8/1/13

Εδώ ο καλός σαλαφικός πολυπολιτισμός

Ο μεγάλος σαουντικός πολιτισμός των παιδόφιλων Βαχαμπιστών αλ Κελεμπία που αγοράζουν μικρά κορίτσια και σκοτώνουν στο ξύλο τα παιδιά τους

Στο βασίλειο του Αλλάχ, ένας σκατόγερος 89 ετών του καθεστώτος, αγόρασε ένα 15 χρονο κορίτσι αντί 17500 δολαρίων από την φτωχή οικογένεια του.
Η αγορά τους κοριτσιού και ο «γάμος» προκάλεσαν γενική κατακραυγή , και πολλοί Σαουδάραβες εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης στο ιντερνέτ.
Επειδή τώρα ξεσηκώνονται οι φτωχοί στην σαουντική επικράτεια, αφού τους τελείωσε η «ανεκτικότητα» για την διεφθαρμένη και σπάταλη κωλο-οικογένεια των ρουφιάνων των Ροτσίλντ, τώρα το CNN δεν κουκούλωσε την υπόθεση, αλλά έκανε «ρεπορτάζ» για να μάθουμε ότι υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα στο θεοκρατικό καθεστώς , όπου ένας πλούσιος γέροντας 70 (και όχι 89 ετών) , αγόρασε από τους γονείς της μια 15χρονη έφηβη, αντί 3.000 δολαρίων, (και όχι 17500), και την παντρεύτηκε. Με την πλαστογραφία το φέρανε πιο κοντά στον «ανεκτό» γάμο του 86χρονου Χιού Χέφνερ με την ενήλικη 26χρονη Κρίσταλ. 60 χρόνια διαφορά ο Χιού, 55 ο Σαουδάραβας.
Το κορίτσι εγκατέλειψε τον ιδιοκτήτη της μετά από καυγά , όπως λέει το «ρεπορτάζ» και επέστρεψε στην οικογένειά της. Άλλα «ρεπορτάζ» λένε ότι τη νύχτα του γάμου το κορίτσι ήταν τόσο σοκαρισμένο που κλείδωσε τον ηλικιωμένο άντρα της έξω από την κρεβατοκάμαρα και στη συνέχεια δραπέτευσε, πηγαίνοντας πίσω στην οικογένειά της. Ο πλούσιος σκατόγερος ζήτησε από τους δικαστές της Σαρία και την θρησκευτική αστυνομία να του την επιστρέψουν και κατηγορεί τις γονείς της , ότι τον έκλεψαν.
Η Απόπατη «Αρμοστεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», που ανέχεται και κουκουλώνει την παιδεραστία των Βαχαμπιστών/Σαλαφιστών και που για τον λόγο αυτό υποστηρίζεται από το καθεστώς των Σαούντ, θα προσφέρει στη κοπέλα δωρεάν νομική βοήθεια. Δηλαδή τα «ανθρώπινα δικαιώματα προστατεύονται», σε κάποιο βαθμό όπως μας βεβαιώνει το CNN, αφού το κορίτσι θα πάει σε «δικαστήριο», της Σαρία, και θα έχει και «δικηγόρο», δηλαδή έναν ερμηνευτή του Κορανίου.
Για το CNN, και την Απόπατη Αρμοστεία, το ζήτημα περιορίζεται στο ότι «δεν υπάρχει νομικό όριο ελάχιστης ηλικίας για την σύναψη γάμου» και όχι στην αγορά ενός ανθρώπου.
«Ακόμα και σε μία κλειστή κοινωνία, όπως είναι αυτή της Σαουδικής Αραβίας, οι χρήστες του Twitter κινητοποιούνται υπέρ της επιβολής ελάχιστου ορίου ηλικίας για γάμο. Οι αρχές της χώρας πραγματοποιούν αργά αλλά σταθερά βήματα υπέρ μίας τέτοιας νομοθεσίας», τονίζουν από την πλευρά τους οι ρουφιάνοι του ΜπίΜπίκια Σι.
Ο «μεταρυθμιστής» Δρ. Σουχάιλα Ζέιν Αλ Αμπεντίν, μέλος της Εθνικής Ένωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα της Σαουδικής Αραβίας, δήλωσε προς τέρψη των τηλεθεατών του CNN, «έξαλλος» με την υπόθεση, και δήλωσε ότι «οι γονείς του κοριτσιού πρέπει να τιμωρηθούν επειδή πούλησαν το κορίτσι τους». Στην πραγματικότητα συμφώνησε με τον γέρο γαμπρό ότι τον έκλεψαν. Πήραν τα λεφτά και μετά πήραν πίσω το κορίτσι.

Στον αραβικό κόσμο 10 εκ κορίτσια παντρεύονται με απόφαση του πατέρα τους σε ηλικία μικρότερη των 18 ετών από αυτές το 20% είναι 15 και κάτω. Αν υπολογίσουμε και τους μουσουλμάνους εκτός «αραβικού κόσμου», Αγγλία, Ευρώπη, Ινδία, Ρωσία, Κίνα τότε μπορούμε να δούμε το πραγματικά μετριοπαθές σουνίτικο Ισλάμ.
Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο δείγμα του υπέροχου πολιτισμού του Σαούντ.Τα ρουφιανο-μμε των Ιουδαίων μας τα έχουν πρήξει με την ανεκτικότητα (tolerance) τον πολυπολιτισμό, το μετριοπαθές Ισλάμ, και άλλες ανοησίες του ΜπίΜπίκια Σι.

Τον Νοέμβριο που μας πέρασε στην Ουαλία δικάστηκε για τη δολοφονία του παιδιού της, μια πολυπολιτισμική «μητέρα», που πίστευε στη σαλαφιστική/βαχαμπιστική ερμηνεία του Κορανίου, που διδάσκουν οι παπάδες των Σαούντ ανα την Ευρώπη, και η οποία χτυπούσε με μανία για αρκετή ώρα με μια βέργα, το 7χρονο αγοράκι της επειδή δεν μπορούσε να αποστηθίσει το Κοράνι!
Ο πατέρας ο Γιουσούφ, ήθελε να κάνει το παιδί Χαφίζ, δηλαδή αυτόν που ξέρει απέξω το Κοράνι, αλλά ο 7χρονος Γιασίν προτιμούσε να παίζει με τους φίλους του και μετά από ένα χρόνο εξάσκησης είχε μάθει μόλις ένα κεφάλαιο.Ο στόχος ήταν να απομνημονεύει 35 σελίδες σε τρεις μήνες. Η μητέρα που είχε την ευθύνη είπε στη αστυνομία ότι, «επειδή δεν διάβαζε σωστά, θύμωνε και τον χτυπούσε». «Τον έδερνε σαν σκύλο» είπε στο δικαστήριο ένας πολυπολιτισμικός γείτονας .
Σύμφωνα με τις καταθέσεις στο αγγλικό δικαστήριο η «μητέρα»,κακοποιούσε συχνά το παιδί γιατί έμενε πίσω στο «ισλαμικό σχολείο». Το ισλαμικό σχολείο δεν έκλεισε. Συνεχίζει να λειτουργεί. Και ο μουφτής που τις έλεγε να τιμωρεί το παιδί γιατί έτσι θα ήθελε ο προφήτης δεν τιμωρήθηκε. Διότι η μητέρα είχε δηλώσει στον ψυχολόγο που την παρακολουθούσε ότι ο Σατανάς της είπε να σκοτώσει τον γιο της.

Στη Σκωτία η φιλανθρωπική οργάνωση γυναικών μουσουλμάνων Amina. ανακοίνωσε ότι θα κάνει εκστρατεία κατά της ενδοοικογενειακής βίας στις μουσουλμανικές οικογένειες, με τον τίτλο «Μπορείς να το αλλάξεις αυτό», διότι «πολλοί μουσουλμάνοι ερμηνεύουν λανθασμένα τις βασικές θρησκευτικές αρχές δικαιολογώντας τη βία», και συχνά , «γυναίκες από μουσουλμανικές οικογένειες τηλεφωνούν και παραπονούνται ότι οι σύζυγοί τους χτυπούν τις ίδιες και τα παιδιά τους, επικαλούμενοι το Κοράνι». Μάλιστα, όπως λένε οι φιλάνθρωποι της Αμίνα , οι γυναίκες δεν γνωρίζουν τις βασικές αρχές της θρησκείας και δεν μπορούν να αντιταχθούν στο σύζυγό τους.

Αυτό είναι το σαουντικό, σαλαφιστικό /βαχαμπιστικό Ισλάμ, με τη Σαρία. Και δεν υπάρχει άλλο. Τα υπόλοιπα επικοινωνιακά κόλπα και τα ρεπορτάζ των ρουφιάνων του ΜπιΜπίκια Σι, είναι για να μπερδεύουν το πόπολο των τηλεθεατών. Το πραγματικό Ισλάμ δρα στη Συρία και δολοφονεί τις αμαρτωλές κοπέλες που έχουν λυτά τα μαλλιά τους και τους Χριστιανούς.Το πραγματικό Ισλάμ δολοφονεί τους Κόπτες στην Αίγυπτο.

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...