11/1/13

Αλλοδαποί μετανάστες χασάπηδες σκότωσαν τις δύο γριούλες στην Ξάνθη

Με το διπλό φονικό της Ξάνθης ξεκίνησε το χαράτσι αίματος για το 2013 που πληρώνουν οι έλληνες για τους «δύστυχους» μετανάστες .Από τον περασμένο Φεβρουάριο οι Έλληνες που έχουν δολοφονηθεί από αλλοδαπούς έφθασαν του 45.

Βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι 3 Γεωργιανοί (24, 27 και 38 ετών) που σκότωσαν χθες μέσα στο σπίτι τους στα Κομνηνά Ξάνθης  τις αδελφές Κορκοτίδου, 80 και 71 χρόνων , για να τις ληστέψουν.

Οι αλλοδαποί πρεζάκηδες δολοφόνοι, δούλευαν περιστασιακά στη περιοχή και η μητέρα του ενός που ζούσε στα Κομνηνα , διατηρεί σχέση με κάτοικο του χωριού ο οποίος είχε συνοδεύσει την 80χρονη στην τράπεζα για να κάνει ανάληψη χρηματικού ποσού.
Έτσι, από τη μητέρα  , έμαθαν ότι οι αδελφές Κορκοτίδου είχαν χρήματα στο σπίτι τους,και αποφάσισαν να τις ληστέψουν.
Οι δράστες, αφού έδεσαν τις ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες, για να εξαναγκάσουν  να τους παραδώσουν χρήματα ή τιμαλφή τις χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός  και στη συνέχεια παρά το γεγονός ότι η 71χρονη ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι, ο νεαρός Γεωργιανός την έπνιξε με τη πιτζάμα και έλιωσε το κεφάλι της αδερφής της με γροθιές στο κρανίο.
Μετά, συνέχισαν να τους σπάνε τα κόκκαλα ενώ ήταν πεθαμένες!
Αφού αφαίρεσαν τελικά το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, τράπηκαν σε φυγή μέσα από τις αυλές των γειτονικών σπιτιών, όπου τους έπεσαν τα αντικείμενα που οδήγησαν τον εκπαιδευμένο σκύλο της Αστυνομίας στα ίχνη τους!
Οι τρεις Γεωργιανοί συνελήφθησαν στην Εγνατία Οδό πριν φτάσουν στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρθηκαν στην Ξάνθη όπου ανακρίθηκαν και ομολόγησαν το διπλό έγκλημα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ελα Σπυρο η Λαρα Κωλαρα αλ Ψωλεχ αλ Πουτανεσκα ξαναχτυπησε

Για βαλε της χερι σε παρακαλω....

http://www.eglimatikotita.gr/2013/01/blog-post_1011.html