10/1/13

Επαναφορά της Θανατικής Ποινής, προτείνει ο «Ελεύθερος Κόσμος»

Κυκλοφορεί την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου
Στο νέο φύλλο της μηνιαίας έκδοσης του, ο ΕΚ
 ανοίγει το θέμα της επαναφοράς της θανατικής ποινής, ως απάντηση στα ειδεχθή εγκλήματα που συγκλονίζουν τον τελευταίο καιρό την ελληνική κοινωνία.
 Διαβάστε ακόμη το αφιέρωμα του
Δ. Παπαγεωργίου στον αντιφασισμό και στην χρησιμότητα που αυτός έχει σήμερα για το αριστεροδεξιό πολιτικό σύστημα.
Μην χάσετε την μεγάλη αποκάλυψη για τις
έρευνες για πετρέλαιο στην Μακεδονία,
στις αρχές του περασμένου αιώνα και τους λόγους για τους οποίους κανείς δεν μιλά σήμερα γι' αυτές.
Οι έφεδροι καταδρομείς της Θεσσαλονίκης μιλούν στην εφημερίδα μας για τις δραστηριοτητές τους στην Θράκη και απαντούν στους κύκλους του τουρκικού προξενείου που ενοχλήθηκαν από αυτές ότι: "είμαστε αυτό ακριβώς που φοβούνται".
Θυμόμαστε την τραγική νύχτα των Ίμίων, και τις αδεξιότητες των κυβερνώντων που αποδεικνύονται μέσα από τα σήματα του Πολεμικού Ναυτικού εκείνη την νύχτα.
Διαβάστε επίσης για την αυθόρμητη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν μαθητές της Αθήνας λίγες ημέρες μετά το ευχαριστώ του Σημίτη στους Αμερικάνους.
Γράφουν επίσης στον "Ελεύθερο Κόσμο" οι Δ. Ζαφειρόπουλος, Σπ. Χατζάρας,
Μ. Κώνστας, Γ. Κουριαννίδης και Χ. Γούδης σχολιάζοντας την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα της εποχής μας, μέσα πάντα από την σκοπιά του πατριωτικώς ορθού.
Στην Αθήνα μπορείτε να βρείτε μαζί με την εφημερίδα το βιβλίο του ερευνητή Kerry Bolton "Επανάσταση από τα πάνω", σε μετάφραση Δ. Μιχαλόπουλου, το οποίο αναλύει τους τρόπους με τους οποίους η διεθνής του χρήματος, χρηματοδότησε την αριστερά, από την εποχή των Μπολσεβίκων μέχρι τις ΜΚΟ του σήμερα. Στην Περιφέρεια θα κυκλοφορεί το βιβλίο του Δημήτρη Μανακανάτα: "Παίσιος, οι πόλεμοι που θα έλθουν", μια σύνδεση των σημερινών γεωπολιτικών εξελίξεων με ορισμένες προφητείες των γερόντων του Αγίου Όρους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λάκης Καραλής - Το ασβέστωμα

http://www.youtube.com/watch?v=ifJiTttj7C4

Το τραγουδάκι το αφιερώνω στον μεταλλαγμένο "εθνικόφρονα" Κο Χατζάρα γιά τα χρόνια που και ο ίδιος υπήρξε "κομμούνι" στις μπριγάδες τής ΚΝΕ... (και που ίσως να το ξεχνάει...)

iordanis είπε...

Εντάξει ρε παιδιά δε χρειάζεστε εμφύλιο σπαραγμούς αυτό θέλουν και αυτοί, διέρρεε και βασίλευε. Πάνω από όλα η δημοκρατική άποψη. Έπρεπε να το καταλάβετε ότι αυτά είναι για να ξεσηκώνουν και να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο. Καλή χρονιά σε όλους.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...