14/1/13

Επιτέλους μια καλή είδηση: Η πρώτη μαφιόζα ΜΚΟ-νομικός στο σκαμνί

Μπράβο και πάλι μπράβο στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμών

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθεί Αθηναία δικηγόρος της νομικής συριζομαφίας που συνελήφθη μέσα στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμών, όταν οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι τα έγγραφα που προσκόμισε για να υποβάλλει αίτηση χορήγησης πολιτικού ασύλου για έναν αλλοδαπό τον οποίο συνόδευε ήσαν πλαστά!

Η δικηγόρος ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως τα έγγραφα ήταν πλαστογραφημένα και υποστήριξε ότι την παραπλάνησε ένας Πακιστανός που ήταν μαζί της ως διερμηνέας του ενδιαφερόμενου για το άσυλο ομοεθνούς του. Όμως, ο διερμηνέας ισχυρίστηκε ότι εκείνος δεν είχε ιδέα, αλλά η δικηγόρος γνώριζε για την πλαστότητα των εγγράφων!

Μετά από αυτά, συνελήφθησαν και οι τρεις και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας που άσκησε δίωξη στον Πακιστανό λαθρομετανάστη για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ η δικηγόρος και ο διερμηνέας κατηγορούνται για συνέργεια στην πλαστογραφία.

Με εξαίρεση τον πρώτο που κρατείται, οι άλλοι δυο αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή της εισαγγελέως Εφετών Καλαμάτας.ως τη δίκη τους.

 Πηγή Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΥΓ. Εάν είχαν συλλάβει και τους δικηγόρους των Λάθρο στην Ηγουμενίτσα θα είχαν σφίξει ορισμένοι… πρωκτοχαλαροί

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει κανενας πολεμος στο πακισταν και δεν το γνωριζουμε?

απο που παρακαλω ζητα ασυλο στην ελλαδα αυτος ο στρατος απο μονοκουκι κατευθυνομενους στη δικη μας χωρα?και οχι στην συμμαχο του πακισταν τουρκια?

το πακισταν κανει αεροπορικες ασκησεις μαζι με την τουρκια ενω εχει απο την δεκαετια του 80 αναγνωρισει την τουρκικη βορειο κυπρο.ειναι στρατηγικος συμμαχος και στο ισλαμικο τοξο

αυτος ερχεται παρελαυνοντας ανενοχλητος στην ελλαδα ειδικως οχι στην αυστραλια η στη γερμανια μαζι με μερικα ακομη εκατομμυρια απο την...τουρκια και ζητα ειδικως ασυλο στην ελλαδα που εχει 50 τα εκατον ανεργια και οχι στην τουρκια η την γερμανια και μαλιστα με πλαστα χαρτια ,τοση δηλαδη πρεμουρα και ερωτα εχει ειδικα με την ελλαδα στον υπνο τους βλεπουν μια μικρη χωρα?που την ξερουν οι ασιατες την ελλαδα στο χαρτη?και γιατι δεν εφαγαν τετοια φλασια με την τσεχια η την πολωνια παρακαλω?

ολα αυτες οι σκεψεις σε ποιο συμπερασμα καταληγουν?