13/1/13

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις

Πουστιά και ρουφιανορεπόρτερ

Πάνω από 500.000 Γάλλοι βγήκαν την Κυριακή στους δρόμους της Γαλλίας για να διαμαρτυρηθούν για τα σοσιαλιστικά σχέδια του Ολαντρεού να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά οι πούστηδες.
Οι φωτογραφίες από τη ρουφιανοδιαδήλωση της Μόσχας βγήκαν από ψηλά και στο κεφάλι της διαδήλωσης για να φαίνονται πολλοί.Στο Παρίσι οι φωτογραφίες ειναι από χαμηλά και από τις "τρύπες" της πορείας για να φαίνονται λίγοι.
Ρουφιάνοι όλου του κόσμου, Ενωθείτε!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χατζαρα δεν ειναι μονον στην γαλλια,μολις την παρασκευη εβλεπα στα ιταλικα καναλια πρωτο θεμα ηταν αποφαση του Corte suprema di cassazione δηλαδη του στε της ιταλιας που εδωσε την επιμελεια παιδιου σε γυναικα μητερα που τωρα ειναι λεσβια και συζει...στην ελλαδα δεν ακουστηκε η ειδηση αυτη.

αυτο ανοιγει και εκει τον δρομο για υιοθεσιες παιδιων απο οικογενειες κιναιδων τραβεστι και τριβαδων

(για παιδοφιλους ,αιμομεικτες, κοπρολαγνους ουροφιλους,ψηφοφορους συριζα πασοκ νδ δημαρ και κτηνοβατες καθως και αλογα δεν ανεφερε κατι)

μαλιστα στην αποφαση του εχαρακτηρισε το ανωτατο δικαστηριο προκαταληψεις μη επιστημονικες την αρνησι να κανουν οικογενειες με παιδια ολοι αυτοι....

φαινεται οτι το λομπι των ανωμαλων εχει διαθεσει πολλα στην δυση για να διαμορφωσει τις θεσεις της δυτικης λευκης επιστημονικης κοινοτητος (του πεντοχιλιαρου γενικως)

εδω οι πολυεθνικες εξαγοραζουν επιστημονικες ερευνες των ενσωματωμενων επιστημονων και αποκρυπτουν τον διατροφικο καιαδα των βιομηχανικων προιοντων , επισης των μεταλλαγμενων φρανκεσταιν η του επιβλαβους ηλεκτρομαγνητικου νεφους του ηλεκτρονικου πολιτισμου οι ανωμαλοι δεν θα ηυρισκον ακρη με προθυμους επιστημονες;