14/1/13

Οι πληροφορίες των ρουφιάνων δεν είναι ποτέ είδηση

Το UPI μετέδωσε από το Ριάντ ότι «πηγή» από τις υπηρεσίες πληροφοριών της σαουντικής Αραβίας , είπε στην εφημερίδα Al-Watan , ότι ο Ασσαντ και η οικογένεια του έχουν εγκαταλείψει τη Δαμασκό και ότι ζουν ασφαλώς επι ενός ρωσικού πλοίου, και όποτε χρειαστεί να εμφανιστεί στη δαμασκό ο ασσαντ τον μεταφέρουν οι Ρώσοι με ελικόπτερο.

Τα ισραηλινά μέσα μαζικής αποβλάκωσης έμαθαν από «καλά» πληροφορημένες πηγές στη Δαμασκό ότι ο Μπασάρ Άσαντ σε μυστική σύσκεψη με τους στρατηγούς του, εξέφρασε φόβους για τη ζωή του και διέταξε τους στρατηγούς να χτυπήσουν με πυραύλους το Ισραήλ και την Αίγυπτο σε περίπτωση που θα σκοτωθεί.

Τα Τουρκία μέσα μαζικής αποβλάκωσης μετέδωσαν σήμερα ότι ένα βλήμα όλμου, που ρίχτηκε κατά τα φαινόμενα από την Συρία, έπεσε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε ελαιώνα, κοντά, (σε απόσταση 3 χιλιομέτρων), από τον καταυλισμό προσφύγων του Κιλίς στον οποίο διαμένουν χιλιάδες Σύροι, χωρίς να προκληθούν απώλειες. Το περιστατικό αυτό, δεν μπορούσαν «προς το παρόν» να επιβεβαιώσουν Τούρκοι αξιωματούχοι.

Ρουφιανορεπορτάζ, και ρουφιανοενημέρωση από τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...