11/1/13

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

Τους πληρώνει το ρεύμα ο Τρίμης

Τρίμης Νταβανέλος και ημέτεροι παρέχουν σε μόνιμη βαση πολιτικο -συνδικαλιστική κάλυψη, στους γνωστούς «άγνωστους» καταληψίες και άλλους,καταγγέλλει με ανακοίνωση της η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων. Σε επιστολή προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ η ΚΕΔ επισημαίνει:

Προς Δ.Τρίμη ΔΣ ΕΣΗΕΑ

 Μετά τις επιθέσεις στα σπίτια δημοσιογράφων αλλά και τις καταγγελίες για άτομα με μαιμού δημοσιογραφικές ταυτότητες που κυκλοφορούν, οφείλετε να ενημερώσετε αμέσως το ΔΣ για τις ενέργειες στις οποίες έχετε προβεί , όπως και ο μέχρι πρότινος γενικός σας γραμματέας Α. Νταβανέλλος σχετικά με:

-την απώλεια των καταλόγων με τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των μελών της ΕΣΗΕΑ στη διάρκεια των καταλήψεων των γραφείων της Ένωσης από τους γνωστούς σας καταληψίες. -την αφαίρεση της σφραγίδας της ΕΣΗΕΑ από την Ένωση με ο τι αυτό συνεπάγεται γα τη παράνομη χρησιμοποίηση της.

-την κλοπή , στη διάρκεια των ίδιας κατάληψης του κινητού τηλεφώνου μέλους του ΔΣ με αποτέλεσμα, από τα στοιχεία του τηλεφώνου να υπάρχουν παράνομες ενέργειες με παρεμβάσεις σε τραπεζικές συναλλαγές ,γεγονός που ήδη γνωρίζετε.

 -την συνεχιζόμενη και με προσωπική σας ευθύνη κατάληψη του νεοκλασικού κτιρίου της ΕΣΗΕΑ και του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης, στην οδό Ζαίμη 11 , όπου έχουν σημειωθεί καταστροφές χιλιάδων ευρώ, πλήρης .απαξίωση ενός σημαντικού περιουσιακού στοιχείου,ενώ η Ένωση εξακολουθεί να επιβαρύνεται και με τους λογαριασμούς για το ρεύμα αναρχικών, έχοντας ήδη πληρώσει στη ΔΕΗ για το λόγο μέχρι στιγμής πάνω από 18.000 ευρώ.

Είναι αδιανόητο να συνεχίζεται από την πλευρά σας η πολιτικο-συνδικαλιστική κάλυψη τέτοιων φαινομένων, καταστάσεων και προσώπων και μάλιστα με χορηγό την ΕΣΗΕΑ.
11-01-2013
 Από την Γραμματεία της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων


YΓ Δελτιο11.Ο Σαββίδης και Κουμπιάς της Trimis and Associates, κάνουν τώρα ότι δεν θυμούνται τα παιδιά της ΟΠΛΑ, που έκαναν την κατάληψη τον Φεβρουάριο του 2011 και που είχαν το στρατηγείο τους στον 4ο όροφο της ΕΣΗΕΑ στα γραφεία της ΠΟΕΣΥ, και καταγγέλλουν «την προσπάθεια αγνώστων να τρομοκρατήσουν δημοσιογράφους με εκρηκτικούς μηχανισμούς (γκαζάκια)». Για θυμηθείτε ρε παιδιά, ποιος ξεκλείδωσε τον 6ο όροφο, για να μπουν στην Γραμματεία και να κλέψουν τις καταστάσεις με τα στοιχεία των μελών οι μαχητές της ΟΠΛΑ;
Για θυμηθείτε.
Δικοί σας «σύντροφοι» είναι οι «άγνωστοι» και τους είχατε φωνάξει για υποστήριξη και μπούγιο και στο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ. Τότε τους ξέρατε.
Τώρα σας είναι άγνωστοι;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ιδρυμα συγκοινωνιολογων τοπογραφων υδατοβιολογων "το συνταγματικον τοξον Βαγγελας Βγενακης" σας ενημερωνει.

Αυτον το μηνα ο κ. Σκανδαλιδης θα ευρισκεται εις το Πασοκ.

Νεωτερη ενημερωση θα υπαρξει μολις τεθει προς ψηφισιν νεο αμφιλεγομενον νομοσχεδιον .

Yγ. δυο θυραι εχει η ζωη ωσπου να μπει το δειλινο απο την αλλη μπηκα.

Ανώνυμος είπε...

Το ιδρυμα συγκοινωνιολογων τοπογραφων υδατοβιολογων "το συνταγματικον τοξον Βαγγελας Βγενακης" σας ενημερωνει.

Αυτον το μηνα ο κ. Σκανδαλιδης θα ευρισκεται εις το Πασοκ.

Νεωτερη ενημερωση θα υπαρξει μολις τεθει προς ψηφισιν νεο αμφιλεγομενον νομοσχεδιον .

Yγ. δυο θυρας εχει η ζωη ωσπου να μπει το δειλινο απο την αλλη μπηκα.