9/1/13

Ο Ηρωικός αγών για το Πρεζοπωλείο συνεχίζεται

Τα τάγματα Sκοyrletis Sturmabteilung του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ/αλ Τσιπρας/αλ Νουσρα/Γιάννα Ρουφιάνα, τις πρώτες πρωινές ώρες , με την κάλυψη του Ψύχους,εξαπέλυσαν επίθεση, έσπασαν την πόρτα και ανακατέλαβαν τη βίλα Αμαλία.
Ακολούθως έσπευσε μια  κοιμωμενη διμοιρία των ΜΑΤ, του φαλακρού ιουδαίου μασόνου, που στάθμευε σε άλλο σημείο και λίγη ώρα αργότερα έφτασαν ενισχύσεις. Αφου έκαναν χρήση χημικών εισέβαλαν στις 09:00 και ανακατέλαβαν τη βίλα Αμαλία, που παρέμεινε έτσι υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων, που συνέλαβαν 101 μαχητές-αντεξουσιαστές των Sκοyrletis Sturmabteilung. Περίπου την ίδια ώρα, άλλα 40 άτομα, έκαναν για αντιπερισπασμό κατάληψη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, στην Αγίου Κωνσταντίνου. Και εκεί, έγινε επέμβαση των ΕΚΑΜ και συνελήφθησαν 40 μαχητές των SSA (Sκοyrletis Sturm Abteilung).
Αργότερα περίπου 150 μαχητές των SSA επιτέθηκαν στο υπουργείο Οικονομικών, στην οδό Νίκης, και οι δυνάμεις των Φαλακρού, τους απώθησαν με ρίψη χημικών. Ο Φαλακρός Ιουδαίος είπε ότι η κατάληψη γραφείων της ΔΗΜΑΡ ήταν «μέγιστη πρόκληση» και ότι η «δημοκρατική κοινωνία δεν μπορεί να επιτρέψει στις δυνάμεις της ανομίας και του χάους να ανακόψουν την πορεία της χώρας».
Το απόγευμα στις 18.00 οι μαχητές του Ελεύθερου Στρατού του Σόρος, θα κάνουν πορεία προς την ΓΑΔΑ όπου κρατούνται οι συλληφθέντες 141 «μαχητές».

ΥΓ1. Αναμένεται δήλωση αποσδοκιμασίας της κακοποίησης των νεοναζιστικών Sκοyrletis Sturmabteilung , από την Εβραία εκπροσώπο του Στέητ Ντιπάρτμεντ, το "Παρατηρητήριου" και το Ιδρύμα.(Σόρος)
ΥΓ2. H "βίλα Αμαλία" θα γίνει το Ταφτανάζ των πρεζέμπορων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ