4/1/13

Πρώτα πες μας αν είσαι gay ρε Καραχριστίνα

Ανώνυμος. Ούτε η μάνα του δεν τον ήξερε. Σαν τη Γιάννα Ρουφιάνα . Ήταν ένας τεμπέλης άεργος ηχολήπτης του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ των ρουφιάνων του Σόρος, που πέρασε μετεκπαίδευση στα κεντρικά του Λονδίνου, και τώρα κονομάει 7 χιλιάρικα από το αίμα των 11000 ηλιθίων του Δράμαληπου ψήφισαν πρέζα και Αξελ.
 Για αυτό τον διάλεξαν μέσα στο από τον σορό των εβδομηντένα, και το συγκρότημα του κυρ Σταύρου με τα 98 εκ, τον έβγαλε στα 99,5 FM για αν τον μάθουμε. Και μας είπε ότι οι πρεζοοικολόγοι του Σόρος στο «Χασισοποτείο-πρεζοπωλείο Βίλα Αμαλίας», μάζευαν μπουκάλια για ανακύκλωση και προστάτευαν μετανάστες και οποιονδήποτε άλλον άστεγο αναξιοπαθούντα από τις «μνημονιακές πολιτικές», προσφέροντας κατάλυμα και όπου, η πρεζονεολαία μπορούσε να παρακολουθήσει μια συναυλία ή εκθέσεις βιβλίου και ζωγραφικής.
Είπε και ότι έχει αντιασφυξιογόνες μάσκες, και δύο ρόπαλα  των SΚΟYRLETIS Sturmabteilung και έκανε πάταγο.
Αλλά δεν τον ρώτησαν τα κρίσιμα πράγματα.
-Πρώτα αν είναι gay ή αν αισθάνεται gay και αν θα έλεγε στην γυναίκα του ότι του αρέσουν οι μελαψοί άντρες και ότι θέλει να δανειστεί το μακιγιάζ της.
Και ακολούθως, δεν τον ρώτησαν
- αν μαζί με τον τσελεμεντέ του αναρχικού, εχει και το κουταλάκι της πρέζας.
και δεν δεν τον ρώτησαν , πότε κάπνισε χασίσι για πρώτη φορά και αν πούλαγε ναρκωτικά για να βγάλει τα έξοδά του.
Αυτά θέλει να μάθει ο πολίτης δια τους πρεζοαριστερούς και προοδευτικούς χασισοπότες βουλευτάς, που «Πατρίδα τους είναι όλη η γη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...