4/1/13

Και άλλοι Αλβανοί ληστές περιφέρονται ανα την Επικράτεια

Το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, με την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποίησε δύο 27χρονους από την Αλβανία οι οποίοι αναζητούνται. ως δράστες των ληστειών, που έγιναν με διαφορά λίγων ωρών στις 23 Δεκεμβρίου σε σπίτι στην Αρκίτσα και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Δομοκό.
Οι Αλβανοί ληστές μπήκαν στο σπίτι στην Αρκίτσα σπάζοντας το τζάμι της μπαλκονόπορτας, έδεσαν τους ιδιοκτήτες, χτύπησαν τον 68χρονο άνδρα και απειλώντας τους με καλάσνικοφ πήραν 1.000 Ευρώ και κοσμήματα, και εξαφανίστηκαν με τα πόδια. Λίγες ώρες αργότερα, οι δύο ληστές φορώντας κουκούλες και γάντια, φέρονται να μπήκαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην εθνική οδό Λαμίας – Δομοκού με το Καλάσνικοφ και λήστεψαν τον 34χρονο υπάλληλο παίρνοντάς του 990 ευρώ και τη χρυσή βέρα που φορούσε .
Μετά τον ξυλοδαρμό των δύο αστυνομικών στην οδό Στουρνάρη, ο φαλακρός ιουδαίος μασόνος εξαπέλυσε τον Ξένιο Δία που προσήγαγε 303 αλλοδαπούς από το ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, χωρίς όμως να βρουν τους λαθρέμπορους δράστες.
Από τους 303 παράνομους αλλοδαπούς μόνο 6 δεν είχαν πλαστά χαρτιά και αναγκαστικά τους συνέλαβαν για να μην πάει στράφι και ο κόπος.
 Οι «φιλόξενοι» αστυνομικοί διενήργησαν έρευνες σε σπίτια παρουσία εισαγγελικών λειτουργών, και εντόπισαν ένα παράνομο «μίνι καζίνο» και συνέλαβαν τον προσωρινά υπεύθυνο του καταστήματος, δύο υπαλλήλους και 51 άτομα που συμμετείχαν ως παίκτες σε παράνομα αφορολόγητα παιχνίδια, ενώ ερεύνησαν και δύο οίκους ανοχής, από τους οποίους συνέλαβαν τρεις γυναίκες ,(χωρίς ΔΠΥ;), για τη μία εκ των οποίων κινήθηκε η διαδικασία διοικητικής απέλασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: