14/1/13

Όλη η χορογραφία της «Βίλα Αμαλία» στη φόρα

Στις 02:25 δύο άγνωστοι πυροβόλησαν με καλάσνικοφ τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού .
Η αστυνομία μάζεψε εννέα κάλυκες.

Οι 92 των SSA (Syriza Sturm Abteilung) της «Βίλα Αμαλία», παρόλο που κατηγορούνται για κακούργημα αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς χρηματική εγγύηση. Τους απαγορεύθηκε μόνο η έξοδος από την χώρα ενώ υποχρεούνται κάθε πρώτο δεκαπενθήμερο να παρουσιάζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Η επιχείρηση «Βίλα Αμαλία», ακολουθεί τα βήματα της χορογραφίας για τον ALEXIS του 2008, αλλά διεξάγεται περισσότερο από την TV και οι καταστροφές είναι λιγότερες. Η κυβέρνηση λέει ότι όσο ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει αναρχικούς βουλευτές, αναλαμβάνει τις ευθύνες του και ο ΣΥΡΙΖΑ απαντάει ότι η κυβέρνηση καλλιεργεί κλίμα ενός νέου εμφυλίου, παρά το γεγονός ότι η ΟΠΛΑ-ΣΥΡΙΖΑ και τα Syriza Sturm Abteilung συνεχίζουν τις επιθέσεις τους για να εκφοβίσουν την κοινωνία.

Και αφού στήθηκε το σκηνικό ήρθε και η Κεντρική Παράσταση.
Οι δολοφόνοι της Μαρφίν, η ρουφιανο/πρακτορική κίνηση, Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, κοινότητες λαθρομεταναστών, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λαθραίων, καθώς και συμβούλια άλλων δήμων , εργατοπατερικά συνδικάτα κομματόσκυλων , σύλλογοι αιωνόβιων φοιτητών της «ήρωες πολυτεχνίου αε», και αγράμματοι άνθρωποι των αριστερών τεχνών, διοργανώνουν πάρτι μολότοφ, στις 19 Ιανουαρίου με κεντρικό σύνθημα «έξω οι νεοναζί».
 Κεντρικά συνθήματα : «Όχι στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ιθαγένεια για όλα τα παιδιά».

Στη συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Αθήνας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δρ Δημήτρης Τσουκαλάς, είπε ότι «Πρέπει να δείξουμε παντού και στο εξωτερικό, ότι οι Έλληνες πολεμάμε το φασισμό, δεν τον ανεχόμαστε, θέλουμε μία πόλη για τους κατοίκους της, μια πόλη αδελφοσύνης, μια πόλη εργασίας, μια πόλη που θα απολαμβάνουμε όλοι».
Μίλησαν ακόμα, ο Πέτρος Κωνσταντίνου, ο ρουφιανοδημοσιογράφος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και ο καθηγητής του Παντείου, Προκόπης Παπαστράτης, ένας από τους 230 που έχουν υπογράψει τη «Διακήρυξη ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό, η 19 Γενάρη είναι η κραυγή σου».
Σε ένδειξη αλληλεγγύης, το Σάββατο, 19 του μηνός, θα γίνουν ανάλογες εκδηλώσεις από τη Διεθνή , στο Λονδίνο, το Εδιμβούργο, το Δουβλίνο, τη Βαρκελώνη, το Παρίσι, τη Λυών, τις Βρυξέλλες, την Κοπεγχάγη, το Τάμπερε , τη Νέα Υόρκη και το Σικάγο.

Ρουφιάνοι όλου του κόσμου Ενωθείτε!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εμεις παλι θελουμε πισω την χωρα μας απο αλλοδαπους και ανθελληνες ...


οι ανωμαλοι εχθροι της ζωης μας που θελουν μια τετοια χωρα για εμας χωρις εμας ας κανουν διαδηλωσεις κατα του φασισμου και ας πανε να την φτιαξουν στις διεστραμμενες παρακμιακες δυτικες κοινωνιες με τα φιλαρακια τους εκει


δεν θα αποφασισουν για την ελλαδα και για εμας ουτε ξενοι ασχετοι ουτε ντοπιοι ανωμαλοι.

τα σκυλια που σκουζουν και γαυγιζουν πολυ ειναι αδυναμα και ευκολα συντριβονται.

οι αντιφασιστικες κραυγες και μολοτοφ και σφαιρες ειναι σπασμωδικες κινησεις αδυναμων που ζητουν ολοκληρωτικο πολεμο .