14/1/13

Άλλη μια καλή είδηση. Ο Τσάβες πάει καλύτερα.

Ο υπουργός Πληροφοριών της Βενεζουέλας ανακοίνωσε από την τηλεόραση, ότι η αναπνευστική λοίμωξη που απειλούσε τη ζωή του πρόεδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες , βρίσκεται υπό έλεγχο και ότι η συνολική κατάσταση της υγείας του, εξελίσσεται θετικά.
 «Παρά την εύθραυστη υγεία του, μετά από την πολύπλοκη χειρουργική επέμβαση της 11ης Δεκεμβρίου, τις τελευταίες ημέρες η γενική ιατρική εξέλιξη υπήρξε θετική και ο πρόεδρος συνεχίζει να συμμορφώνονται αυστηρά με τη θεραπεία του. Η αναπνευστική λοίμωξη ελέγχεται, αν και ο κομαντάντε εξακολουθεί να χρειάζεται υποστήριξη για την ανεπάρκεια αναπνοής. Έχει τις αισθήσεις του, και επικοινωνεί με την οικογένειά του, τους γιατρούς και την πολιτική του ομάδα», είπε ο κ. Ernesto Villegas.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

102 χρόνια από την Μικρασιατική προδοσία και την Εθνική Καταστροφή. Ο Γουναρης δήλωνε ότι δεν θα εγκαταλείψει την Μικρά Ασία , ενώ οι Γουναρικοί Βουλευτές τον εγκατέλειπαν, και η δύναμη του στην Βουλή ειχε μειωθεί σε 155.

  Η κυβέρνση Γούναρη είχε ακόμα  17 ημέρες ζωής. Οι Έλληνες στην Σμύρνη και την Μικρά Ασία είχαν ακόμα 140 ημέρες ζωής Τα "εκτός των τε...