8/1/13

Το πατσατζίδικο η Ωραία (κοιμωμένη) Ελλάς (συνεχίζεται)

Παλιά ήταν απέραντο φρενοκομείο , μετά μπουζουξίδικο, μετά φραπεδοπωλείο-χασισοποτείο. Αργότερα το πήρε η Ήρωες Πολυτεχνείου αε /Αλλάκτωρ και λειτούργησε σαν κοινωνικός χώρος για άστεγους πρεζέμπορους και κατέληξε μπορντέλο.
Εκ της διεύθυνσης του καταστήματος ο κ. Σίμος επέπληξε τον Alexis ότι φέρεται σαν να βρίσκεται στη βίλα Αμαλία και εκείνος του είπε ότι μετέτρεψε το πατσατζίδικο «σε βίλα οργίων». (με ρουμάνες χορεύτριες και τη σύζυγο επισμηναγού).

Για μαστροπεία κατηγορούνται τρεις κάτοικοι της Κω, διαχειριστές μπαρ (υγειονομικού ενδιαφέροντος), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, επειδή προήγαγαν στην πορνεία δύο νεαρές Ρουμάνες, τις οποίες είχαν προσλάβει ως χορεύτριες στο κατάστημά τους. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία από την πρεσβεία της Ρουμανίας. Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης συνελήφθη 46χρονος Ρουμάνος ο οποίος εκβίαζε τον ένα εκ των τριών κατηγορούμενων, ζητώντας του χρήματα, για να μην αποκαλύψει την υπόθεση.

Επισμηνίας της 115 Π.Μ συνελήφθη μαζί με την γυναίκα του και τον κουνιάδο του, επειδή «με απατηλά μέσα και αναφορά ψευδών γεγονότων ως αληθινά», αποσπούσαν χρήματα από «ανύποπτα άτομα», που είχαν ερωτικές σχέσεις με τη γυναίκα του επισμηνία.
 Οι τρείς κατηγορούνται ότι απέσπασαν  στην Αλεξανδρούπολη από υποσμηναγό με τον οποίο είχε σχέση η σύζυγος του επισμηνία 280.000 ευρώ, προκειμένου να μη δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους.
Μετά τη Θράκη, ο επισμηνίας  πήρε μετάθεση στα Χανιά στην 115 Π.Μ., όπου και μετακόμισαν οικογενειακά μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της συζύγου, η οποία συνήψε  νεα σχέση με έναν δημοτικό αστυνομικό, στον οποίο εμφανίστηκε ως χωρισμένη, και από τον οποίο πήρε 70.000 ευρώ. Σε άλλη περίπτωση, οι δύο σύζυγοι και ο κουνιάδος απέσπασαν από Ηρακλειώτη 6.000 ευρώ, προφασιζόμενοι τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ .
Επιμύθιο; Πως να τα βγάλουν πέρα οι άνθρωποι με τόση κρίση με έναν μισθό.

Έξω από το χασισοποτείο, στο Ίλιον συνελήφθησαν μετά από κάρφωμα δύο μετανάστες αλβανοί 34 και 26 ετών, με 31,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Τα υπόλοιπα τα είχαν πουλήσει.

Το μπορντέλο καταδικάστηκε για παραβίαση του δικαιώματος στη θρησκευτική ελευθερία των άθρησκων πούστηδων , των Εβραίων και των σαλαφιστών/βαχαμπιστών μουσουλμάνων , από το Δικαστήριο Δικαιωμάτων των Ζώων, επειδή την περίοδο 2009-2010 οι μάρτυρες  υποχρεώνονταν να ορκίζονται στο Ευαγγέλιο, και όχι επι του κώλου,  και αυτό στεναχώρησε τον Εθνικό μας πούστη.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας μη κατηγορουμε τον σμηνια ,ο ανθρωπος μια επενδυση εκανε , εβγαλε τη γυναικα του στο κλαρι. πως θα πληρωθουν τα cabrio κ οι διακοπες στη μυκονο. τελος τα δανεια. κ μετα ψαχνουμε να βρουμε τροπο να σωθουμε απο τους τοκογλυφους, σιγα μη σωθουμε, η κοινωνια εχει καταρευσει.
Νικος πειραιας

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδης ο μπουμπουκος ειχε δικιο. Αντε καλα ξεκινηματα.

Μαριαααααααααα!
Ντυσου ξεκωλα να βγουμε τσαρκα.

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...