8/1/13

Ο Κουμπάρος μας Ερντογάν στηρίζει με άνωθεν εντολή το τρίο μπελκάντο

Νέες παραβιάσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο για την πατρίδα και τον Αντωνάκη ρε γαμώτο

Καθώς όλοι περιμένουν αν θα βρεθούν την επόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη, από το συνονθύλευμα των 300 βουλευτών της πρεζομάνας , 151 για στείλουν τον Αβάπτιστο της Μαργαρίτας ,που έβαλε την Ελλάδα στο μνημόνιο, σε προανακριτική,και αν θα κάνει παρέα στον ανιψιό της Κομαντατούρ ο διεφθαρμένος συνταγματολόγος Βενιζέλ , η Τουρκική Αεροπορία πραγματοποιώντας νέες παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου, «ανεβάζει το θερμόμετρο» στο Αιγαίο.
Σήμερα 8 τουρκικά F-16 μαζί με 2 αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας CN-235 σε 4 σχηματισμούς έκαναν 10 παραβάσεις των κανόνων του FIR Αθηνών και 5 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου σε περιοχές του Βόρειου, Κεντρικού και Ν.Α Αιγαίου.
Η υπερήφανη απάντηση των στελεχών του τρίο μπελκάντο είναι ότι οι τουρκικές παραβιάσεις συνδέονται άμεσα με την (μελλοντική και αβέβαιη) πρόθεση της Αθήνας να προχωρήσει σε ανακήρυξη της ΑΟΖ και ότι «η προαναγγελία αεροναυτικών ασκήσεων από την Ελλάδα , στο αμέσως προσεχές διάστημα, προκαλεί τα συνήθη «αντανακλαστικά» της Άγκυρας και μάλλον θα πρέπει να αναμένουμε αύξηση προσεχώς των προκλήσεων στο Αιγαίο».

Όπα! Εδώ ήρθαμε και πάμε να φύγουμε. Το έχουμε ξαναδεί το (νατοϊκό) έργο.

Η πλάκα είναι ότι ταυτοχρόνως το τσιφουτομάγαζο των New York Times, δημισιεύει ταυτόχρονα «ρεπορτάζ» για τις «αμυντικές δαπάνες της Ελλάδας» , που τονίζει τον μεγάλο «όγκο» τους υποστηρίζοντας , «δραστικές περικοπές» με βάση την ομιλία του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ στην Πράγα, στην οποία ο Ρασμούσεν είπε ότι μεταξύ των Ευρωπαίων συμμάχων, «μόνο δύο δαπανούν περισσότερο από 2% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος για την άμυνα».

Μα υπάρχει ακόμα Μάθιου Νίμιτς;

Η Ουάσιγκτον διανύει μεταβατική περίοδο. Ο νέος υπουργός εξωτερικών Τζον Κέρι δεν έχει αναλάβει ακόμα και στα Σκόπια περνάνε μια σοβαρή πολιτική κρίση.
Στην ΠΓΔΜ, μετά τα μεσάνυχτα, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της διευρυμένης Κεντρικής Επιτροπής της αντιπολιτευόμενης «Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης» (SDSM) του Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, στην οποία, αποφασίστηκε να ζητηθεί  η διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών , παράλληλα με τις δημοτικές εκλογές, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τον Μάρτιο.
Επομένως ποιος στέλνει  στην Αθήνα τον συνταξιούχο Μάθιου Νίμιτς για την επίλυση του ζητήματος με τους Βουλγάρογυφους και κυρίως ποιος «μακάκας» του είπε ότι μπορεί να έρθει.
Ο μεθύστακας Νίμιτς, , θα έχει σήμερα συζήτηση για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων με τον Αβρααμ-oglou

Δεν υπάρχουν σχόλια: