14/1/13

Κάτι σαλεύει στον πολιτικό βόθρο

Ο Τζό , ο γκουρού που φώναξαν για να τους πει τι να κάνουν, έδωσε γραμμή να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να εξελιχθεί η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλιώς θα γεννηθούν «νέα κόμματα», επειδή η «πολιτική απεχθάνεται το κενό».
Ο Αντωνάκης σπεύδει για να αλλάξει το «κόμμα ζόμπι» που παρέλαβε στο 18%, με διαδικασίες «επανίδρυσης» που θα καταλήξουν στο συνέδριο της «Νέας Ελλάδας», που είναι προγραμματισμένο για μετά την άνοιξη.
Στο πλαίσιο αυτό θα ενταχθούν στο κόμμα και στελέχη της κυβέρνησης που δεν βρίσκονται στις τάξεις της γαλάζιας παράταξης, όπως είναι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. Αλλά η διεύρυνση θα γίνει προς πάσαν κατεύθυνση, και για αυτό ο Αντουάν, απευθύνει «εθνικό προσκλητήριο» για συμμαχία ευρύτερων πολιτικών δυνάμεων και προσώπων στο πλαίσιο στήριξης της «μεταρρυθμιστικής προσπάθειας», για την «Νέα Ελλάδα».

Οι πρόθυμοι να συμβάλουν στην «Νέα Ελλάδα», είναι πολλοί, αλλά η Πρεσβεία προτιμά τον Χρυσοχοίδη , και τη Διαμαντοπούλου-Μπίλντερμπέργκ.
Φυσικά αυτές δεν θα είναι οι μόνες μεταγραφές , καθώς θα υπάρξουν και προσχωρήσεις από ανεξάρτητους βουλευτές.

Επειδή δεν μπορεί να τους πάρει όλους τους σημιτικούς μεταρρυθμιστές στο βυθιζόμενο πλοίο, οι «απογοητευμένοι» που δραπέτευσαν από το ΠΑΣΟΚ, βρήκαν νέο αρχηγό, όπως είπε ο Τζό, τον Χερ Λουκάς Παπαντήμος.
Σε αυτήντην ομάδα που ψάχνει τον άλλο δρόμο προς τη μεταρρύθμιση πρωταγωνιστούν οι τρείς ιουδαίοι, Αντρέα Λουέρντι, Γιάννης Σαρααγκούσης, Ηλίας Μωύσιαλος, και οι Τάσος Γιαννίτσης και  Παντελής Καψής, ενώ "συζητούν μαζί τους", ο Αλέκος Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Φλωρίδης.
Στο σχήμα έχουν ενταχθεί και πρόσωπα όπως ο Διομήδης Σπινέλης και ο καθηγητής Λουκάς Τσούκαλης του ΕΛΙΑΜΕΠ κ.α.

Προς το παρόν ο μοναδικός που θεωρεί οι διαδικασίες πρέπει να επισπευσθούν είναι ο Ανδρέας Λουέρντι «με στόχο τη δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2013». Υπόγειες επαφές υπάρχουν και με τα απλήρωτα στελέχη από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, και με στελέχη της ΔΗΜΑΡ όπως ο Σπύρος Λυκούδης και ο Δημήτρης Χατζησωκράτης.

Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η καταστασις ειναι καταθλιπτικη

απο τη μια ολοι οι εθνομηδενιστες ευρωλαγνοι παγκοσμιοποιητες σημιτικοι εκσυγχρονιστες που απορροφουν την αστικη δεξια

απο την αλλη οι αριστεροι ανθελληνες ξενολαγνοι αντεθνιστες κακοριζικοι λαικιστες ουτοπιστες που απορροφουνται απο τον μαφιοζικο υποκοσμο του παρακρατους καταλοιπο της μενσεβικικης δεκαετιας του 40 των οπλων σφαιρων και βομβων και προχωρουν σε τρομοκρατια επιβολης κατα του ελληνισμου.

και αναμεσα στη σκυλα και την χαρυβδη ελληνες και ελληνισμος να συνθλιβονται απο τα δυο αυτα ξενοφερτα ανθελληνικα μικροβια...

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...