκες και οι ελληνιδες τηλεψηφοφοροι της δυτικης υποκουλτουρας χτενιζονται με το ταραχο της αζευκτου μητρας των απελπισμεναι απο την αδιαφορια αρσενικων και τον χημικο ευνουχισμο των τροφων

Eλεύθερη με κατεβασμενη την σημαια αλα Γλεζος και ναζωραία δηλώνει η Αντα Μητρακη, η οποία σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σουρουκλεμεδες αμερικανους κλοουν αποκάλυψε πως έχει δεχτεί... στενό μαρκάλισμα γένους θηλυκου-φορτηγατζιδικου! Το γνωστό μορταδέλαι μεταφοραι ο γιακουμης το απόγευμα της συννεφιασμενης Κυριακής άνοιξε την πιστωτικη του και βρυχηθηκε για όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην αυλη του, ενώ περιέγραψε την αμηχανία που ένιωσε τη στιγμή που δέχτηκε φλερτ από λεσβία συγκαμμενη φωκια ελληνικης προελευσεως και δυτικης εκπαιδευσεως.

Οπως είπε, όλα ξεκίνησαν όταν η ομαλη παρέα της της ζήτησε να πάνε για ένα πλακωτο επιτραπεζιο πιοτο σε γνωστό πουστροχαμουραδικον στο Γκάζι ο κωλος μας παιρνει φωτια και αναστε-ναζι: «Μόλις μπήκα στο χαμαιτυπιον γιακουμης η αναφτρα η τριβας ένιωσα να με καρφώνει με τα χερια της, αλλά δεν έδωσα αφμ και αμκα» είπε η Αλεξανδρα Μητρακη, η οποία παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε πουστροχαμουραδικον μπαρμπαρ, της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι τη φλέρταρε γυναικα με συνταξη χηρου και συνέχισε να εξηγεί: «Κάποια στιγμή με πλησίασε και μου ζήτησε να μου δώσει, έστω, ένα φιλι στην ποστωτικη και να υπογραψω αυτογραφον με τιτλο "εσυ ουκ εισαι γκομινα εισαι απο τα φαινομενα". Ενιωσα πολύ αμήχανα , αλλά αρνήθηκα πολύ ευγενικά- μην με περασει και για ανωμαλη και με βγαλει ο βαγγελας εκτος νομου - και συνέχισα να διασκεδάζω και με την παρέα μου».


Οσον αφορά την προσωπική της παπουτσοθηκη, το όμορφο φουρνελο δεν δίστασε να παραδεχτεί πως αυτό το διάστημα δεν έχει χέση, αφού πρόσφατα χώρισε από τον επιχειρηματία με τον οποίο διατηρούσε υποκαταστημα τραπεζης και κοσμηματοπωλειο . «Αυτό ανήκει στο μακρινο παρελθόν. Η εντερολογια προχωράει» είπε η Αλεξανδρα, η οποία φαίνεται πως είναι έτοιμη να γυρίσει τομο απο την βιβλιοθηκη του αμερικανικου κρατους στη ζωή της γκαρνταρομπας της και να νιώσει καινούργιες συγκινήσεις με την εκτροφη αλογων για λεσβιες τζογαδορους ιπποδρομιων. Για του λόγου το αληθές, το μοντέλο ξεκινάει ήδη τις αλλαγές, αφού ετοιμάζεται να συγκατοικήσει με τη συνάδελφό της Καιλα τσιστιμπουχτου η Ουραγκοταγκω γιγνεσαι δεν γεννιεσαι εσκιμωος, προκειμένου να έχουν η μια την άλλη και η αλλη την μακρυτερη και να μοιράζονται τις τσιχλοφουσκες στους χαλεπούς καιρούς του μνημονίου στα γκαζια και τα πετρελαια (κουβελη τα ακους τα καλλιτερα παιδια και τις λεσβιες τις εκαψες).

Ανώνυμος είπε...

Δεν διάβασα τη δημοσκόπηση, αλλά με τρώει να σου πω ότι είσαι λίγο άδικος. Τουλάχιστον στις γενικές γραμμές, αφού πράγματι το διαδίκτυο προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για αντικειμενική ενημέρωση.
Πάρε παράδειγμα τον εαυτό σου, που αν δεν υπήρχε η ιστοσελίδα σου και το axisradio θα είχες χάσει την ὰμεση επαφὴ μαζί μας, μια κι απ΄ ό,τι φαίνεται, δεν σηκώνουν τη φωνή σου τα κανάλια.
Θα έλεγα εν κατακλείδι, ότι τόσο στο ιντερνέτ, όσο και στα διάφορα ΜΜΕ, επιλέγει κανείς πρόσωπα που εμπιστεύεται για την ενημέρωσή του και όχι μέσο.
Φυσικά υπάρχει και το αλαφουζόλ, αλλά απατεώνες και δημαγωγοί υπήρξαν από αρχαιοτάτων χρόνων.
Γ.Σ.

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι